/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fødselsdags middag
Fra : RHR


Dato : 01-10-02 16:35

Hej Gruppe!

Nu fik jeg god hjælp med mine grønne tomater herinde så jeg håber at der
også er nogen der kankomme med et godt forslag til hvad jeg skal serverer
til min fødselsdag. Jeg hader at stå i køkkenet med stress når gæsterne
kommer så det skal helst være noget nemt hurtigt og billigt (men fare for at
lyde som en fakta reklame Vi bliver 13 mennesker..Håber på hjælp!

Mvh Rikke



 
 
Trine Kornum Christi~ (01-10-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 01-10-02 16:34

"RHR" <rikkehave@get2net.dk> writes:

> Nu fik jeg god hjælp med mine grønne tomater herinde så jeg håber at der
> også er nogen der kankomme med et godt forslag til hvad jeg skal serverer
> til min fødselsdag. Jeg hader at stå i køkkenet med stress når gæsterne
> kommer så det skal helst være noget nemt hurtigt og billigt (men fare for at
> lyde som en fakta reklame Vi bliver 13 mennesker..Håber på hjælp!

En af min families favoritfødselsdagsretter er skumgummikoteletter.
Det kan sagtens laves om formiddagen, så det eneste der skal gøres
inden gæsterne kommer er at koge ris, piske æggehvider og så i ovnen.
Det skal have en god halv time i ovnen, så der er god tid til at lave
forret el.lignende.

Skumgummikoteletter

Ingredienser
8 fadkoteletter
1 dåse halve ferskner
400 g fine ærter
8 æggehvider
godt med karry
lidt fedtstof
salt og peber
ris

Fremgangsmåde
Karryen svitses i fedtstoffet.
Koteletterne brunes og ligges over i et højt ovnfast fad.
Oven på hver kotelet ligges en halv fersken, hvis der er ferskner i
overskud ligges de bare i fadet hvor der er plads.
Panden koges af i juicen fra fersknerne og vand. Det skal være ca.
halvt af hver.
Ærterne hældes over kødet og fersknerne.
Afkoget fra panden hældes over.
Æggehviderne piskes helt stive og fordeles over fadet.
Fadet bages 30-40 minutter ved 200°C. Æggehviden skal være lysebrun.
Retten serveres med ris drysset med lidt karry.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland

Tina Nilsson (01-10-2002)
Kommentar
Fra : Tina Nilsson


Dato : 01-10-02 17:00

Server noget ost og god pølse med massere af rødvin og slut af med en god
kage til en kop kaffe, så har du gjort dit..... Og du kan selv sidde med ved
bordet hele aftenen.

Tina

"RHR" <rikkehave@get2net.dk> wrote in message
news:6djm9.62$Z12.2427@news.get2net.dk...
> Hej Gruppe!
>
> Nu fik jeg god hjælp med mine grønne tomater herinde så jeg håber at der
> også er nogen der kankomme med et godt forslag til hvad jeg skal serverer
> til min fødselsdag. Jeg hader at stå i køkkenet med stress når gæsterne
> kommer så det skal helst være noget nemt hurtigt og billigt (men fare for
at
> lyde som en fakta reklame Vi bliver 13 mennesker..Håber på hjælp!
>
> Mvh Rikke
>
>



Padmé (01-10-2002)
Kommentar
Fra : Padmé


Dato : 01-10-02 19:32

en Irish coffee til dessert er også altid et hit :)
Padmé

"Tina Nilsson" <tina_nilsson@subdimension.com> wrote in message
news:ancgp9$pbb$1@sunsite.dk...
> Server noget ost og god pølse med massere af rødvin og slut af med en god
> kage til en kop kaffe, så har du gjort dit..... Og du kan selv sidde med
ved
> bordet hele aftenen.
>
> Tina
>
> "RHR" <rikkehave@get2net.dk> wrote in message
> news:6djm9.62$Z12.2427@news.get2net.dk...
> > Hej Gruppe!
> >
> > Nu fik jeg god hjælp med mine grønne tomater herinde så jeg håber at der
> > også er nogen der kankomme med et godt forslag til hvad jeg skal
serverer
> > til min fødselsdag. Jeg hader at stå i køkkenet med stress når gæsterne
> > kommer så det skal helst være noget nemt hurtigt og billigt (men fare
for
> at
> > lyde som en fakta reklame Vi bliver 13 mennesker..Håber på hjælp!
> >
> > Mvh Rikke
> >
> >
>
>



RHR (02-10-2002)
Kommentar
Fra : RHR


Dato : 02-10-02 14:28

Hejsa!

Mange tak for jeres svar, jeg vil klart overveje koteletterne, selv om jeg
ikke umiddelbart kan forestille mig ferskner og koteletter sammen Ost og
rødvin er en fin ide, jeg kan bare ikke lide ost
Håber på flere gode ideer.

Efterårs smil fra
Rikke
"RHR" <rikkehave@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:6djm9.62$Z12.2427@news.get2net.dk...
> Hej Gruppe!
>
> Nu fik jeg god hjælp med mine grønne tomater herinde så jeg håber at der
> også er nogen der kankomme med et godt forslag til hvad jeg skal serverer
> til min fødselsdag. Jeg hader at stå i køkkenet med stress når gæsterne
> kommer så det skal helst være noget nemt hurtigt og billigt (men fare for
at
> lyde som en fakta reklame Vi bliver 13 mennesker..Håber på hjælp!
>
> Mvh Rikke
>
>



vagn torup & rikke b~ (03-10-2002)
Kommentar
Fra : vagn torup & rikke b~


Dato : 03-10-02 14:09

"RHR" <rikkehave@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:fsCm9.672$VY2.1082@news.get2net.dk...
> Hejsa!
>
> Mange tak for jeres svar, jeg vil klart overveje koteletterne, selv om jeg
> ikke umiddelbart kan forestille mig ferskner og koteletter sammen Ost
og
> rødvin er en fin ide, jeg kan bare ikke lide ost
> Håber på flere gode ideer.
>
> Efterårs smil fra
> Rikke

Hej Rikke
Du kan da prøve at kigge på min hjemmeside om, der er noget du kan bruge.
Det er i hvert fald nemt og billigt
Adressen er www.rikkebachmann.webbyen.dk
Gamle opskrifter på www.rikkeskogebog.webbyen.dk

Alternativt kan du lave flg.

Opskriften er til 4 personer så du må lige gange op

500 g hakket oksekød
250 g champinon
150 g. bacon
2 tomater
Persille
Lidt tomatpure og mælk

Hvis baconet er i skiver så skær det ud i mindre stykker, hvis tern er det
godt nok
Smid det på panden sammen med skivede champinon.
Imens det hygger sig former du 4-6 bøffer og når baconet og champinonerne er
klar tager du dem op og smider bøfferne på.
Steg bøfferne som normalt og når de er klar smider du dem over i et pænt fad
med kant
Bacon og champinon ryger tilbage på panden sammen med noget mælk sådan en 3
dl. deromkring. Lad det koge godt op og smag til med tomatpure og peber.
Hvis saucen virker tynd, kan du bare jævne den med lidt kartoffelmel.
Den færdige sauce hældes i fadet ned mellem bøfferne.
Oven på hver bøf lægger du en skive frisk tomat og en drys hakket persille
på midten af tomatskiven.
Serveres med rygende varme persillekartofler.

MVH Rikke, som glæder sig meget til at spise ovenstående i dag!

> "RHR" <rikkehave@get2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:6djm9.62$Z12.2427@news.get2net.dk...
> > Hej Gruppe!
> >
> > Nu fik jeg god hjælp med mine grønne tomater herinde så jeg håber at der
> > også er nogen der kankomme med et godt forslag til hvad jeg skal
serverer
> > til min fødselsdag. Jeg hader at stå i køkkenet med stress når gæsterne
> > kommer så det skal helst være noget nemt hurtigt og billigt (men fare
for
> at
> > lyde som en fakta reklame Vi bliver 13 mennesker..Håber på hjælp!
> >
> > Mvh Rikke
> >
> >
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408953
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste