/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ammoniak-rokke
Fra :
Eric Bentzen
Dato :
06-09-02 07:29
Prøvede i går at lave rokkevinge (sømrokke) for første gang. I et
foliedækket fad med et skvat hvidvin og et par smørklatter. Efter 20
minutter i ovnen ville jeg checke mørhedsgraden, men da folien kom af fadet,
bredte sig en umiskendelig stank af ammoniak. Vingen fløj direkte i
skraldespanden.
Har andre end jeg været ude for dette? Kan det undgås? Der var i øvrigt en
halesnip med. Den bestod mestendels af brusk, som efter opholdet i ovnen var
forvandlet til en geléagtig masse - kan den være synderen?
Mvh Eric Bentzen
Michael Tidemand (
08-09-2002
)
Kommentar
Fra :
Michael Tidemand
Dato :
08-09-02 22:22
Hejsa
Nææh, halen har ikke noget med det at gøre bare en dårlig udskøring. Rokke
vinge skal tilberedes meget hurtigt efter den er fanget da den modner 3
gange hurtigere end andre fisk. Og så lugter det af ammoniak.
Et tip til Rokkevinge: En klat honning og en klat smør lade lige boble op,
på med vingerne og vend dem og kom så et skvat hvidvin på og lade det lige
få et opkog.
Michael
"Eric Bentzen" <ebhkp@mail1.stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:3d7aee3f$0$640$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Prøvede i går at lave rokkevinge (sømrokke) for første gang. I et
> foliedækket fad med et skvat hvidvin og et par smørklatter. Efter 20
> minutter i ovnen ville jeg checke mørhedsgraden, men da folien kom af
fadet,
> bredte sig en umiskendelig stank af ammoniak. Vingen fløj direkte i
> skraldespanden.
>
> Har andre end jeg været ude for dette? Kan det undgås? Der var i øvrigt en
> halesnip med. Den bestod mestendels af brusk, som efter opholdet i ovnen
var
> forvandlet til en geléagtig masse - kan den være synderen?
>
> Mvh Eric Bentzen
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.