/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hindbærmarmelade UDEN kogning?
Fra : Ultimativos


Dato : 13-10-02 23:22

Hvordan tilbereder man (hindbær)marmelade uden kogning?

m.v.h.

--
"prikke@mail.dk"



 
 
IT-Sektionen (14-10-2002)
Kommentar
Fra : IT-Sektionen


Dato : 14-10-02 08:47

"Ultimativos" <"prikke@mail.dk"> skrev i en meddelelse
news:3da9f164$0$79638$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hvordan tilbereder man (hindbær)marmelade uden kogning?
>
Nu er syltning ikke mit store område... Det nærmeste jeg kan komme er
"råsyltning".
Har fundet disse opskrifter hos Tørsleff & Co. http://www.toersleff.dk

Råsyltede hindbær (ca. 1 liter)

Ingredienser:
1 kg hindbær
1 tsk. citronsyre
650 g sukker
1/2 tsk. Atamonpulver
eller 1 tsk. flydende Atamon
Tilberedning:

5-10 bær moses og blandes med citronsyre. Sukker og resten af bærrene lægges
lagvis over de moste bær. Atamon tilsættes. Syltetøjet dækkes med et klæde,
stilles køligt og røres med mellemrum nogle dage, til sukkeret er smeltet.
Fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes 1-2 dage efter.

Rå hindbær i ribssaft (ca. 1 liter)


Ingredienser:

500 g hindbær
500 g ribs
500 g sukker
1/2 tsk. Atamonpulver
eller 1 tsk. flydende Atamon


Tilberedning:

Saften af de skyllede ribs vrides af i et geléklæde eller gennem en
frugtpresser. Saften røres med sukker og Atamon, til sukkeret er smeltet.
Hindbærrene blandes i. Syltetøjet stilles køligt og røres i med mellemrum
nogle dage, til hindbærrene er gennemtrængt af ribssaften og fyldes i
Atamonskyllede glas, der lukkes nogle dage efter.

Henkogte hindbær

Ingredienser:

Til 1 liter glas beregnes:
1 kg hindbær
350 g sukker

Tilberedning:

Bærrene drysses med sukker og stilles koldt ca. 1 time, til de safter. Røres
forsigtigt til sukkeret smelter. Fyldes i glas og henkoges 30 min. ved 85 gr
i vand, ved 140 gr i ovnen. Langsom opvarmning og afkøling




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408953
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste