/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
bagt kartoffelmos
Fra : Pia


Dato : 25-10-02 16:53

Hej med jer

Alle opskrifter jeg har fundet paa bagt kartoffelmos inkluderer piskede
aeggehvider. Jeg formoder, det betyder, at jeg ikke kan lave den paa
forhaand (altsaa ovnklar)? Er der nogen, der har en opskrift paa en
version, hvor jeg kan lave den lidt tidligere (bare et par timer eller saa)
og saa stikke den i ovnen til sidst?

Knus

Pia



 
 
Trine Kornum Christi~ (25-10-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 25-10-02 17:00

"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> writes:

> Alle opskrifter jeg har fundet paa bagt kartoffelmos inkluderer piskede
> aeggehvider. Jeg formoder, det betyder, at jeg ikke kan lave den paa
> forhaand (altsaa ovnklar)? Er der nogen, der har en opskrift paa en
> version, hvor jeg kan lave den lidt tidligere (bare et par timer eller saa)
> og saa stikke den i ovnen til sidst?

Jeg har aldrig brugt andet end kartofler, margarine og mælk til min
bagte kartoffelmos. Jo, nogle gange har jeg kommet persille eller ost
eller andet godt i, men jeg har ikke hørt om æggehvider.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Pia (25-10-2002)
Kommentar
Fra : Pia


Dato : 25-10-02 17:12


"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> wrote in message
news:uiszqqzjz.fsf@trinekc.dk...

> Jeg har aldrig brugt andet end kartofler, margarine og mælk til min
> bagte kartoffelmos. Jo, nogle gange har jeg kommet persille eller ost
> eller andet godt i, men jeg har ikke hørt om æggehvider.
>
> Mvh Trine

Det lyder godt...kan man saa lave den lidt paa forhaand, eller er det bedst
hvis man laver den med det samme?

Pia




Trine Kornum Christi~ (25-10-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 25-10-02 17:28

"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> writes:

> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> wrote in message
> news:uiszqqzjz.fsf@trinekc.dk...
>
> > Jeg har aldrig brugt andet end kartofler, margarine og mælk til min
> > bagte kartoffelmos. Jo, nogle gange har jeg kommet persille eller ost
> > eller andet godt i, men jeg har ikke hørt om æggehvider.
>
> Det lyder godt...kan man saa lave den lidt paa forhaand, eller er det bedst
> hvis man laver den med det samme?

Jeg har tit brugt en rest fra dagen før, så det skulle ikke være noget
problem at vente.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Pia (25-10-2002)
Kommentar
Fra : Pia


Dato : 25-10-02 18:12


"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> wrote in message
news:uadl2qya5.fsf@trinekc.dk...

>
> Jeg har tit brugt en rest fra dagen før, så det skulle ikke være noget
> problem at vente.
>
> Mvh Trine
>
Tusind tak

Pia




Mette Nylander Sørup (26-10-2002)
Kommentar
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 26-10-02 17:23

> Det lyder godt...kan man saa lave den lidt paa forhaand, eller er det
bedst
> hvis man laver den med det samme?
>
> Pia
>
>
>

Man kan sagtens lave kartoffelmosen på forhånd, faktisk kan du fryser det
ned opblandet med krydderurter, ost eller hvad du nu vælger at hælde i. Du
kan fryse dem ned i ovnfaste fad (eller aluforme). Når de er tøet op, er
mosen lige klar til at sætte i ovnen.

Mvh.
Mette Sørup



Stine (13-11-2002)
Kommentar
Fra : Stine


Dato : 13-11-02 10:38

Hej Pia...

Hvis det hele skal gå stærkt kan man altså også buge pulver kartoffelmos til
det... det et ikke det der smager af mest... men he he en lille nem løsning
:0)

Hilsen Stine
25.10.02 16:53

> Hej med jer
>
> Alle opskrifter jeg har fundet paa bagt kartoffelmos inkluderer piskede
> aeggehvider. Jeg formoder, det betyder, at jeg ikke kan lave den paa
> forhaand (altsaa ovnklar)? Er der nogen, der har en opskrift paa en
> version, hvor jeg kan lave den lidt tidligere (bare et par timer eller saa)
> og saa stikke den i ovnen til sidst?
>
> Knus
>
> Pia
>
>


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408945
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste