/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tilbehør til pighaj?
Fra : Thomas


Dato : 05-11-02 13:17

Fiskemanden var forbi i dag, og jeg kunne ikke lade være med at købe en
pighaj. Jeg har dog ingen anelse om hvad man serverer til sådan en fætter,
jeg fik at vide, at den skulle skæres ud, vendes i mel og steges på panden.¨

Er der nogen der har andre og bedre ideer?

--
MVH

Thomas
http://www.jogt.com - ny version!
http://www.fastfreeway.dk/?ref=11242 - får du trafik nok på din hjemmeside?



 
 
gelovina (23-11-2002)
Kommentar
Fra : gelovina


Dato : 23-11-02 17:12

Thomas wrote:
> Fiskemanden var forbi i dag, og jeg kunne ikke lade være med at købe
> en pighaj. Jeg har dog ingen anelse om hvad man serverer til sådan en
> fætter, jeg fik at vide, at den skulle skæres ud, vendes i mel og
> steges på panden.¨
>
> Er der nogen der har andre og bedre ideer?
>
> Thomas
> http://www.jogt.com - ny version!
> http://www.fastfreeway.dk/?ref=11242 - får du trafik nok på din
> hjemmeside?


Hej Thomas,

Din pighaj er sikkert forlængst både tilberedt og fortæret, men i tilfælde
af at du en anden gang står med en fisk og mangler ideer til tilbehør:

Riv et par rødbeder og nogle æbler, bland sammen (får en fantastisk farve)
og pynt med ristede pinjekerner. Smager friskt og er, efter min mening, en
perfekt og lidt anderledes salat til fisk!

Mvh.
Rikke



Inger Pedersen (23-11-2002)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 23-11-02 17:45


"gelovina" <gelovina@nospam.tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:3ddfa840$0$82092$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Thomas wrote:
> > Fiskemanden var forbi i dag, og jeg kunne ikke lade være med at købe
> > en pighaj. Jeg har dog ingen anelse om hvad man serverer til sådan en
> > fætter, jeg fik at vide, at den skulle skæres ud, vendes i mel og
> > steges på panden.¨

Kan steges som du skriver og serveres med gyldentbrunede løg og
pillekartofler

Kan desuden serveres som stegte sild i eddike: lægges i en eddikelage,
tilsat reven citronskal - og drysset med fintklippet dild.

Hilsen Inger



gelovina (23-11-2002)
Kommentar
Fra : gelovina


Dato : 23-11-02 17:12

Thomas wrote:
> Fiskemanden var forbi i dag, og jeg kunne ikke lade være med at købe
> en pighaj. Jeg har dog ingen anelse om hvad man serverer til sådan en
> fætter, jeg fik at vide, at den skulle skæres ud, vendes i mel og
> steges på panden.¨
>
> Er der nogen der har andre og bedre ideer?
>
> Thomas
> http://www.jogt.com - ny version!
> http://www.fastfreeway.dk/?ref=11242 - får du trafik nok på din
> hjemmeside?


Hej Thomas,

Din pighaj er sikkert forlængst både tilberedt og fortæret, men i tilfælde
af at du en anden gang står med en fisk og mangler ideer til tilbehør:

Riv et par rødbeder og nogle æbler, bland sammen (får en fantastisk farve)
og pynt med ristede pinjekerner. Smager friskt og er, efter min mening, en
perfekt og lidt anderledes salat til fisk!

Mvh.
Rikke



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408945
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste