/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Linser & Rosenkål
Fra : kautaq


Dato : 08-11-02 14:51

Hej
For et par uger eller tre siden, lavede Nikolaj Kirk
en ret med røde linser, svampe og rosenkål i Go'Morgen
Danmark på TV2.

Er der nogen der kan huske fremgangsmåden. Jeg har søgt
www.google.com , men fandt intet.

De bedste ...
Hammer

--
Mike http://home2.inet.tele.dk/kautaq

 
 
Michael Sølvsten (08-11-2002)
Kommentar
Fra : Michael Sølvsten


Dato : 08-11-02 15:58

Sakset fra tv2.dk

Ingredienser: (4 pers.)
400 g oksekød (mørbrad, klump eller filet), lidt fedtstof til at stege i.
Linser: 150 g tørrede linser, udblødte, 1 alm. løg, 1 fed hvidløg, lidt
finthakket chili, 6-8 svampe, ½ dl olivenolie
Rosenkål: 6-8 stk. rosenkål, lidt plukket persille, lidt fedtstof til at
stege i

Fremgangsmåde:
Rosenkål: Pil rosenkålene og gem de yderste blade til at stege. Selve
hjerterne gives et let opkog, så de bliver møre. Tag dem op og køl ned. Tag
så linserne og kog dem helt møre i frisk vand. Dette tager godt 30 min. Snit
så løg, svampe og hvidløg fint og kom dem i en gryde med olie og chili. Rist
nogle minutter og tilsæt så linserne. Krydr godt med salt og peber og tilsæt
også lidt vand.

Kom også rosenkålshjerterne ved og kog det hele mørt. Det skal faktisk blive
til en moset masse. Krydr så kødet med salt og peber over det hele og steg
det på en pande i lidt fedtstof. Det skal stege godt 15 minutter, hvor det
vendes det undervejs. Tages af og trækker.

Rist så kålbladene og kom persille ved samt salt og peber. Server så
linsemassen med de stegte blade over og kødet skåret i skiver på siden.


"kautaq" <kautaq@post2.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:4b9230e19fkautaq@post2.tele.dk...
> Hej
> For et par uger eller tre siden, lavede Nikolaj Kirk
> en ret med røde linser, svampe og rosenkål i Go'Morgen
> Danmark på TV2.
>
> Er der nogen der kan huske fremgangsmåden. Jeg har søgt
> på www.google.com , men fandt intet.
>
> De bedste ...
> Hammer
>
> --
> Mike http://home2.inet.tele.dk/kautaq



kautaq (08-11-2002)
Kommentar
Fra : kautaq


Dato : 08-11-02 20:52

Michael Sølvsten wrote:

> Sakset fra tv2.dk

1000 tak. Jeg forstår bare ikke hvorfor den ikke kom frem
da jeg søgte tidligere på dagen, men hul i det.(min browser?)
Jeg brugte champignon og lidt citron. Det blev rigtig godt.
Som tilbehør passer det umiddelbart til mange slags kød og så
kan man jo bare variere ingredienserne efter smag og årstid.

--
Mike http://home2.inet.tele.dk/kautaq

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408945
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste