/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
majs???
Fra : Britta Madsen


Dato : 02-10-02 12:44

Hejsa i gruppen...
Da vi har en masse majskolber som vi ikke kan nå at spise inde de bliver for
gamle, så vil jeg lige høre jer om man kan fryse dem ned som de er eller man
skal gøre noget ved dem inden.....
Hjælp søges....og på forhånd tak for hjælpen!
M.v.h
Britta & Co



 
 
Tina (02-10-2002)
Kommentar
Fra : Tina


Dato : 02-10-02 12:59


"Britta Madsen" <bm_tigerdyr@get2net.dk> skrev i
news:3d9adb60$0$96774$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk
> Hejsa i gruppen...
> Da vi har en masse majskolber som vi ikke kan nå at spise inde de bliver
for
> gamle, så vil jeg lige høre jer om man kan fryse dem ned som de er eller
man
> skal gøre noget ved dem inden.....
> Hjælp søges....og på forhånd tak for hjælpen!

Det blev der også spurgt om d. 30/8, men jeg gentager gerne mit svar:

Af med de grønne blade og trevlerne, og så i en frysepose med dem.

Ved tilberedning kommes de bare direkte fra fryseren i koldt vand, så når de
at tø lidt op, inden vandet koger. Kog dem evt. lidt længere, end du normalt
koger dem.

Velbekomme

Tina






Britta Madsen (02-10-2002)
Kommentar
Fra : Britta Madsen


Dato : 02-10-02 13:07

tak for hjælpen...

"Tina" <misstinadk@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3d9adf70$0$11434$d40e179e@nntp02.dk.telia.net...
>
> "Britta Madsen" <bm_tigerdyr@get2net.dk> skrev i
> news:3d9adb60$0$96774$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk
> > Hejsa i gruppen...
> > Da vi har en masse majskolber som vi ikke kan nå at spise inde de bliver
> for
> > gamle, så vil jeg lige høre jer om man kan fryse dem ned som de er eller
> man
> > skal gøre noget ved dem inden.....
> > Hjælp søges....og på forhånd tak for hjælpen!
>
> Det blev der også spurgt om d. 30/8, men jeg gentager gerne mit svar:
>
> Af med de grønne blade og trevlerne, og så i en frysepose med dem.
>
> Ved tilberedning kommes de bare direkte fra fryseren i koldt vand, så når
de
> at tø lidt op, inden vandet koger. Kog dem evt. lidt længere, end du
normalt
> koger dem.
>
> Velbekomme
>
> Tina
>
>
>
>
>



Ukendt (02-10-2002)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 02-10-02 16:09


"Tina" <misstinadk@hotmail.com> wrote in message
news:3d9adf70$0$11434$d40e179e@nntp02.dk.telia.net...
>
> "Britta Madsen" <bm_tigerdyr@get2net.dk> skrev i
> news:3d9adb60$0$96774$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk
> > Hejsa i gruppen...
> > Da vi har en masse majskolber som vi ikke kan nå at spise inde de bliver
> for
> > gamle, så vil jeg lige høre jer om man kan fryse dem ned som de er eller
> man
> > skal gøre noget ved dem inden.....
> > Hjælp søges....og på forhånd tak for hjælpen!
>
> Det blev der også spurgt om d. 30/8, men jeg gentager gerne mit svar:
>
> Af med de grønne blade og trevlerne, og så i en frysepose med dem.
>
> Ved tilberedning kommes de bare direkte fra fryseren i koldt vand, så når
de
> at tø lidt op, inden vandet koger. Kog dem evt. lidt længere, end du
normalt
> koger dem.
>
> Velbekomme
>
> Tina


Mig bekendt kan grøntsager med fordel blancheres inden frysning, så
enzymerne deaktiveres, og den hø-agtige bismag der ellers kan opstå,
reduceres.....


H



zcully (02-10-2002)
Kommentar
Fra : zcully


Dato : 02-10-02 19:50

He he det sagde de også i morgen TV til morgen


"Henrik" <henrik> wrote in message
news:3d9b0c12$0$69046$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> "Tina" <misstinadk@hotmail.com> wrote in message
> news:3d9adf70$0$11434$d40e179e@nntp02.dk.telia.net...
> >
> > "Britta Madsen" <bm_tigerdyr@get2net.dk> skrev i
> > news:3d9adb60$0$96774$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk
> > > Hejsa i gruppen...
> > > Da vi har en masse majskolber som vi ikke kan nå at spise inde de
bliver
> > for
> > > gamle, så vil jeg lige høre jer om man kan fryse dem ned som de er
eller
> > man
> > > skal gøre noget ved dem inden.....
> > > Hjælp søges....og på forhånd tak for hjælpen!
> >
> > Det blev der også spurgt om d. 30/8, men jeg gentager gerne mit svar:
> >
> > Af med de grønne blade og trevlerne, og så i en frysepose med dem.
> >
> > Ved tilberedning kommes de bare direkte fra fryseren i koldt vand, så
når
> de
> > at tø lidt op, inden vandet koger. Kog dem evt. lidt længere, end du
> normalt
> > koger dem.
> >
> > Velbekomme
> >
> > Tina
>
>
> Mig bekendt kan grøntsager med fordel blancheres inden frysning, så
> enzymerne deaktiveres, og den hø-agtige bismag der ellers kan opstå,
> reduceres.....
>
>
> H
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste