/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Schweinhax'n og brez'n
Fra : Hauge


Dato : 11-11-02 12:58

Hej

Jeg har været på kursus i Augsburg i 3 uger, og var selvfølgelig også til
ølfest nogle gange, og der fik vi schweinhax'n og de der underlige
saltkringler brez'n (brezen).
Jeg kunne godt tænke mig selv at lave sådan en menu til en fest engang, da
det jo smager ufatteligt godt..

Jeg har prøvet at søge på google efter opskrifter, men det eneste jeg finder
er menukort fra forskellige restauranter, og det hjælper jo ligsom ikke så
meget..
Skulle der være nogen der her i gruppen skulle lige inde med opskrifterne,
så jeg kunne prøve det en gang, vil jeg blive meget glad.

Mvh Hauge



 
 
Ole Damgaard (11-11-2002)
Kommentar
Fra : Ole Damgaard


Dato : 11-11-02 15:15

> Skulle der være nogen der her i gruppen skulle lige inde med opskrifterne,
> så jeg kunne prøve det en gang, vil jeg blive meget glad.
>
> Mvh Hauge


Prøv:
http://www.lib.ndsu.nodak.edu/grhc/history_culture/recipe/pretzels.html

http://www.bluephod.net/recipe/recipeDetail.php4?id=1274

mvh ole



Hauge (11-11-2002)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 11-11-02 15:23

Hejsa

"Ole Damgaard" <odg@dr.dk> wrote in message
news:QXOz9.1383$Fk4.2652@news.get2net.dk...
> Prøv:
> http://www.lib.ndsu.nodak.edu/grhc/history_culture/recipe/pretzels.html
>
> http://www.bluephod.net/recipe/recipeDetail.php4?id=1274

Mange tak for linkene, ser jo ret nemt ud

Mvh Hauge



Ukendt (11-11-2002)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 11-11-02 22:04


"Hauge" <hauge@CUTtrutter.dk> wrote in message
news:3dcfb201$0$14978$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej
>
> Jeg har været på kursus i Augsburg i 3 uger, og var selvfølgelig også til
> ølfest nogle gange, og der fik vi schweinhax'n og de der underlige
> saltkringler brez'n (brezen).
> Jeg kunne godt tænke mig selv at lave sådan en menu til en fest engang, da
> det jo smager ufatteligt godt..
>
> Jeg har prøvet at søge på google efter opskrifter, men det eneste jeg
finder
> er menukort fra forskellige restauranter, og det hjælper jo ligsom ikke så
> meget..
> Skulle der være nogen der her i gruppen skulle lige inde med opskrifterne,
> så jeg kunne prøve det en gang, vil jeg blive meget glad.
>
> Mvh Hauge
>
"Hax'n" mangler du så bare en opskrift på...
Efter min mening bliver svineskanken bedst, når den koges mør i letsaltet
vand i ½-1 time, dubbes af og drysses med salt og evt kommen, hvorefter de
steges i ovnen ved 200-220 grader til skindet er sprødt og boblet op.

Godt øl til!

H



Nyberg (12-11-2002)
Kommentar
Fra : Nyberg


Dato : 12-11-02 12:18

Som bosat dansker i Tyskland er man jo vant til disse 2 ting - som
supplement til den opskrift på grillhaxen - som de hedder her i Nürnberg vil
jeg lige give dig et tip til hvordan de bliver ekstra sprøde - du skal
pensle sværen med Weissbier eller alm. øl så skulle de blive dejlig sprøde!

Brezen kan man nogle gange købe frossen i ALID i DK - så skal de bare lige
bages i ovnen i 15-18 min!

Mvh.
Malou

Hauge <hauge@CUTtrutter.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:3dcfb201$0$14978$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej
>
> Jeg har været på kursus i Augsburg i 3 uger, og var selvfølgelig også til
> ølfest nogle gange, og der fik vi schweinhax'n og de der underlige
> saltkringler brez'n (brezen).
> Jeg kunne godt tænke mig selv at lave sådan en menu til en fest engang, da
> det jo smager ufatteligt godt..
>
> Jeg har prøvet at søge på google efter opskrifter, men det eneste jeg
finder
> er menukort fra forskellige restauranter, og det hjælper jo ligsom ikke så
> meget..
> Skulle der være nogen der her i gruppen skulle lige inde med opskrifterne,
> så jeg kunne prøve det en gang, vil jeg blive meget glad.
>
> Mvh Hauge
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste