/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Oksemørbrad i ovnen?
Fra : jones_net


Dato : 26-10-02 08:22

Hejsa

Jeg er så heldig at have en oksemørbrad, problemet er bare størrelsen - 2
kg...

Hvad skal jeg gøre ved den, hvis jeg gerne vil have den i ovnen, for
stegegryden kan ikke klare den...

Det må gerne være lidt nemt


Håber I kan hjælpe
/J



 
 
Krabsen (26-10-2002)
Kommentar
Fra : Krabsen


Dato : 26-10-02 09:01

Det _er_ nemt:

Brunes på pande - ja, du kan blive nødt til at tage 'en ende' ad gangen' - i
lidt smør+olie. Bare for at lukke porerne. Tager 5 min.

Herefter i ovnen - 100-120 grader! - en lille time - afhængig af
rødhedsønske.. Brug stegetermometer.

Den langsomme stegning gør, at saften i forbløffende grad bliver i dyret..

Serveres med din bedste Bourgogne - mørbraden er mild i smagen, så en
kraftig Rhone-vin vil kvæle den..

mvh

Krabsen


"jones_net" <jones_netng@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:apdfqc$2id$1@sunsite.dk...
> Hejsa
>
> Jeg er så heldig at have en oksemørbrad, problemet er bare størrelsen - 2
> kg...
>
> Hvad skal jeg gøre ved den, hvis jeg gerne vil have den i ovnen, for
> stegegryden kan ikke klare den...
>
> Det må gerne være lidt nemt
>
>
> Håber I kan hjælpe
> /J
>



Trine Kornum Christi~ (26-10-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 26-10-02 09:33

"jones_net" <jones_netng@yahoo.dk> writes:

> Jeg er så heldig at have en oksemørbrad, problemet er bare størrelsen - 2
> kg...
>
> Hvad skal jeg gøre ved den, hvis jeg gerne vil have den i ovnen, for
> stegegryden kan ikke klare den...

I en af Karolinebøgerne er der en opskrift på oksemørbrad indbagt i
saltdej. Det ser utrolig lækkert ud.

> Det må gerne være lidt nemt

Det kan jeg ikke udtale mig om, SU og oksemørbrad går ikke så godt i
spænd. Men se i bogen om du kan overskue det.

Om ikke andet, så kan du altid skære den ud til nogle gode store
bøffer.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Frank Attle (26-10-2002)
Kommentar
Fra : Frank Attle


Dato : 26-10-02 15:12

Du kunne jo skære den midt over, det tager den ingen skade af. Skal den være
i et stykke, så brug en stor stegepose, det kan den godt være i.
Frank

"jones_net" <jones_netng@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:apdfqc$2id$1@sunsite.dk...
> Hejsa
>
> Jeg er så heldig at have en oksemørbrad, problemet er bare størrelsen - 2
> kg...
>
> Hvad skal jeg gøre ved den, hvis jeg gerne vil have den i ovnen, for
> stegegryden kan ikke klare den...
>
> Det må gerne være lidt nemt
>
>
> Håber I kan hjælpe
> /J
>
>



Jan Bøgh (28-10-2002)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 28-10-02 21:22

"Frank Attle" <frank_attle@tdcadsl.dk> wrote in message
news:3dbaa2b5$0$28812$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Du kunne jo skære den midt over, det tager den ingen skade af. Skal den
være
> i et stykke, så brug en stor stegepose, det kan den godt være i.

Eller bedre: Brug midterstykket til Chateaubriande og lav tournedos af
enderne.

vh
Jan



jones_net (27-10-2002)
Kommentar
Fra : jones_net


Dato : 27-10-02 21:28

Tak for hjælpen til jer alle, den røg i ovnen i 1½ time ved 120°...

/J



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste