/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Min egen muslingesuppe-opskrift. NamNam.
Fra :
Thomas Hjort
Dato :
07-12-02 14:57
Man skal bruge:
2 kilo friske muslinger
hvidvin
hvidløg
forårsløg
frisk ingefær
bredbladet persille
olivenolie
vand
salt
peber
Muslingerne hældes ud i vasken hvor de rumsteres rundt og skylles. Dem der
ikke lukker kaseres.
En god sjat olivenolie puttes i en stor gryde sammen med skiver af hvidløg
og ingefær. Lad det snurre ved lav varme i et minuts tid.
Der skrues nu helt op for blusset og muslingerne hældes på. Der klægges låg
på. Muslinger som ikke åbner kasseres.
En sjat hvidvin tilsætte sammen med salt, peber, persille, og groft hakket
forårsløg. Lad hvidvinen koge en anelse ned.
Lad det koge under svag varme i 10-15 minutter. Til sidst tilsættes vand for
at fortynde suppen lidt, der køges op og serveres.
Muslingerne lægges så de topper en dyb talerken og væden hældes over.
Spises med groft brød/flutes og resten af hvidvinen til. Velbeomme :)
Mvh Thomas
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408943
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.