/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Opskrift oksemørbrad
Fra :
Madsen
Dato :
22-09-02 18:20
Hej
Er der nogen der har en god opskrift på oksemørbrad - og den skal ikke være
indbagt.
mvh.
Lone
Keld Gydum (
22-09-2002
)
Kommentar
Fra :
Keld Gydum
Dato :
22-09-02 19:44
Hej Lone ....
Du kan lave den Saltindbagt - du bruner din Mørbrad
godt på en varm pande og så pakker du den ind i en
grød lavet af groft "Kokkesalt" - Herbes de Provence og æggehvider.
Sætter den i en ovn på ca. 300 grader i omkring 20 - 25 min.
tager den ud og før serveringen slås der hul på saltet som
nu er ganske hårdt .... bør ikke trække i saltet da dette vil
være så varmt at en stegning vil fortsætte ...
Serveres rygende varm direkte fra Ovnen ...
Benyt evt. æggeblommerne til ægte Bearnaisesauce ...
Med venlig hilsen
Keld Gydum
Thomas Hjort (
22-09-2002
)
Kommentar
Fra :
Thomas Hjort
Dato :
22-09-02 22:02
"Keld Gydum" <kg@lite.dk> skrev i en meddelelse
news:3d8e0fc0$0$95132$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej Lone ....
>
> Du kan lave den Saltindbagt - du bruner din Mørbrad
> godt på en varm pande og så pakker du den ind i en
> grød lavet af groft "Kokkesalt" - Herbes de Provence og æggehvider.
>
> Sætter den i en ovn på ca. 300 grader i omkring 20 - 25 min.
> tager den ud og før serveringen slås der hul på saltet som
> nu er ganske hårdt .... bør ikke trække i saltet da dette vil
> være så varmt at en stegning vil fortsætte ...
Slås hul på saltet? Hvordan skal det forståes? Skal det skrabes af eller
hvad?
Mvh Thomas
Ukendt (
22-09-2002
)
Kommentar
Fra :
Ukendt
Dato :
22-09-02 23:10
"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> wrote in message
news:amlb4k$1o3c$1@news.cybercity.dk...
>
> "Keld Gydum" <kg@lite.dk> skrev i en meddelelse
> news:3d8e0fc0$0$95132$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Hej Lone ....
> >
> > Du kan lave den Saltindbagt - du bruner din Mørbrad
> > godt på en varm pande og så pakker du den ind i en
> > grød lavet af groft "Kokkesalt" - Herbes de Provence og æggehvider.
> >
> > Sætter den i en ovn på ca. 300 grader i omkring 20 - 25 min.
> > tager den ud og før serveringen slås der hul på saltet som
> > nu er ganske hårdt .... bør ikke trække i saltet da dette vil
> > være så varmt at en stegning vil fortsætte ...
>
> Slås hul på saltet? Hvordan skal det forståes? Skal det skrabes af eller
> hvad?
>
> Mvh Thomas
>
>
Saltet og æggehviderne danner en dej, som ved bagningen bliver hårdt som
sten....og derfor skal bankes itu!
Det er vel oven i købet den mest prominente egenskab ved saltbagningen, da
det ser specielt og voldsomt ud ved serveringen, udover at holde på saften
under stegningen.....
Så skiller saltet fra kødet i skaller, og uden at det ramsaltes.
H
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408954
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.