/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sirupper til kaffe
Fra : Ghita


Dato : 17-09-02 18:31

Hej
Er der nogen der har experimenteret med at lave sirup til kaffe ?
Jeg har forsøgt med lidt forskelligt, men kan ikke ramme de rigtige mål,
og har uden held søgt efter opskrifter på nettet.

--
Ghita
- Må vi få masser af sol i dag
om guderne vil og bukserne holder........


 
 
Bettina Madsen (18-09-2002)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 18-09-02 06:13


> Er der nogen der har experimenteret med at lave sirup til kaffe ?
> Jeg har forsøgt med lidt forskelligt, men kan ikke ramme de rigtige mål,
> og har uden held søgt efter opskrifter på nettet.


hejhej!

Hvor er det at det går galt?
Mon ikke man kunne bruge en opskrift på sirup genelt og så bare
bruge de ønskede smagsstoffer? Der har været
en opskrift herinde for ikke så lang tid siden, det kan
være du kan finde den (jeg kan ikke lige!!)

Fortæl gerne om hvordan det går......

Bettina




Ghita (18-09-2002)
Kommentar
Fra : Ghita


Dato : 18-09-02 07:47

I news:3d880b7d$0$95096$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk griflede Bettina
Madsen:
>> Er der nogen der har experimenteret med at lave sirup til kaffe ?
>> Jeg har forsøgt med lidt forskelligt, men kan ikke ramme de rigtige
>> mål, og har uden held søgt efter opskrifter på nettet.

>
> Hvor er det at det går galt?
> Mon ikke man kunne bruge en opskrift på sirup genelt og så bare
> bruge de ønskede smagsstoffer? Der har været
> en opskrift herinde for ikke så lang tid siden, det kan
> være du kan finde den (jeg kan ikke lige!!)

Det gik ikke galt som sådan. Faktisk blev min appelsinsirup rigtig god,
men da den så kom i kaffen skilte den i forbindelse med mælken i kaffen
og det var jo ikke lige meningen. Det kunne jeg selvfølgelig have tænkt
mig til .................
Nu vil jeg så prøve med fx mynteekstrakt og håbe på et bedre resultat.

--
Ghita
- Må vi få masser af sol i dag
om guderne vil og bukserne holder........


Ukendt (18-09-2002)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 18-09-02 21:59


"Ghita" <mammasine@bonbon.net> wrote in message
news:am97hr$sn2$1@sunsite.dk...
> I news:3d880b7d$0$95096$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk griflede Bettina
> Madsen:
> >> Er der nogen der har experimenteret med at lave sirup til kaffe ?
> >> Jeg har forsøgt med lidt forskelligt, men kan ikke ramme de rigtige
> >> mål, og har uden held søgt efter opskrifter på nettet.
>
> >
> > Hvor er det at det går galt?
> > Mon ikke man kunne bruge en opskrift på sirup genelt og så bare
> > bruge de ønskede smagsstoffer? Der har været
> > en opskrift herinde for ikke så lang tid siden, det kan
> > være du kan finde den (jeg kan ikke lige!!)
>
> Det gik ikke galt som sådan. Faktisk blev min appelsinsirup rigtig god,
> men da den så kom i kaffen skilte den i forbindelse med mælken i kaffen
> og det var jo ikke lige meningen. Det kunne jeg selvfølgelig have tænkt
> mig til .................

Hvis jeg forstår det rigtigt, så er det mælken der skiller...eller hvad?

Hvis mælken skiller, er det fordi din sirup er for sur i pH mæssig forstand
(sukkeret i siruppen gør at den ikke smager surt). Du skal bruge
appelsinolie, og ikke appelsin saft....der indeholder syren som får pH
værdien til at falde under det mælken/fløden kan klare.
Mvh.
H.



Ghita (20-09-2002)
Kommentar
Fra : Ghita


Dato : 20-09-02 06:21

I news:3d88e916$0$49626$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk griflede Henrik:
>
> Hvis jeg forstår det rigtigt, så er det mælken der skiller...eller
> hvad?
>
> Hvis mælken skiller, er det fordi din sirup er for sur i pH mæssig
> forstand (sukkeret i siruppen gør at den ikke smager surt). Du skal
> bruge appelsinolie, og ikke appelsin saft....der indeholder syren som
> får pH værdien til at falde under det mælken/fløden kan klare.
> Mvh.
> H.

Det er mælken der skiller i kaffen, og jeg kan ikke drikke den uden
Det må jeg prøve. Har du nogen idé om hvor jeg finder olie til brug i
sirup ?

--
Ghita
- Må vi få masser af sol i dag
om guderne vil og bukserne holder........


Ukendt (20-09-2002)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 20-09-02 20:57


"Ghita" <mammasine@bonbon.net> wrote in message
news:ameb6q$h6o$1@sunsite.dk...
> I news:3d88e916$0$49626$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk griflede Henrik:
> >
> > Hvis jeg forstår det rigtigt, så er det mælken der skiller...eller
> > hvad?
> >
> > Hvis mælken skiller, er det fordi din sirup er for sur i pH mæssig
> > forstand (sukkeret i siruppen gør at den ikke smager surt). Du skal
> > bruge appelsinolie, og ikke appelsin saft....der indeholder syren som
> > får pH værdien til at falde under det mælken/fløden kan klare.
> > Mvh.
> > H.
>
> Det er mælken der skiller i kaffen, og jeg kan ikke drikke den uden
> Det må jeg prøve. Har du nogen idé om hvor jeg finder olie til brug i
> sirup ?
Appelsinolie kan findes på nettet til bolchefabrikation ved søgning på
Google, men prøv alternativt i Matas eller på apoteket.

Mvh.
H.



Ghita (21-09-2002)
Kommentar
Fra : Ghita


Dato : 21-09-02 09:06

I news:3d8b7d7d$0$7379$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk griflede Henrik:
> Appelsinolie kan findes på nettet til bolchefabrikation ved søgning på
> Google, men prøv alternativt i Matas eller på apoteket.

Tak

--
Ghita
- Må vi få masser af sol i dag
om guderne vil og bukserne holder........


Padmé (21-09-2002)
Kommentar
Fra : Padmé


Dato : 21-09-02 08:16

det kan godt være at det ikke helt er i ånden, men hvad med at købe de nye
sirupper fra føtex, de smager vildt godt, og skiller ikke, når der kommes
mælk i...taler af erfaring :)
//Padmé

"Ghita" <mammasine@bonbon.net> wrote in message
news:ameb6q$h6o$1@sunsite.dk...
> I news:3d88e916$0$49626$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk griflede Henrik:
> >
> > Hvis jeg forstår det rigtigt, så er det mælken der skiller...eller
> > hvad?
> >
> > Hvis mælken skiller, er det fordi din sirup er for sur i pH mæssig
> > forstand (sukkeret i siruppen gør at den ikke smager surt). Du skal
> > bruge appelsinolie, og ikke appelsin saft....der indeholder syren som
> > får pH værdien til at falde under det mælken/fløden kan klare.
> > Mvh.
> > H.
>
> Det er mælken der skiller i kaffen, og jeg kan ikke drikke den uden
> Det må jeg prøve. Har du nogen idé om hvor jeg finder olie til brug i
> sirup ?
>
> --
> Ghita
> - Må vi få masser af sol i dag
> om guderne vil og bukserne holder........
>



Ghita (21-09-2002)
Kommentar
Fra : Ghita


Dato : 21-09-02 09:06

I news:M0Vi9.12432$Qk5.588103@news010.worldonline.dk griflede Padmé:
> det kan godt være at det ikke helt er i ånden, men hvad med at købe
> de nye sirupper fra føtex, de smager vildt godt, og skiller ikke, når
> der kommes mælk i...taler af erfaring :)
> //Padmé

Jeg vil da tage et kig på dem.
Vidste ikke at de føres i føtex da jeg praktisk talt aldrig kommer der.

--
Ghita
- Må vi få masser af sol i dag
om guderne vil og bukserne holder........


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste