/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
høns i aparges
Fra : Kitti Egevang


Dato : 24-10-02 21:41

Hej Gruppe!
Er der mon nogen her som ligger inde med en rigtig god opskrift på høns i
aparges?
Evt til at bruge til tarteletfyld!
På forhånd tak.
Kitti.





 
 
Trine Kornum Christi~ (24-10-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 24-10-02 22:20

"Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> writes:

> Er der mon nogen her som ligger inde med en rigtig god opskrift på høns i
> aparges?
> Evt til at bruge til tarteletfyld!

Det er jo ikke sådan noget man lige har en opskrift på, men bare sådan
noget man nu laver som man har set sin mor gøre det.

Men du koger noget kylling/høne godt, evt. sammen med løvstikke.
Suppen gemmer du til sovs og kødet skærer du i tern/stykker. Så laver
du en opbagt sovs af suppen fra kyllingen/hønen og evt. lidt af væsken
fra aspargesen, smag dig frem. Så vender du kødet og aspargesene i
sovsen og varmer det.

Bedre kan jeg ikke give dig det, det er sådan jeg selv har lært det og
det er da endnu ikke mislykkedes.

Held og lykke med det.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Jens Peter Secher (26-10-2002)
Kommentar
Fra : Jens Peter Secher


Dato : 26-10-02 08:44

"Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> writes:

> Er der mon nogen her som ligger inde med en rigtig god opskrift på høns i
> aparges?

Kog en kylling i en time (eller længere; benene skal falde af næsten
af sig selv) med selleri, gulerødder og løg. Brug helst en fritgående
kylling; den har mere smag.

Tag kyllingen op og lad den køle lidt ned. Kog eventuelt kogevande
endnu mere ned, så længe du har tid til. Pil kødet fra kyllingen i
mindre bidder.

Smelt en ordenlig klat margarine (100g?) i en gryde rør noget mel op i
margarinen. Tilsæt gradvist kogevandet (eventuelt gennem en si) mens
du rører kraftigt med piskeris --- indtil der er suppe nok. Tilsæt
asparges (eventuelt også vandet fra dåsen). Tilsæt kyllingestykkerne.
Tilsæt lidt revet muskatnød. Tilsæt fløde efter forgodtbefindende.
Kog stille og roligt op. Smag til med hvid pebber og salt.

Spises med ris.

> Evt til at bruge til tarteletfyld!

Så skal stykkerne være meget små. Hvis man genopvarme resterne fra
ovenstående, så vil stykkerne af sig selv falde mere fra hinanden.
--
Jens Peter Secher
_jpsecher get2net dk DD6A 05B0 174E BFB2 D4D9 B52E 0EE5 978A FE63 E8A1_

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste