/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sæsonkonfekt/sødt
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 09-12-02 00:37

Hejsa,

Nu kom jeg til at tænke på at der er noget konfekt det er rigtigt meget
sæsonbetonet, men hvordan er året dækket ind?

Januar:
Intet, slankekure og alt det-der

Februar:
Chokolade/marcipan til, gerne lyserød og gerne hjerter, til Valentines
Day

??? Fastelavn,:
Fastelavnsting; trøfler, slik og kugler i massere af farver

Påske:
Påskeæg, chokolade og marcipan - orangemarcipan, trøfler etc.

1. maj, forår
Røde/hvide ting - danske "jordbærkager" (selvom de jordbør der findes
dér er dårlige)

Sensommer:
Nødder og tung frugt; Bounty & Ananas

Efterår:
Smagsmæssige mere tunge ting, igen chokolade med også "dybe" smage med
kaffe og kanel

Glaserede æbler på pind, karameller

Tidlig vinder
Vafler og æbleskiver; hjemmelavet "flæsk" af kvæder og anden frugt

Halloween
Amerikanske græskarting og uendelige mængder af slik; egentlig nær vores
egen fastelavn

November/december
Italiensk panforte, brændte mandler, marcipankonfekt, julekonfekt

Nytårsaften: kransekage!



Men hvad er der ellers - jeg synes at selve sommeren er lidt forsømt?

Mvh,
rené

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

 
 
Nette (09-12-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 09-12-02 01:04


"Rene' Hjorth" in message news:q4l7vucc15j005klh26dvga20ffja913jv@4ax.com...
> Men hvad er der ellers - jeg synes at selve sommeren er lidt forsømt?

MASSER af IS og frisk frugt selvfølgelig

Ps. René...Jeg har ikke en skid forstand på biler. Har dog hørt ordet "LADA"
før

Nette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste