/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
heavy cream ???????
Fra : netper


Dato : 27-09-02 08:01

Cream = fløde er heavy cream så flødeskum ??

Mvh
Per

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


 
 
Bettina Madsen (27-09-2002)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 27-09-02 08:01

> Cream = fløde er heavy cream så flødeskum ??

Jeg gætter på at det er piskefløde (=flødeskum)

Bettina



Thïngmand (27-09-2002)
Kommentar
Fra : Thïngmand


Dato : 27-09-02 08:17

> Cream = fløde er heavy cream så flødeskum ??

Nej det er mere en slags creme fraise, bare med meget mere fedt (vist op mod
40-50%!) Jeg kender flere engelske kokke der bander over at det ikke er til
at opdriver herhjemme...



Peter Westh (27-09-2002)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 27-09-02 09:06

"Thïngmand" <michael@thingmand.invalid> skrev i en meddelelse
news:3d9405e6$0$70229$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Cream = fløde er heavy cream så flødeskum ??
>
> Nej det er mere en slags creme fraise, bare med meget mere fedt (vist op
mod
> 40-50%!) Jeg kender flere engelske kokke der bander over at det ikke er
til
> at opdriver herhjemme...

Mnja, den er ikke, men den har et så højt fedtindhold at den er tyk som
Creme Fraice.

Man kan lave det ved at lade en karton piskefløde stå natten over, og skumme
den øverste halvdel af.

MVH

Peter



Klaus Alexander Seis~ (27-09-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 27-09-02 10:16

Thïngmand skrev:

>> Cream = fløde er heavy cream så flødeskum ??
>
> Nej det er mere en slags creme fraise,

På amerikansk er "heavy cream" en flødetype med en fedtprocent på
36-40% smørfedt - altså det samme som vi kalder "piskefløde" her-
hjemme: <http://www.google.com/search?q=heavy+cream+butterfat>.

> Jeg kender flere engelske kokke der bander over at det ikke er
> til at opdriver herhjemme...

Mon ikke det er "double cream" (= to gange centrifugeret fløde) du
tænker på? Det er et britisk fænomen som indeholder 48% smørfedt:
<http://www.google.com/search?q=double+cream+butterfat>.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Peter Westh (27-09-2002)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 27-09-02 10:54

"Klaus Alexander Seistrup" <jakabov119@magnetic-ink.dk> skrev i en
meddelelse news:jakabov+cb41ff51-1ca9-4f51-8219-2c7cd20724f5@news.szn.dk...
> Thïngmand skrev:
> > Jeg kender flere engelske kokke der bander over at det ikke er
> > til at opdriver herhjemme...
>
> Mon ikke det er "double cream" (= to gange centrifugeret fløde) du
> tænker på? Det er et britisk fænomen som indeholder 48% smørfedt:
> <http://www.google.com/search?q=double+cream+butterfat>.

Du har ret - Heavy cream og Double cream er ikke det samme, my mistake.

/P



Thïngmand (30-09-2002)
Kommentar
Fra : Thïngmand


Dato : 30-09-02 09:01

> Mon ikke det er "double cream" (= to gange centrifugeret fløde) du
> tænker på? Det er et britisk fænomen som indeholder 48% smørfedt:

Whops! - got me



Peter Weis (30-09-2002)
Kommentar
Fra : Peter Weis


Dato : 30-09-02 17:23


"Klaus Alexander Seistrup" <jakabov119@magnetic-ink.dk> wrote in
message
news:jakabov+cb41ff51-1ca9-4f51-8219-2c7cd20724f5@news.szn.dk...
> Thïngmand skrev:

> > Jeg kender flere engelske kokke der bander over at det ikke er
> > til at opdriver herhjemme...
>
> Mon ikke det er "double cream" (= to gange centrifugeret fløde) du
> tænker på? Det er et britisk fænomen som indeholder 48% smørfedt:
> <http://www.google.com/search?q=double+cream+butterfat>.

Vi fik engang Øllingegåård til at lave os en liter.

mvh
Peter



netper (27-09-2002)
Kommentar
Fra : netper


Dato : 27-09-02 11:12

"netper" skrev d. 27-09-02 08:01 dette indlæg :
> Cream = fløde er heavy cream så flødeskum ??
>
> Mvh
> Per
>
> --
> Leveret af:
> http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>
Indlægene der sendes på kandu kommer åbenbart ikke med i denne gruppe
her, så her er det svar som jeg har sccepteret på kandu

hej Per
heavy cream er et engelsk udtryk for en ekstra fed fløde med et
fedtindhold på over 36 %
mvh mcloud

Per

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste