/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rødvin
Fra : Morten F. Christense~


Dato : 11-09-02 19:08

Hej NG

Da vi er begyndt at bruge en del rødvin i vores madlavning, har jeg et
spørgsmål m.h.t. dette.

Normalt køber vi en lidt billig rødvin, som vi har stående til madlavning.
Mit spørgsmål er følgende. Hvor lang tid kan vinen holde sig efter den har
været trukket op? Vi propper den naturligvis efter brug, og jeg ved også
godt det kan være individuelt hvor længe en rødvin kan holde sig når den har
været åbnet, men er der nogen max holdbarhedsdato, eller kan man se/lugte på
nogen måde at vinen ikke længere kan bruges?

Med venlig hilsen

Morten Christensen



 
 
hansi.christiansen (11-09-2002)
Kommentar
Fra : hansi.christiansen


Dato : 11-09-02 20:06

"Morten F. Christensen" skrev d. 11-09-02 19:08 dette indlæg :
> Hej NG
>
> Da vi er begyndt at bruge en del rødvin i vores madlavning, har jeg
et
> spørgsmål m.h.t. dette.
>
> Normalt køber vi en lidt billig rødvin, som vi har stående til
madlavning.
> Mit spørgsmål er følgende. Hvor lang tid kan vinen holde sig efter den
har
> været trukket op? Vi propper den naturligvis efter brug, og jeg ved
også
> godt det kan være individuelt hvor længe en rødvin kan holde sig når
den har
> været åbnet, men er der nogen max holdbarhedsdato, eller kan man
se/lugte på
> nogen måde at vinen ikke længere kan bruges?
>
> Med venlig hilsen
>
> Morten Christensen
> Du kan både lugte og smage det, men du kan forlænge holdbarheden, ved
at stille den i køleskabet
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Karina Lund Andersen (13-09-2002)
Kommentar
Fra : Karina Lund Andersen


Dato : 13-09-02 11:56

On Wed, 11 Sep 2002 20:08:20 +0200, "Morten F. Christensen"
<frisk_nospam@pc.dk> wrote:

>Hej NG
>
>Da vi er begyndt at bruge en del rødvin i vores madlavning, har jeg et
>spørgsmål m.h.t. dette.
>
>Normalt køber vi en lidt billig rødvin, som vi har stående til madlavning.
>Mit spørgsmål er følgende. Hvor lang tid kan vinen holde sig efter den har
>været trukket op? Vi propper den naturligvis efter brug, og jeg ved også
>godt det kan være individuelt hvor længe en rødvin kan holde sig når den har
>været åbnet, men er der nogen max holdbarhedsdato, eller kan man se/lugte på
>nogen måde at vinen ikke længere kan bruges?


Hej Morten.

Jeg vil sige et par dage, men ellers kan du jo hælde rødvinen i
isterningposer og fryse den ned. Det er dejlig nemt til f.eks. en
gryderet.


M.v.h. Karina Lund Andersen


Jan Bøgh (16-09-2002)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 16-09-02 18:03

"Morten F. Christensen" <frisk_nospam@pc.dk> wrote in message
news:3d7f862c$0$136$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...

> Normalt køber vi en lidt billig rødvin, som vi har stående til madlavning.
> Mit spørgsmål er følgende. Hvor lang tid kan vinen holde sig efter den har
> været trukket op? Vi propper den naturligvis efter brug, og jeg ved også
> godt det kan være individuelt hvor længe en rødvin kan holde sig når den
har
> været åbnet, men er der nogen max holdbarhedsdato, eller kan man se/lugte

> nogen måde at vinen ikke længere kan bruges?

Til madlavning vil det vare meget længe. Jeg har ingen problemer med at
bruge en slat rødvin til madlavning efter flere uger - selvom den nærmest
har taget karakter efter rødvinseddike.

mvh
Jan


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste