/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kalkun cuvette
Fra : Martin Jørgensen


Dato : 26-11-02 15:19

Hejsa gruppe.
Jeg skal lave en kalkun cuvette til mine gæster imorgen.
Jeg er dog i tvivel om , hvad der er godt at servere til sådan en svend .

Foreslag modtages med kyshånd.

hygge
Martin



 
 
Bettina Madsen (26-11-2002)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 26-11-02 16:05

> Jeg skal lave en kalkun cuvette til mine gæster imorgen.
> Jeg er dog i tvivel om , hvad der er godt at servere til sådan en svend
.


Se på karolines køkken. De har en god opskrift i "spisetid". Det er
gyldne ris og passer godt til kalkunsteg.

http://www.karolineskoekken.dk/visopskrift.asp?id=1149

Dertil skal der så nogle farver på, evt. tomatrelish eller
spinat "på en eller anden måde"

Bettina



Nette (26-11-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 26-11-02 17:17


"Martin Jørgensen" wrote in message
news:3de386c6$0$71703$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa gruppe.
> Jeg skal lave en kalkun cuvette til mine gæster imorgen.
> Jeg er dog i tvivel om , hvad der er godt at servere til sådan en svend
.
>
> Foreslag modtages med kyshånd.

Hvad med frisk pasta vendt i noget krydderolie, salat og brød?

Hvis du har cuvetten allerede nu, hvad så med at ligge den i lage af rødvin,
appelsin og ingefær? ( husk at prikke cuvetten med en gaffel så lagen kan
trænge ind i den).

Nette



Kristina Andreassen (26-11-2002)
Kommentar
Fra : Kristina Andreassen


Dato : 26-11-02 17:30

Eller evt. flødestuvede kartofler.

- Kristina
"Nette" <nettesnetpost@hotmail.com> wrote in message
news:3de39e5b$0$6117$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>
> "Martin Jørgensen" wrote in message
> news:3de386c6$0$71703$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Hejsa gruppe.
> > Jeg skal lave en kalkun cuvette til mine gæster imorgen.
> > Jeg er dog i tvivel om , hvad der er godt at servere til sådan en svend
> .
> >
> > Foreslag modtages med kyshånd.
>
> Hvad med frisk pasta vendt i noget krydderolie, salat og brød?
>
> Hvis du har cuvetten allerede nu, hvad så med at ligge den i lage af
rødvin,
> appelsin og ingefær? ( husk at prikke cuvetten med en gaffel så lagen kan
> trænge ind i den).
>
> Nette
>
>



Martin Jørgensen (27-11-2002)
Kommentar
Fra : Martin Jørgensen


Dato : 27-11-02 12:46

Takker for foreslagne
Jeg prøver den med risne.

hygge
Martin



Lone (27-11-2002)
Kommentar
Fra : Lone


Dato : 27-11-02 17:50

Ja, jeg ved godt at det var tilbehør til kalkunen, du eftersøgte, men
alligevel...

Vær barbarisk og "dolk" din kalkun en masse steder, PROP den så med en masse
fed hvidløg, soltørrede tomater og måske lidt friske chilier... Når du
skører stegen op ved bordet, vil den smage himmelsk og dine gæster vil
forundres over det smukke udseende...

Blot en idé, selvom det der med rødvinen og appelsinen også lød godt...

KH Lone

"Martin Jørgensen @heidiogmartin.dk>" <martin<fjerndette> skrev i en
meddelelse news:3de4b441$0$71625$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Takker for foreslagne
> Jeg prøver den med risne.
>
> hygge
> Martin
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste