/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Friske figner
Fra : Jan Pedersen


Dato : 26-09-02 17:35

Hejsa


Jeg søger nogle spændende opskrifter hvor friske figner indgår.



På forhånd tak



Jan
--
Det nemmere at få tilgivelse end
tilladelse...
Blomst 92159636




 
 
JHR (26-09-2002)
Kommentar
Fra : JHR


Dato : 26-09-02 19:25


"Jan Pedersen" <cuk@cuk.dk> skrev i en meddelelse
news:3d93370c$0$18124$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hejsa
>
>
> Jeg søger nogle spændende opskrifter hvor friske figner indgår.
>
>
>
> På forhånd tak
>
>
>
> Jan

Hvad med bare at servere fignerne skåret i kvarte ovenpå et par skiver god
Parmaskinke?

Mvh
Jeppe.



Bettina Madsen (26-09-2002)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 26-09-02 20:51




> Jeg søger nogle spændende opskrifter hvor friske figner indgår.


Hej!
Jeg fandt denne opskrift inde på Mortens opskrifter. Den lyder god, men jeg
har ikke prøvet
den.
6 store, friske figner
3 spsk cognac
2 spsk farin
god vanilleis, gerne hjemmelavet



Fignerne prikkes i bunden og der skæres en lille "hat" af ved stilkenden.
Frugterne sættes tæt sammen i et lille ildfast fad og overhældes med cognac.
Fignerne trækker 5-6 timer. Farinen drysses over fignerne og de sættes i en
200° varm ovn i 10 min.


De varme figner serveres med is.
Velbekomme

Bettina



Ukendt (27-09-2002)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 27-09-02 15:44


"Jan Pedersen" <cuk@cuk.dk> wrote in message
news:3d93370c$0$18124$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hejsa
>
>
> Jeg søger nogle spændende opskrifter hvor friske figner indgår.
>
>
>
> På forhånd tak
>
>
>
> Jan
> --
> Det nemmere at få tilgivelse end
> tilladelse...
> Blomst 92159636
>
>
Halver fignerne, og skær evt lidt af toppen/bunden, så de kan stå selv.

Drys dem med sukker, og flamber dem med en gasbrænder eller under grillen,
så sukkeret karamelliserer som på en creme brule.

Server straks, med is, flødeskum, anden frugt eller hvad som helst.....

Fignen er frisk i bunden, let varmebehandlet på snitfladen, og med et
dejligt sprødt og dekorativt sukkerlag på toppen.

H.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408954
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste