/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Svensk pølseret
Fra : zcully


Dato : 13-10-02 14:13

Hejsa

Jeg søger en god og nem opskrift på svensk pølseret til 4 personer.

/Zcully



 
 
Bolette Nielsen (13-10-2002)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 13-10-02 14:43

Hej Zcully

zcully <zcully@hotmail.com> skrev i en
news:3da9716b$0$1023$ba624c82@nntp04.dk.telia.net
> Jeg søger en god og nem opskrift på svensk pølseret til 4 personer.

Det er meget simpel. Du tager nogen kolde kogte kartofler, 1-2 pakker
rødspølser, et stort løg, og noget tomatpuré.

Skær kartoflerne, pølserne og løget i tern, og kom alle tre dele i en gryde.
Tilsæt tomatpuré efter behøv, det er svært og sige hvor meget der skal
bruges, det er jo smag og behag. Varm retten godt igennem, og server den med
lidt klippet purløg over.

velbekomme

Bolette




Niels L. (13-10-2002)
Kommentar
Fra : Niels L.


Dato : 13-10-02 15:56


"Bolette Nielsen" <Bobo@nospam.kimj.dk> skrev i en meddelelse
news:aobt9l$19qu$1@news.cybercity.dk...
> Hej Zcully
>
> zcully <zcully@hotmail.com> skrev i en
> news:3da9716b$0$1023$ba624c82@nntp04.dk.telia.net
> > Jeg søger en god og nem opskrift på svensk pølseret til 4 personer.
>
> Det er meget simpel. Du tager nogen kolde kogte kartofler, 1-2 pakker
> rødspølser, et stort løg, og noget tomatpuré.
>
> Skær kartoflerne, pølserne og løget i tern, og kom alle tre dele i en
gryde.
> Tilsæt tomatpuré efter behøv, det er svært og sige hvor meget der skal
> bruges, det er jo smag og behag. Varm retten godt igennem, og server den
med
> lidt klippet purløg over.
>
> velbekomme
>
> Bolette
>
>
>
Hej!....
Måske vil det være en go' idé at tilsætte lidt bacontern.....den dér dejlige
røgede smag, sætter prikken over i'et!

Hilsen
Niels




Gitte Sørensen (13-10-2002)
Kommentar
Fra : Gitte Sørensen


Dato : 13-10-02 15:41

Sun, 13 Oct 2002 15:13:11 +0200, skrev "zcully" <zcully@hotmail.com> :

>Jeg søger en god og nem opskrift på svensk pølseret til 4 personer.

Denne opskrift plejer jeg selv at bruge:

SVENSK PØLSERET

1 kg kogte, kolde pillekartofler
8 wienerpølser
2 store hakkede løg
smør/margarine
1-2 tsk paprika
1 lille dåse konc. tomatpuré
ca. 2 dl mælk
1/4 liter kaffefløde
salt, peber

Svits de hakkede løg i fedtstoffet til de er gyldne. Skær pølserne i
skiver og svits dem med. Drys paprika over og bland det godt. Skru ned
for varmen. Skær kartoflerne i mindre stykker (terninger) og læg dem i
gryden. Hæld tomatpuré, mælk, salt og peber over. Rør forsigtigt, så
det hele blandes godt rundt. Lad det småsnurre 5 - 10 minutter. Tilsæt
fløden og lad det snurre videre i nogle minutter. Smag til.
Servér med masser af klippet purløg over !!


--
Gitte Sørensen news@gittes.dk

Besøg min hjemmeside med galleri (tegning & akvarel), fotos,
rejser og madopskrifter http://home.worldonline.dk/~cgsorens

Bolette Nielsen (13-10-2002)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 13-10-02 16:11


> ca. 2 dl mælk

gud ja, mælk plejer jeg da også komme i, så det bliver lidt sovset

Bolette



zcully (13-10-2002)
Kommentar
Fra : zcully


Dato : 13-10-02 21:34

"Gitte Sørensen" <gydda@bigfoot.com> wrote in message
news:of1jqu8msh4bj2o6hl6qs5q0bqtmemcfbi@4ax.com...
> Sun, 13 Oct 2002 15:13:11 +0200, skrev "zcully" <zcully@hotmail.com> :
>
> >Jeg søger en god og nem opskrift på svensk pølseret til 4 personer.
>
> Denne opskrift plejer jeg selv at bruge:
>
> SVENSK PØLSERET
>
> 1 kg kogte, kolde pillekartofler
> 8 wienerpølser
> 2 store hakkede løg
> smør/margarine
> 1-2 tsk paprika
> 1 lille dåse konc. tomatpuré
> ca. 2 dl mælk
> 1/4 liter kaffefløde
> salt, peber
>
> Svits de hakkede løg i fedtstoffet til de er gyldne. Skær pølserne i
> skiver og svits dem med. Drys paprika over og bland det godt. Skru ned
> for varmen. Skær kartoflerne i mindre stykker (terninger) og læg dem i
> gryden. Hæld tomatpuré, mælk, salt og peber over. Rør forsigtigt, så
> det hele blandes godt rundt. Lad det småsnurre 5 - 10 minutter. Tilsæt
> fløden og lad det snurre videre i nogle minutter. Smag til.
> Servér med masser af klippet purløg over !!
>
>
> --
> Gitte Sørensen news@gittes.dk

Tak skal du ha. Den tror jeg at jeg vil prøve imorgen..

/Zcully



Jørgen Hess (14-10-2002)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 14-10-02 09:59


"Gitte Sørensen" <gydda@bigfoot.com> skrev i en meddelelse
news:of1jqu8msh4bj2o6hl6qs5q0bqtmemcfbi@4ax.com...
> Sun, 13 Oct 2002 15:13:11 +0200, skrev "zcully" <zcully@hotmail.com> :
>
> >Jeg søger en god og nem opskrift på svensk pølseret til 4 personer.
>
> Denne opskrift plejer jeg selv at bruge:
>
> SVENSK PØLSERET
>
> 1 kg kogte, kolde pillekartofler
> 8 wienerpølser
> 2 store hakkede løg
> smør/margarine
> 1-2 tsk paprika
> 1 lille dåse konc. tomatpuré
> ca. 2 dl mælk
> 1/4 liter kaffefløde
> salt, peber
>
> Svits de hakkede løg i fedtstoffet til de er gyldne. Skær pølserne i
> skiver og svits dem med. Drys paprika over og bland det godt. Skru ned
> for varmen. Skær kartoflerne i mindre stykker (terninger) og læg dem i
> gryden. Hæld tomatpuré, mælk, salt og peber over. Rør forsigtigt, så
> det hele blandes godt rundt. Lad det småsnurre 5 - 10 minutter. Tilsæt
> fløden og lad det snurre videre i nogle minutter. Smag til.
> Servér med masser af klippet purløg over !!
>
>
> --
> Gitte Sørensen news@gittes.dk
>
> Besøg min hjemmeside med galleri (tegning & akvarel), fotos,
> rejser og madopskrifter http://home.worldonline.dk/~cgsorens

Hvis man så er træt af kartofler sådan henad sen vinter, kan man udskifte
dem med pasta: Skruer, knækket magaroni. Ca. 500 g. rå vægt skulle erstatte
1 kg kartofler. Måske jeg så vil bruge en stor dåse 140 g konc. tomat.
Mælken kan udskiftes med vand, og fløden behøves ikke, man kan også bruge en
ukoncentreret tomatpuré (hjemmekogt?) og så ikke noget vand. Vær forsigtig
med salt, det har du jo brugt
ved kogningen af pasta.

Kog pastaen
Rist løg og pølser som tidligere nævnt.
Rør tomat koncentratet op med vand kom evt. 1-2 tsk sukker i.
Dræn den kogte pasta i et dørslag og styrt den over de ristede pølser og rør
rundt. Når det ser ud som om pastaen har suget fedtet kommes tomatpuréen
over. Skru helt ned for varmen (gas) i et minuts tid, sluk for varmen
(elektrisk/gas).

Serveres med revet ost (behøver ikke at være special oste) og purløg, og
flasken med tomat ketchup stilles på bordet.

Denne ret hedder "Rød mad"

Jørgen



Ultimativos (13-10-2002)
Kommentar
Fra : Ultimativos


Dato : 13-10-02 23:17


zcully <zcully@hotmail.com> skrev i en
nyhedsmeddelelse:3da9716b$0$1023$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
> Hejsa
>
> Jeg søger en god og nem opskrift på svensk pølseret til 4 personer.
>
> /Zcully
>
Jeg svitser et løg sammen med pølsestykkerne. Tilsætter de RÅ
kartoffelterninger, en dåse flåede, hakkede tomater og mælk så blandningen
er knap dækket. Koger ved svag varme under jævnligt omrøring til kartoflerne
er møre og sovsen jævnet (-af kartoflerne) (ca. 30-45 minutter).

m.v.h.



Lars Berg (14-10-2002)
Kommentar
Fra : Lars Berg


Dato : 14-10-02 00:26

Åbenbart kun mig, der putter eddike i.

On Sun, 13 Oct 2002 15:13:11 +0200, "zcully" <zcully@hotmail.com>
wrote:

>Hejsa
>
>Jeg søger en god og nem opskrift på svensk pølseret til 4 personer.
>
>/Zcully
>


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste