/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tiramisu - går det at lave det dagen før?
Fra : ronny


Dato : 05-10-02 23:22

Hej alle

Jeg skal tirsdag spise hos min chef, og skal medbringe desserten. Det bliver
Tiramisu men går det nu an at lave dagen før? Og hvis det ikke kan spises
køligt kan man så stille den i ovnen til en lille varmning?

Venlig hilsen
Peter



 
 
Thomas Hjort (05-10-2002)
Kommentar
Fra : Thomas Hjort


Dato : 05-10-02 23:24


"ronny" <m11000@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:annon5$1o1c$1@news.cybercity.dk...
> Hej alle
>
> Jeg skal tirsdag spise hos min chef, og skal medbringe desserten. Det
bliver
> Tiramisu men går det nu an at lave dagen før? Og hvis det ikke kan spises
> køligt kan man så stille den i ovnen til en lille varmning?

Kan du ikke lige bringe din opskrift :)

Mvh Thomas



ronny (06-10-2002)
Kommentar
Fra : ronny


Dato : 06-10-02 08:04

http://www.gourmetguiden.dk/opskrifter/opskrift/107/

Lækkert!
"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:annopv$1o2q$1@news.cybercity.dk...
>
> "ronny" <m11000@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:annon5$1o1c$1@news.cybercity.dk...
> > Hej alle
> >
> > Jeg skal tirsdag spise hos min chef, og skal medbringe desserten. Det
> bliver
> > Tiramisu men går det nu an at lave dagen før? Og hvis det ikke kan
spises
> > køligt kan man så stille den i ovnen til en lille varmning?
>
> Kan du ikke lige bringe din opskrift :)
>
> Mvh Thomas
>
>



Pia (06-10-2002)
Kommentar
Fra : Pia


Dato : 06-10-02 08:33

Ja der staar jo i opskriften, at fadet kan staa i koeleskabet natten over,
og da jeg tvivler paa, at det er med henblik paa tiramisu til morgenmad, saa
vil jeg tro det er ok at lave den dagen foer :)

Knus

Pia

PS Vil meget gerne vide, hvordan den bliver. Jeg eeelsker tiramisu, men har
ikke rigtigt fundet en god opskrift endnu.
"ronny" <m11000@hotmail.com> wrote in message
news:anon9q$2ems$1@news.cybercity.dk...
> http://www.gourmetguiden.dk/opskrifter/opskrift/107/
>
> Lækkert!
> "Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
> news:annopv$1o2q$1@news.cybercity.dk...
> >
> > "ronny" <m11000@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> > news:annon5$1o1c$1@news.cybercity.dk...
> > > Hej alle
> > >
> > > Jeg skal tirsdag spise hos min chef, og skal medbringe desserten. Det
> > bliver
> > > Tiramisu men går det nu an at lave dagen før? Og hvis det ikke kan
> spises
> > > køligt kan man så stille den i ovnen til en lille varmning?
> >
> > Kan du ikke lige bringe din opskrift :)
> >
> > Mvh Thomas
> >
> >
>
>



Peter Westh (06-10-2002)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 06-10-02 09:04

"ronny" <m11000@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:annon5$1o1c$1@news.cybercity.dk...
> Hej alle
>
> Jeg skal tirsdag spise hos min chef, og skal medbringe desserten. Det
bliver
> Tiramisu men går det nu an at lave dagen før? Og hvis det ikke kan spises
> køligt kan man så stille den i ovnen til en lille varmning?

Det er kun en fordel at lave den dagen før.

Du skal ikke varme den. Normalt serverer man da mig bekendt Tiramisu
køleskabskold.
MVH

Peter



Herb (06-10-2002)
Kommentar
Fra : Herb


Dato : 06-10-02 17:19

enig! Tirami su serveres kold.. har aldrig hørt/oplevet noget om at servere
den varm..

/H.Garonfolo

"Peter Westh" <pwesth@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:m9Sn9.75738$Qk5.3283735@news010.worldonline.dk...
> "ronny" <m11000@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:annon5$1o1c$1@news.cybercity.dk...
> > Hej alle
> >
> > Jeg skal tirsdag spise hos min chef, og skal medbringe desserten. Det
> bliver
> > Tiramisu men går det nu an at lave dagen før? Og hvis det ikke kan
spises
> > køligt kan man så stille den i ovnen til en lille varmning?
>
> Det er kun en fordel at lave den dagen før.
>
> Du skal ikke varme den. Normalt serverer man da mig bekendt Tiramisu
> køleskabskold.
> MVH
>
> Peter
>
>



Rene' Hjorth (06-10-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 06-10-02 22:30

[ronny | Sun, 6 Oct 2002 00:22:28 +0200]

>Jeg skal tirsdag spise hos min chef, og skal medbringe desserten. Det bliver
>Tiramisu men går det nu an at lave dagen før?

En Tiramisu SKAL da helst laves dagen før, ellers er den sej og kedelig
- kun ved at lave den dagen før kan smagen udvikle sig optimalt og
kagerne blive tilpas svampede og bløde.

>Og hvis det ikke kan spises køligt kan man så stille den i ovnen til en lille varmning?

Nej, det ville pokkerme være synd! Den skal da serveres let kølig.

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Niels L. (12-10-2002)
Kommentar
Fra : Niels L.


Dato : 12-10-02 17:06

En tiramisu SKAL serveres let køligt, og det går rigtigt fint at lave den
dagen i forvejen...- det er faktisk det allerbedste. - Så har den rigtig
taget smag, fra både espresso og Marsala, så klø du bare på....- Husk at
sætte den i køleskab indtil du skal bruge den.
Pia
"Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> skrev i en meddelelse
news:1oa1qu402i2t2tflk3crnqqn2r88upgh2j@4ax.com...
> [ronny | Sun, 6 Oct 2002 00:22:28 +0200]
>
> >Jeg skal tirsdag spise hos min chef, og skal medbringe desserten. Det
bliver
> >Tiramisu men går det nu an at lave dagen før?
>
> En Tiramisu SKAL da helst laves dagen før, ellers er den sej og kedelig
> - kun ved at lave den dagen før kan smagen udvikle sig optimalt og
> kagerne blive tilpas svampede og bløde.
>
> >Og hvis det ikke kan spises køligt kan man så stille den i ovnen til en
lille varmning?
>
> Nej, det ville pokkerme være synd! Den skal da serveres let kølig.
>
> René
> www.rene.hjorth.com
> & www.lowcarb.dk



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste