/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Vagtler!
Fra : mig


Dato : 11-10-02 05:58

Hvordan tilberedes vagtler og hvad kan man servere som tilbehør?



 
 
Inger Pedersen (11-10-2002)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 11-10-02 21:07


"mig" <zarh@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:3da65986$0$18574$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hvordan tilberedes vagtler og hvad kan man servere som tilbehør?
>

Du kan tilberede dem som andet fuglevildt: Brune dem i smør i en gryde,
tilsæt lidt vand, salt og peber og enebær, simre videre, til de er møre.
Servere med hvide og brunede kartofler, ribs- eller rønnebærgele - evt.
waldorffsalat eller grønne bønner - og brun sovs.
Sidst, men ikke mindst en god rødvin.
Velbekomme!

Hilsen Inger



mig (12-10-2002)
Kommentar
Fra : mig


Dato : 12-10-02 13:57

Tak for svaret indtil videre. Jamen sådan ca. hvor lang tid skal de simre
til de er færdige, så man har en lille rettesnor?


"Inger Pedersen" <inger@pedersen.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3da72f58$0$18566$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> "mig" <zarh@ofir.dk> skrev i en meddelelse
> news:3da65986$0$18574$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Hvordan tilberedes vagtler og hvad kan man servere som tilbehør?
> >
>
> Du kan tilberede dem som andet fuglevildt: Brune dem i smør i en gryde,
> tilsæt lidt vand, salt og peber og enebær, simre videre, til de er møre.
> Servere med hvide og brunede kartofler, ribs- eller rønnebærgele - evt.
> waldorffsalat eller grønne bønner - og brun sovs.
> Sidst, men ikke mindst en god rødvin.
> Velbekomme!
>
> Hilsen Inger
>
>



Inger Pedersen (12-10-2002)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 12-10-02 15:33


"mig" <zarh@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:3da81b71$0$32609$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Tak for svaret indtil videre. Jamen sådan ca. hvor lang tid skal de simre
> til de er færdige, så man har en lille rettesnor?

Det kommer an på, hvor gamle vagtlerne er.
Carla Meyer skriver i 1942, at stegetiden er ca. 20 min. (og dengang
gennemstegte man altså maden!) - men jeg synes, det lyder som kort tid. Prøv
at stikke en nål eller tynd gaffel i dem efter de 20 min og mærk, om de er
møre. Hvis ikke - så giv dem 10 min. mere og prøv igen... og så fremdeles.
Uhm. Jeg sidder og bliver helt sulten.
Hilsen Inger



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408953
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste