/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kænguru
Fra : Claus Frørup


Dato : 10-12-02 17:34

Hejsa.
Jeg har lige fået noget kængurukød af noget familie der kom på besøg
fra Australien.

På pakken som vejer 500 g. står der at det er "Rump", så det kommer
formentlig fra halen på kænguruen.

Er der nogen der har en opskrift til sådan et stykke kød?
--
Venlig hilsen
Claus Frørup

 
 
Iggy (10-12-2002)
Kommentar
Fra : Iggy


Dato : 10-12-02 17:43

Hvis der er ben i , kan du prøve at tilberede dem efter en dansk opskrift på
oksehaler
"Claus Frørup" <claus@froerup.dk> wrote in message
news:di5cvu0qrc7rf7p7smbl23ucmfoatm8c5i@sunsite.dk...
> Hejsa.
> Jeg har lige fået noget kængurukød af noget familie der kom på besøg
> fra Australien.
>
> På pakken som vejer 500 g. står der at det er "Rump", så det kommer
> formentlig fra halen på kænguruen.
>
> Er der nogen der har en opskrift til sådan et stykke kød?
> --
> Venlig hilsen
> Claus Frørup



Claus Frørup (10-12-2002)
Kommentar
Fra : Claus Frørup


Dato : 10-12-02 19:26

Isang tao pinangalanan Iggy nagsulat :

>Hvis der er ben i , kan du prøve at tilberede dem efter en dansk opskrift på
>oksehaler

Jeg har fundet en side der viser udskæringer af kængurukød:
http://www.aussiegamemeats.com.au/roomeat.htm

Det stykke kød jeg har fået, ligner det der er nederst til højre, altså
et stykke fra bagbenet.
Så jeg tror det får lov til at ligge i fryseren til havegrillen kan
bruges igen

Havde det været fra selve halen, ville jeg have brugt en filippinsk
opskrift på en ret der hedder kare-kare.:
http://www.asiacuisine.com/publishing/novdec/rec43-2.html

--
Venlig hilsen
Claus Frørup

Iggy (10-12-2002)
Kommentar
Fra : Iggy


Dato : 10-12-02 19:53

Jeg tror ikke at det er kød der kan/skal grilles. Det ligner et køsstykke
der skal steges i gryde i længere tid. Hvad med kænguru a la Ossobuco, men
kogt i god Australsk rødvin.
"Claus Frørup" <claus@froerup.dk> wrote in message
news:smbcvuk3pi0ss37kljdnv4uv6ck3v0p2jp@sunsite.dk...
> Isang tao pinangalanan Iggy nagsulat :
>
> >Hvis der er ben i , kan du prøve at tilberede dem efter en dansk opskrift

> >oksehaler
>
> Jeg har fundet en side der viser udskæringer af kængurukød:
> http://www.aussiegamemeats.com.au/roomeat.htm
>
> Det stykke kød jeg har fået, ligner det der er nederst til højre, altså
> et stykke fra bagbenet.
> Så jeg tror det får lov til at ligge i fryseren til havegrillen kan
> bruges igen
>
> Havde det været fra selve halen, ville jeg have brugt en filippinsk
> opskrift på en ret der hedder kare-kare.:
> http://www.asiacuisine.com/publishing/novdec/rec43-2.html
>
> --
> Venlig hilsen
> Claus Frørup



Claus Frørup (10-12-2002)
Kommentar
Fra : Claus Frørup


Dato : 10-12-02 20:18

Isang tao pinangalanan Iggy nagsulat :

>Jeg tror ikke at det er kød der kan/skal grilles. Det ligner et køsstykke
>der skal steges i gryde i længere tid.

Nah, det er jo kun 500g. Det kan blive til to små bøffer.

> Hvad med kænguru a la Ossobuco, men kogt i god Australsk rødvin.

Tjoh, det var da en mulighed, men mængden af køddet begrænser
mulighederne.

--
Venlig hilsen
Claus Frørup

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste