/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kan græskar-kerner bruges til noget
Fra : Henrik Andersen


Dato : 27-10-02 08:20

Hejsa!

Vi har lige lavet syltede græskar, og fik en masse kerner til overs,
som min kone siger at man riste eller gøre et eller andet ved.

Hun kan bare ikke huske hvad det er man kan gøre ved dem..

Er der nogen af jer der ved det?

mvh Henrik Andersen



 
 
Henriette (27-10-2002)
Kommentar
Fra : Henriette


Dato : 27-10-02 09:54

Hej Henrik

Græskarkerner kan ristes på tør pande. Lækkert som drys på salater, i
gryderetter, wokretter m.m.
Kan vendes i lidt olie, ristes på panden og drysses med salt efterfølgende.
Lækre som snack .
Kan tørres/ristes og puttes i bagværk.

Henriette
"Henrik Andersen" <henrik@andersen.ac> skrev i en meddelelse
news:3dbb938e$0$97650$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hejsa!
>
> Vi har lige lavet syltede græskar, og fik en masse kerner til overs,
> som min kone siger at man riste eller gøre et eller andet ved.
>
> Hun kan bare ikke huske hvad det er man kan gøre ved dem..
>
> Er der nogen af jer der ved det?
>
> mvh Henrik Andersen
>
>



Padmé (27-10-2002)
Kommentar
Fra : Padmé


Dato : 27-10-02 13:57

de bliver bedst hvis du rister dem i oven først, og derefter steger dem på
panden i lidt olie og salt.
Padmé

"Henrik Andersen" <henrik@andersen.ac> wrote in message
news:3dbb938e$0$97650$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hejsa!
>
> Vi har lige lavet syltede græskar, og fik en masse kerner til overs,
> som min kone siger at man riste eller gøre et eller andet ved.
>
> Hun kan bare ikke huske hvad det er man kan gøre ved dem..
>
> Er der nogen af jer der ved det?
>
> mvh Henrik Andersen
>
>



jf (29-10-2002)
Kommentar
Fra : jf


Dato : 29-10-02 14:35

Hej Henrik
Hvis du går ind på Flemming Leth`s hjemmeside, du ved ham fra tv, der står
hvordan du gør, han fortalte om det mandag aften.
Hilsen Jane F.
"Henrik Andersen" <henrik@andersen.ac> skrev i en meddelelse
news:3dbb938e$0$97650$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hejsa!
>
> Vi har lige lavet syltede græskar, og fik en masse kerner til overs,
> som min kone siger at man riste eller gøre et eller andet ved.
>
> Hun kan bare ikke huske hvad det er man kan gøre ved dem..
>
> Er der nogen af jer der ved det?
>
> mvh Henrik Andersen
>
>



Henrik Andersen (30-10-2002)
Kommentar
Fra : Henrik Andersen


Dato : 30-10-02 20:50

Tak for alle svarene, de bliver lige afprøvet her først kommende weekend...

mvh Henrik



Niels L. (01-11-2002)
Kommentar
Fra : Niels L.


Dato : 01-11-02 14:29


"Henrik Andersen" <henrik@andersen.ac> skrev i en meddelelse
news:3dbb938e$0$97650$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hejsa!
>
> Vi har lige lavet syltede græskar, og fik en masse kerner til overs,
> som min kone siger at man riste eller gøre et eller andet ved.
>
> Hun kan bare ikke huske hvad det er man kan gøre ved dem..
>
> Er der nogen af jer der ved det?
>
> mvh Henrik Andersen
>
>

Hej!
Når jeg køber græskarkerner i pose - hælder jeg dem i et ildfast fad el.
lign.
Fadet sættes i ovnen en times tid ved ca.150 grader. Når tiden er gået, ta'r
jeg dem ud og hælder to-tre spiseskefulde go' soya over.
Og sørger for at ALLE kernerne kommer i kontakt med soya'en. Det er helt en
fremragende "snack"! Spis helst én kerne ad gangen,
så smager de, af én eller anden grund, bedst. - Kan også, med held, bruges i
madlavningen i f.eks en salat.

Med venlig hilsen
Niels





Uffe Westergaard (05-11-2002)
Kommentar
Fra : Uffe Westergaard


Dato : 05-11-02 09:17

Dette er muligvis et dumt spørgsmål, men hvad med skallerne? De skal vel
fjernes for at komme ind til den gode kerne. Findes der et godt tip til det
eller er der kun den hårde måde? Har selv brugt timer på at fjerne skaller
fra hver enkelt kerne efter de først var blevet tørret i ovnen og derefter
blødgjort igen i kogende vand. Det virker lidt omstændigt.

Mvh. Uffe


"Henrik Andersen" <henrik@andersen.ac> skrev i en meddelelse
news:3dbb938e$0$97650$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hejsa!
>
> Vi har lige lavet syltede græskar, og fik en masse kerner til overs,
> som min kone siger at man riste eller gøre et eller andet ved.
>
> Hun kan bare ikke huske hvad det er man kan gøre ved dem..
>
> Er der nogen af jer der ved det?
>
> mvh Henrik Andersen
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste