/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Southern comfort
Fra : BB


Dato : 29-11-02 21:30

Hejsa, jeg har fået foræret en lille flaske southern comfort og ville høre
om der er nogen der ligger inde med en opskrift hvori den indgår...

Måske en lidt sjov forespørgsel, men jeg vil hellere bruge den i mad fremfor
"on the rocks" ... kan sgu ikke li det :)

mvh. BB



 
 
kim rasmussen (29-11-2002)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 29-11-02 22:52

hej
prøv at drikke den med sprite og masser af is
mvh mcloud
"BB" <6x114130@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:D7QF9.48361$HU.3328297@news010.worldonline.dk...
> Hejsa, jeg har fået foræret en lille flaske southern comfort og ville høre
> om der er nogen der ligger inde med en opskrift hvori den indgår...
>
> Måske en lidt sjov forespørgsel, men jeg vil hellere bruge den i mad
fremfor
> "on the rocks" ... kan sgu ikke li det :)
>
> mvh. BB
>
>
>



Kåre Weng Madsen (29-11-2002)
Kommentar
Fra : Kåre Weng Madsen


Dato : 29-11-02 23:13


"kim rasmussen" skrev i en meddelelse

> hej
> prøv at drikke den med sprite og masser af is
> mvh mcloud

Jeg foretrækker nu Ginger Ale.... og is!

Kåre



lcj@wanadoo.dk (30-11-2002)
Kommentar
Fra : lcj@wanadoo.dk


Dato : 30-11-02 01:26

On Fri, 29 Nov 2002 21:29:46 +0100, "BB" <6x114130@tiscali.dk> wrote:


>Måske en lidt sjov forespørgsel, men jeg vil hellere bruge den i mad fremfor
>"on the rocks" ... kan sgu ikke li det :)


Her er en opskrift (ganget op så det passer med en halvflaske) fra the
home of southern comfort. Problemet er dog nok, at den vil smage en
anelse af sprøjtet, selv om det er forsøgt skjult:

Bland 1,3 kilo flødeost og 0,65 kilo stærk cheddar (revet?) med 0,65
kilo smør (alt v. stue.temp.) Tilsæt en halv flaske SoCo (som de
kalder det over there) og rør det glat. Afkøl og server med kiks.
Velbekomme!

Lars

PS: Hvad med at forære det til nogle teenagepiger/drenge, de plejer at
sætte pris på stadset - og så slipper du selv for at skulle lave et
nødopkald i den store porcelænstelefon dagen efter.

Peter Westh (30-11-2002)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 30-11-02 16:35

"BB" <6x114130@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:D7QF9.48361$HU.3328297@news010.worldonline.dk...
> Hejsa, jeg har fået foræret en lille flaske southern comfort og ville høre
> om der er nogen der ligger inde med en opskrift hvori den indgår...
>
> Måske en lidt sjov forespørgsel, men jeg vil hellere bruge den i mad
fremfor
> "on the rocks" ... kan sgu ikke li det :)

Jeg har brugt Southern Comfort i stedet for cognac i Daube og Beuf
Bourgognion, altså okse/lammekød i rødvinssauce. Jeg vil også tror den er
glimrende til at flambere frugt med (friske figner, ferskner, abrikoser).

MVH

Peter



Thomas (30-11-2002)
Kommentar
Fra : Thomas


Dato : 30-11-02 17:23


"BB" <6x114130@tiscali.dk> skrev i en meddelelse news:D7QF9.48361$HU.3328297@news010.worldonline.dk...
> Hejsa, jeg har fået foræret en lille flaske southern comfort og ville høre
> om der er nogen der ligger inde med en opskrift hvori den indgår...
>
> Måske en lidt sjov forespørgsel, men jeg vil hellere bruge den i mad fremfor
> "on the rocks" ... kan sgu ikke li det :)
>
> mvh. BB
>
>

Southern Comfort, lidt citronsaft og så fyld i med Ananasjuice.

Den er kanon!



Jørgen Linde Sørense~ (01-12-2002)
Kommentar
Fra : Jørgen Linde Sørense~


Dato : 01-12-02 04:09

BB skrev:

>Hejsa, jeg har fået foræret en lille flaske southern comfort og ville høre
>om der er nogen der ligger inde med en opskrift hvori den indgår...
>
>Måske en lidt sjov forespørgsel, men jeg vil hellere bruge den i mad fremfor
>"on the rocks" ... kan sgu ikke li det :)
>
>mvh. BB
>

Har ikke lige opskriften - men for 4 måneder siden var vi inde på
Restaurant Værftet her i Nuuk. Der fik vi (som forret) skalrejer som
var flamberet med Southern Comfort. Jeg tror nok at rejerne var varmet
op (dampet) med vand og dernæst blev der hældt spirium ud over dem
panden og servitricen fik afløb for sinde pyromanske tilbøjeligheder
den aften

Rejerne blev hældt op på tallerkner og så var det bare at gå i gang
med at pille harnisken af dem (skylleskåle er dejlige .

Der blev serveret en dip i et lille glas til hver portion. Det var
noget med lidt hvidløg i så vidt jeg husker.

Og så valgte vi en rosevin som flydende tilbehør.

Det smagte pragtfuldt!

--
mvh
Jørgen Linde Sørensen
(den anførte mail-adresse er gyldig - - -
- - - i hvert fald da dette indlæg blev postet

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste