/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Broccoli and Provolone Quiche
Fra : netper


Dato : 27-09-02 10:28

Så er opskriften oversat og den kom til at se sådan her ud

7,5 dl. broccoli
3 spsk. oliven olie
2 fed hvidløg, knust
1 mellem løg, fint hakket
¼ tsk. rød peber flager
1 22 cm. ubagt piebund
4 æg, pisket
1 æggeblomme, pisket
½ l. fløde med højt fedtindhold
salt
peber
2.5 dl. revet provolone ost

Forvarm ovnen til 190 grader. Kog broccolien i en gryde med vand i 5
minutter indtil den er mør men stadig fast.

Opvarm olien i en kasserolle over mellem varme og sauter hvidløg og løg
indtil de er møre. Bland broccolien i og kog i 1-2 minutter. Krydder med
rød peber flager. Hæld blandingen i tærtebunden.

I en skål piskes æg, æggehvider og fløde sammen. Hæld over
broccoliblandingen i piebunden.

Krydder med salt og peber og drys revet ost over

Bag i 35 minutter i forvarmet ovn, pien er færdig når der ikke hænger
dej på en pind stukket ned i midten af pien.

Men så støder jeg blot ind i et nyt spørgsmål, for hvad er det lige
quiche betyder,
navnet går igen på både pie og tærte

Mvh
Per

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


 
 
Jette Mogensen (27-09-2002)
Kommentar
Fra : Jette Mogensen


Dato : 27-09-02 10:27


"netper" <netper.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:RnVk9.34649$Qk5.1502133@news010.worldonline.dk...
> Så er opskriften oversat og den kom til at se sådan her ud
>
> 7,5 dl. broccoli
> 3 spsk. oliven olie
> 2 fed hvidløg, knust
> 1 mellem løg, fint hakket
> ¼ tsk. rød peber flager
> 1 22 cm. ubagt piebund
> 4 æg, pisket
> 1 æggeblomme, pisket
> ½ l. fløde med højt fedtindhold
> salt
> peber
> 2.5 dl. revet provolone ost
>
> Forvarm ovnen til 190 grader. Kog broccolien i en gryde med vand i 5
> minutter indtil den er mør men stadig fast.
>
> Opvarm olien i en kasserolle over mellem varme og sauter hvidløg og løg
> indtil de er møre. Bland broccolien i og kog i 1-2 minutter. Krydder med
> rød peber flager. Hæld blandingen i tærtebunden.
>
> I en skål piskes æg, æggehvider og fløde sammen. Hæld over
> broccoliblandingen i piebunden.
>
> Krydder med salt og peber og drys revet ost over
>
> Bag i 35 minutter i forvarmet ovn, pien er færdig når der ikke hænger
> dej på en pind stukket ned i midten af pien.
>
> Men så støder jeg blot ind i et nyt spørgsmål, for hvad er det lige
> quiche betyder,
> navnet går igen på både pie og tærte
>
> Mvh
> Per
>
> --
> Leveret af:
> http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>

Udtrykket er fransk og betyder tærte

På fransk findes tartes = åbne tærter (uden dejlåg)
tourtes= lukkede tærter (med dejlåg)

Og så findes der altså quiche.En åben tærte fra Alsace-Lorraine.Området har
skiftevis været fransk og tysk. Ordet quiche skulle være en forfranskningen
af det tyske kuchen( kage).

mvh Jette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste