/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tema: Sørøver
Fra : joens_net


Dato : 06-10-02 15:22

Hejsa

Jeg skal holde fødselsdag for venner og veninder. Der er sendt flaskepost
ud, og jeg venter nu på svar...

Men hvad skal jeg lave af mad?
Det skal være noget der lugte lidt af fisk og pirater...
Landgangsbrød og skibberlabskov er jo oplagt, men måske ikke lige den
største kulinariske oplevelse...

Har I nogle forslag, som kan laves til 12 personer, uden at jeg skal være i
køkkenet fra nu af og frem til den 19. oktober, så er I velkomne til at
skrive dem

/J



 
 
itgrafen (06-10-2002)
Kommentar
Fra : itgrafen


Dato : 06-10-02 15:34

en skattekiste med fisk i folie (foliepakkede ørreder med hvidløg og svampe
bagt i ovn), og bagte kartofler i foliepakker.
beskøjter eller kiks der ligner beskøjter og en eller anden konkurence for
at få ost til kiksene.
måske også noget med en velkomstdrik der ligner vand og beskøjter. det kunne
være kiks og
en drink af vand og uozu.
bare et par forslag
ellers vil det nok være fint med noget der kan se lidt råt ud, hvad med
kyllingesteg, hvor du ligger
et par fjer på fadet, og nogle grove grønsager.
noget der er lavet i en stegeso og serveret i stegesoen, er også en ide.
vil du ha flere

vh
dorthe

"joens_net" <jones_netng@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:anpgqf$g0e$1@sunsite.dk...
> Hejsa
>
> Jeg skal holde fødselsdag for venner og veninder. Der er sendt flaskepost
> ud, og jeg venter nu på svar...
>
> Men hvad skal jeg lave af mad?
> Det skal være noget der lugte lidt af fisk og pirater...
> Landgangsbrød og skibberlabskov er jo oplagt, men måske ikke lige den
> største kulinariske oplevelse...
>
> Har I nogle forslag, som kan laves til 12 personer, uden at jeg skal være
i
> køkkenet fra nu af og frem til den 19. oktober, så er I velkomne til at
> skrive dem
>
> /J
>
>



jones_netng@yahoo.dk (07-10-2002)
Kommentar
Fra : jones_netng@yahoo.dk


Dato : 07-10-02 10:01

itgrafen <dorthe@itgrafen.dk> skrev:
>en skattekiste med fisk i folie
>(foliepakkede ørreder med hvidløg og svampe
>bagt i ovn), og bagte kartofler i foliepakker.

God idé


>beskøjter eller kiks der ligner
>beskøjter og en eller anden
>konkurence for
>at få ost til kiksene.

Kan ikke lige forstå det med konkurrencen...

>måske også noget med en velkomstdrik
>der ligner vand og beskøjter. det kunne
>være kiks og
>en drink af vand og uozu.

Igen en god idé - kan bare ikke selv lide ouzo, så det bliver nok rom

og klar sodavand i stedet...


>ellers vil det nok være fint med
>noget der kan se lidt råt ud, hvad med
>kyllingesteg, hvor du ligger
>et par fjer på fadet, og nogle grove grønsager.

Du er jo fuld af gode idéer


>noget der er lavet i en stegeso og
>serveret i stegesoen, er også en ide.

Jeg ved ikke lige hvad en stegeso er, men jeg tror nu nok jeg ved
hvad du mener med det


>vil du ha flere

Gerne - hvis du har flere på lager, især deserten er jeg meget i
tvivl om. Det eneste jeg selv kan komme på er frisk frugt (u)
ordentligt serveret på træskærebræt med råcreme...


/J


Inger Pedersen (07-10-2002)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 07-10-02 18:00


<jones_netng@yahoo.dk> skrev i en meddelelse

> >ellers vil det nok være fint med
> >noget der kan se lidt råt ud, hvad med
> >kyllingesteg, hvor du ligger
> >et par fjer på fadet, og nogle grove grønsager.

Den kylling er vel stegt papegøje???

>
> Gerne - hvis du har flere på lager, især deserten er jeg meget i
> tvivl om.

Det er vel ikke sæson for kanonkugler (= æbleskiver) endnu?
Forslag: Redningsbåde med havskum (= appelsiner surprise):

Skær appelsiner over og pres dem forsigtigt.
Rør saften og hakket frugtkød i vanilleis.
Kom blandingen i de halve skaller
Stil dem i fryseren.
Pisk æggehvider med sukker til marengs og top op over isen, så den er helt
dækket.
Stilles i ovnen nogle minutter v. 225 grader, til marengsen er lysebrun.
Serveres straks, evt. pyntet med et lille karton-sejl på en tandstikker.

Du kan også gøre det samme med halverede ananas - så er det bare ikke handy
portionsanretninger.

Hilsen Inger






Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste