/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Perleløg
Fra : Web . Woman


Dato : 13-12-02 23:05

Når man gerne vil lave enten glaserede perleløg eller portvinskogte perleløg
(opskrift herunder) til et større fødselsdagsselskab, går det da an at bruge
frosne perleløg til formålet? Det vil ganske enkelt være for meget for at
skulle pille den nødvendige mængde - men er de frosne håbløse til formålet,
finder vi på andet tilbehør.

Har nogen (andre) gode opskrifter på perleløg som tilbehør vi jeg meget
gerne høre om dem


OPSKRIFT:

Portvinskogte perleløg

Portvinen koges ind til det halve og de skrællede perleløg koges lidt møre i
vinen.
Vinen skal til slut karamelisere omkring løgene.


Mvh. Lisbeth



 
 
Mette Nylander Sørup (14-12-2002)
Kommentar
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 14-12-02 07:44




> Når man gerne vil lave enten glaserede perleløg eller portvinskogte
perleløg
> (opskrift herunder) til et større fødselsdagsselskab, går det da an at
bruge
> frosne perleløg til formålet?

Hej Lisbeth

Du kan udemærket købe frosne perleløg. Disse fåes desuden på glas, dem ville
jeg nok anvende. Lyder forøvrigt som en lækker opskrift .

Julehilsner
Mette



Jørgen Linde Sørense~ (17-12-2002)
Kommentar
Fra : Jørgen Linde Sørense~


Dato : 17-12-02 02:11

Web . Woman skrev:

>
>OPSKRIFT:
>
>Portvinskogte perleløg
>
>Portvinen koges ind til det halve og de skrællede perleløg koges lidt møre i
>vinen.
>Vinen skal til slut karamelisere omkring løgene.
>

Lyder spændende - er det kun portvin og løg? Og hvilke mængder -
omtrentlige mængder er ok - det er jo rart at vide om man skal bruge
eksempelvis 1 dl eller 1 liter portvin - - - om ikke andet har det
betydning for hvor lang inddampningstid man skal regne med

--
mvh
Jørgen Linde Sørensen
(den anførte mail-adresse er gyldig - - -
- - - i hvert fald da dette indlæg blev postet

Web . Woman (17-12-2002)
Kommentar
Fra : Web . Woman


Dato : 17-12-02 17:23

"Jørgen Linde Sørensen" <NOSPAMng1@linde-sorensen.dk> skrev i en meddelelse
news:k9usvu004u69n0n3soplj5n12fh9d3430l@4ax.com...

> Lyder spændende - er det kun portvin og løg?

Ja.. kun portvin og løg.

Eneste mængdeangivelse jeg har set er 4 dl. rød portvin og 100 g friske
perleløg.
Synes det lyder af for meget portvin.

Mon ikke man kan se det, når man står med mængderne?
Jeg har tænkt mig at teste opskriften i weekenden med frosne perleløg...
inden den evt. skal bruges i stor mængde til en 70 års fødselsdag. Skal nok
melde tilbage, om forsøget falder heldigt ud.

Mvh. Lisbeth



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste