/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fisk fisk fisk
Fra : Torben Frandsen


Dato : 09-09-02 15:48

Hej gruppe

Vi skal fejre min kones fødselsdag til november (man må jo forberede sig i
god tid ...) I den forbindelse planlægger jeg at lave en buffet med temaet
alt godt fra havet. Jeg forestiller mig en eller to store retter, fx
pighvarre, som skal laves på dagen og mange små som kan laves i forvejen.
Jeres forslag modtages med tak.

Torben



 
 
Christina Geisler (09-09-2002)
Kommentar
Fra : Christina Geisler


Dato : 09-09-02 16:57

> Vi skal fejre min kones fødselsdag til november (man må jo forberede sig i
> god tid ...) I den forbindelse planlægger jeg at lave en buffet med temaet
> alt godt fra havet. Jeg forestiller mig en eller to store retter, fx
> pighvarre, som skal laves på dagen og mange små som kan laves i forvejen.
> Jeres forslag modtages med tak.

Til min fødselsdag lavede min kæreste en Chilikrabbe og Tomatdip, som var
vidunderlig!

1 lille moden tomat
2x 170g afdryppet krabbe fra dåse
200 g Neufchatel ost (en mild flødeost, kan erstattes med Buko natural)
2 spsk chilisauce
2 tsk tomatpure
1 tsk reven citronskal
2 tsk citronsaft
1 lille fintrevet løg
2 fintsnittede forårsløg

1. Skær et kryds i bunden af tomaten. Læg den i en ildfast skål og dæk
tomaten med kogende vand. Lad den stå i 30 sekunder. Læg den i kold vand,
lad den dryppe af og træk skindet væk fra krydset. Skær tomaten i halve,
grav frøerne ud med en teske og hak kødet fint.
2. Tryk al væske ud af krabbekødet med hænderne. Gnid osten blød i en skål
med en træske, til den er glat. Rør krabbekød, chilisauce, tomatpure,
citronskal, citronsaft og revet løg i. Krydr det godt med salt og peber.
Bland det godt sammen og kom det i en serveringsskål.
3. Drys med snittet forårsløg og hakket tomat. Dæk det til og sæt det på køl
før serveringen. Kan serveres med tyndt skive brød eller let ristet brød.

Prøv at søg efter tråden "Tapas-ideer til en middag...". Mrs Krabappel har
bland meget andet rigtig lækker (tak for de mange gode opskrifter!) postet
en opskrift på "paprika-ansjose-ruller".
Min mor kan slet ikke få nok af det!

God fornøjelse,
Christina



mcloud (09-09-2002)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 09-09-02 18:36

"Torben Frandsen" skrev d. 09-09-02 15:48 dette indlæg :
> Hej gruppe
>
> Vi skal fejre min kones fødselsdag til november (man må jo forberede
sig i
> god tid ...) I den forbindelse planlægger jeg at lave en buffet med
temaet
> alt godt fra havet. Jeg forestiller mig en eller to store retter, fx
> pighvarre, som skal laves på dagen og mange små som kan laves i
forvejen.
> Jeres forslag modtages med tak.
>
> Torben
>
> hej Torben
Hvad med en lækker laksetatar og små brød til at smørre det på : dette
er til 4 personer.

300 gr røget laks
1 tsk dijonsennep
2 æggeblommer
1/2 dl creme fraiche
1 bdt purløg
Salt og friskkværnet peber

Hak laksekødet fint med en god kniv . Bland de andre ingredienser i.
Anret pænt på et fad. Server små lune flute eller et andet godt brød
.Kan pyntes med lækre slikasparges

Store hvidløgsrejer :

Rejer lægges i en marinade af olivenolie,hvidløg friskhakkede
krydderurter ,kværnet peber og salt ,samt saften fra citron eller lime,
½ tsk god balsamico eddike. Marinaden må gerne smage af citron .


ellers den klassiske :

laksefiletter dampes og pyntes af med store rejer ,asparges,kaviar og
en god dressing. pyntes med dild og citron

velbekommen og god fornøjelse

mvh mcloud

Lav marinaden først ,smag den til kom rejerne i og lun det hele op ,


--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste