/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
holdbarhed
Fra : Kristian Ipsen


Dato : 17-09-02 08:44

Vi har lavet kødsovs i går aftes men fik først sat det i køleskabet her
til morgen. Dvs det har stået 8 timer ved 20 grader.
Kan det spises hvis det varmes op igen ?


--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG

 
 
Homer (17-09-2002)
Kommentar
Fra : Homer


Dato : 17-09-02 08:50

Kristian Ipsen wrote:
> Vi har lavet kødsovs i går aftes men fik først sat det i køleskabet
> her til morgen. Dvs det har stået 8 timer ved 20 grader.
> Kan det spises hvis det varmes op igen ?

Hej Kristian,

Din historie lyder forbløffende som Henrik's der blev diskuteret i juli:

http://makeashorterlink.com/?F499250D1

Drag dine egne konklusioner fra debatten!

VH
Homer







Keld Gydum (17-09-2002)
Kommentar
Fra : Keld Gydum


Dato : 17-09-02 10:51

Hej Kristian Ipsen ...

Jeg vil ikke være så betænkelig - det man evt. skal være
på vagt overfor er om der er løg eller tomat i ...

Jeg har i ganske mange år arbejdet som Kok og der har
vi da haft rester stående ude og blive kolde om natten også
i sommerperioden ..

Holder man en helt klar hygiejne og tingene har været kogt
godt igennem ved tilberedning - vil jeg smage på den
"kolde" kødsovs - det er jo ikke noget man dør af ...

Har den tegn til at boble - er det fordi den gærer og så
er det ud - men det er gerne hvis retter indeholder løg at
dette opstår ...

Man skal passe på ikke at falde over i den grøft hvor man
bliver hysterisk .. og smider gode vare væk - evt. blot
på grund af skrækken for Madforgiftning ...

Med venlig hilsen
Keld Gydum
--
Stenbakkevej 37 2.th. 9900 Frederikshavn
Mobiltelefon: 29449509 - E-Mail: gydum@mail.dk
Hjemmeside: http://www.sitecenter.dk/bangsbo
WebCam Online: http://bangsbo.camarades.com



Bettina Madsen (17-09-2002)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 17-09-02 17:20


"Holder man en helt klar hygiejne og tingene har været kogt
godt igennem ved tilberedning - vil jeg smage på den
"kolde" kødsovs - det er jo ikke noget man dør af ...

Det skal du ikke være så sikker på!
Ihvertfald er det ikke altid man skal smage
på noget der har stået for længe ved en forkert
temperatur - især ikke hvis det ikke engang
er genopvarmet og været kogt rigeligt igennem.

Bettina



Jan Bøgh (20-09-2002)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 20-09-02 15:03

"Bettina Madsen" <bettina@cyberdude.dk> wrote in message
news:3d87561f$0$95092$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...

> Det skal du ikke være så sikker på!
> Ihvertfald er det ikke altid man skal smage
> på noget der har stået for længe ved en forkert
> temperatur - især ikke hvis det ikke engang
> er genopvarmet og været kogt rigeligt igennem.

Og der hvor det virkeligt bliver sjovt hjælper det ikke en
tøddel at varme det rigtigt igennem.
Men ellers er jeg helt klart mest på Kjelds side, når han siger:
"Man skal passe på ikke at falde over i den grøft hvor man
bliver hysterisk .. og smider gode vare væk - evt. blot
på grund af skrækken for Madforgiftning ..."

vh
Jan





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste