/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
søges: opskrift på flæskesvær
Fra : 5750 giller


Dato : 31-10-02 09:21

efter at have købt en ½ gris og har en del fælsk kumme jeg godt tænke mig et
par gode opskrifter på subj. snøft hulk der er intet på google om emnet
andet end flæskestegs svære øv øv øv
hilsen gilbert der glæder sig til at smovse :- )

--
( . ) ( . )
^
~~~~
http://www.roenhave.dk



 
 
Mille (31-10-2002)
Kommentar
Fra : Mille


Dato : 31-10-02 09:45


"5750 giller" <gilbert*REMOVE*@roenhave.dk> skrev i en meddelelse
news:apqp5g$qmj$1@sunsite.dk...
> efter at have købt en ½ gris og har en del fælsk kumme jeg godt tænke mig
et
> par gode opskrifter på subj. snøft hulk der er intet på google om emnet
> andet end flæskestegs svære øv øv øv
> hilsen gilbert der glæder sig til at smovse :- )
>
> --
> ( . ) ( . )
> ^
> ~~~~
> http://www.roenhave.dk
>

Johh..google kan godt hjælpe, hvis du husker at søge under "grupper":

http://groups.google.com/groups?hl=da&newwindow=1&threadm=3A4202C9.3363C4C5%
40gmx.de&rnum=2&prev=/groups%3Fq%3Dfl%25E6skesv%25E6

Selv gør jeg det, at jeg skærer sværen i passende strimler, lægger dem i en
bradepande, stiller den under grillen i god afstand.. og så venter
tålmodigt, mens duften breer sig i køkkenet...husk at vende ind imellem og
hæld osse fedt fra, når det er nødvendigt. Når sværene er færdige, hælder
jeg dem i en sigte, så de kan drype af, og salter dem...
Hilsen Mille



Inger Pedersen (31-10-2002)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 31-10-02 19:05


"5750 giller" <gilbert*REMOVE*@roenhave.dk> skrev i en meddelelse
news:apqp5g$qmj$1@sunsite.dk...

> efter at have købt en ½ gris og har en del fælsk kumme jeg godt tænke mig
et
> par gode opskrifter på subj.

Sværen over koteletterne er den nemmeste, men den på skinken kan også
bruges.
Lad 3 - 4 mm fedt blive siddende, skær resten væk.
Skær sværen i strimler ca. ½ - 1 cm tykke og 5 cm lange - gøres nemmest med
en hobbykniv med SKARPT blad.

Tænd for emhætten!

Læg et lag svær med fedtsiden nedad i en stegegryde eller sauter-pande - læg
resten hulter til bulter ovenpå.
Kog ved svag varme, til der er smeltet fedt nok til at dække bunden af
gryden.
Skru op for varmen og rør jævnligt rundt.

Sværen skal koges i eget fedt, til de er poppet op og passende brune - du må
prøve dig frem med temperaturen.

God appetit.
Hilsen Inger



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste