/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift oksemørbrad
Fra : Madsen


Dato : 22-09-02 18:20

Hej

Er der nogen der har en god opskrift på oksemørbrad - og den skal ikke være
indbagt.

mvh.
Lone



 
 
Keld Gydum (22-09-2002)
Kommentar
Fra : Keld Gydum


Dato : 22-09-02 19:44

Hej Lone ....

Du kan lave den Saltindbagt - du bruner din Mørbrad
godt på en varm pande og så pakker du den ind i en
grød lavet af groft "Kokkesalt" - Herbes de Provence og æggehvider.

Sætter den i en ovn på ca. 300 grader i omkring 20 - 25 min.
tager den ud og før serveringen slås der hul på saltet som
nu er ganske hårdt .... bør ikke trække i saltet da dette vil
være så varmt at en stegning vil fortsætte ...

Serveres rygende varm direkte fra Ovnen ...

Benyt evt. æggeblommerne til ægte Bearnaisesauce ...

Med venlig hilsen
Keld Gydum





Thomas Hjort (22-09-2002)
Kommentar
Fra : Thomas Hjort


Dato : 22-09-02 22:02


"Keld Gydum" <kg@lite.dk> skrev i en meddelelse
news:3d8e0fc0$0$95132$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej Lone ....
>
> Du kan lave den Saltindbagt - du bruner din Mørbrad
> godt på en varm pande og så pakker du den ind i en
> grød lavet af groft "Kokkesalt" - Herbes de Provence og æggehvider.
>
> Sætter den i en ovn på ca. 300 grader i omkring 20 - 25 min.
> tager den ud og før serveringen slås der hul på saltet som
> nu er ganske hårdt .... bør ikke trække i saltet da dette vil
> være så varmt at en stegning vil fortsætte ...

Slås hul på saltet? Hvordan skal det forståes? Skal det skrabes af eller
hvad?

Mvh Thomas



Ukendt (22-09-2002)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 22-09-02 23:10


"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> wrote in message
news:amlb4k$1o3c$1@news.cybercity.dk...
>
> "Keld Gydum" <kg@lite.dk> skrev i en meddelelse
> news:3d8e0fc0$0$95132$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Hej Lone ....
> >
> > Du kan lave den Saltindbagt - du bruner din Mørbrad
> > godt på en varm pande og så pakker du den ind i en
> > grød lavet af groft "Kokkesalt" - Herbes de Provence og æggehvider.
> >
> > Sætter den i en ovn på ca. 300 grader i omkring 20 - 25 min.
> > tager den ud og før serveringen slås der hul på saltet som
> > nu er ganske hårdt .... bør ikke trække i saltet da dette vil
> > være så varmt at en stegning vil fortsætte ...
>
> Slås hul på saltet? Hvordan skal det forståes? Skal det skrabes af eller
> hvad?
>
> Mvh Thomas
>
>
Saltet og æggehviderne danner en dej, som ved bagningen bliver hårdt som
sten....og derfor skal bankes itu!
Det er vel oven i købet den mest prominente egenskab ved saltbagningen, da
det ser specielt og voldsomt ud ved serveringen, udover at holde på saften
under stegningen.....
Så skiller saltet fra kødet i skaller, og uden at det ramsaltes.
H



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408954
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste