/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Spaghetti Squash
Fra : Vanillepigen


Dato : 05-09-02 13:17

Hejsa,
jeg har netop i dag fra Aarstiderne modtaget en kæmpe tingest kaldet en
spaghetti squash.
Men der er ingen opskrifter til den i nyhedsbrevet. Kan man evt behandle den
som alm squash/courgette eller hvad?

Er der nogle af jer, der ligger inde med nogle ideer/opskrifter.

Da jeg er begyndt at gå hos vægtkonsulenterne, må de meget gerne være
praktisk taget fedtfrie.

Mange venlige hilsner og på forhånd tak, Kristine.

--
Kristine Gazel
Redaktør på www.MandeZonen.dk
Vi har brug for nye skribenter,
så hvis du har lyst - skriv!



 
 
Klaus Alexander Seis~ (05-09-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 05-09-02 15:05

Vanillepigen skrev:

> Kan man evt behandle [spaghettisquashen] som alm squash/courgette
> eller hvad?

I Zambia kogte vi dem. Og når man så efterfølgende åbner dem, er de
fyldt med varm spaghetti. Jeg kan desværre ikke huske hvor længe de
skal koges.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Rene' Hjorth (05-09-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 05-09-02 17:28

[Klaus Alexander Seistrup | Thu, 5 Sep 2002 16:05:21 +0200]

>I Zambia kogte vi dem. Og når man så efterfølgende åbner dem, er de
>fyldt med varm spaghetti.

Og da de rent faktisk er ret fiberrige (og stivelsesfattige) er det en
rigtig god grøntsag. Jeg glæer mig i hvertfald til at prøve min :)

>Jeg kan desværre ikke huske hvor længe de skal koges.

Kig hér
http://www.fabulousfoods.com/features/featuring/spagsquash.html


René
www.rene.hjorth.com & www.lowcarb.dk

Klaus Alexander Seis~ (05-09-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 05-09-02 18:21

René Hjorth skrev:

> http://www.fabulousfoods.com/features/featuring/spagsquash.html

Tak for linket.

Nu vi snakker om squashsorter, er der så nogen der ved om man kan
købe "butternut squash" herhjemme? Og hvad hedder sådan en fætter
på dansk?


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Annika Pedersen (06-09-2002)
Kommentar
Fra : Annika Pedersen


Dato : 06-09-02 18:43

>> Kan man evt behandle [spaghettisquashen] som alm squash/courgette

> I Zambia kogte vi dem. Og når man så efterfølgende åbner dem, er de
> fyldt med varm spaghetti. Jeg kan desværre ikke huske hvor længe de
> skal koges.
>
Kan smagen beskrives?? (og mon de er til at få hos de lokale her??)



--
Annika Pedersen & Chili
http://annika.dk
http://minihunden.dk

Klaus Alexander Seis~ (06-09-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 06-09-02 19:30

Annika Pedersen skrev:

> Kan smagen beskrives?

Den kan jeg sørme ikke huske. Måske af squash?


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Winnie Henriksen (05-09-2002)
Kommentar
Fra : Winnie Henriksen


Dato : 05-09-02 17:41

Hej Kristine

I ugebrevet 37 2001, havde de følgende opskrift.:

Fuldkornspandekager med rødbede og spagettisquashfyld

Prøv at kik på deres hjemmeside efter den, hvis den ikkeer der,
skriver jeg den gerne ind.

Mvh

Winnie

On Thu, 5 Sep 2002 14:17:03 +0200, "Vanillepigen"
<kristine@FJERNDETTEgazel.dk> wrote:

>Hejsa,
>jeg har netop i dag fra Aarstiderne modtaget en kæmpe tingest kaldet en
>spaghetti squash.
>Men der er ingen opskrifter til den i nyhedsbrevet. Kan man evt behandle den
>som alm squash/courgette eller hvad?
>
>Er der nogle af jer, der ligger inde med nogle ideer/opskrifter.
>
>Da jeg er begyndt at gå hos vægtkonsulenterne, må de meget gerne være
>praktisk taget fedtfrie.
>
>Mange venlige hilsner og på forhånd tak, Kristine.

Med venlig hilsen

Winnie Henriksen

Vanillepigen (06-09-2002)
Kommentar
Fra : Vanillepigen


Dato : 06-09-02 14:44

Vanillepigen wrote:

[Snip]

Tak for hjælpen alle sammen.

Til Winnie:
Desværre kunne jeg ikke fnde pågældende opskrift på Aartsidernes hjemmeside,
så hvis du gider atv poste den vil jeg blive glad.

Mange venlige hilsner Kristine.



Winnie Henriksen (06-09-2002)
Kommentar
Fra : Winnie Henriksen


Dato : 06-09-02 17:04

Hej Kristine

On Fri, 6 Sep 2002 15:44:21 +0200, "Vanillepigen"
<kristine@FJERNDETTEgazel.dk> wrote:


>[Snip]
>Til Winnie:
>Desværre kunne jeg ikke fnde pågældende opskrift på Aartsidernes hjemmeside,
>så hvis du gider atv poste den vil jeg blive glad.
>

Ok her kommer den

Fuldkornspandekager m. Rødbede og spagettisqushfyld

Pandekager:
100 g Fuldkornshvedemel
1 knivspids salt
1 æg
3 dl. mælk
1 tsk. olie
olie el. smør til stegning

Bland mel & salt i en skål. Pisk æg mælk & olie sammen. Hæld det i
melet under konstant omrøring til dejen er jævn (det kan evt. blendes
samme da melet til sidst) Lad dejeb hvile 1/2 time.
Blendt el. pisk igen lige før dejen skal bruges. varm ca 1tsk olie el
smør til den næsten ryger. hæld 1-2 spsk dej på, vend panden
lynhurtigt sp dejen fordeles. Bag pandekagen 2-3 min på hver side til
de er færdige. Hvis du skal spise pandekagerne med det samme er det
fornuftigt ikke at stakke dem, så bevare de sprædheden.

Fyld:

2-3 rødbeder
1/2 spagettisquash
1 fed finthakket hvidløg
olivenolie/rapsolie
Citronsaft
1 1/2 dl. yoghurt/creme fraich 18 el. 38%
Friske Krydderuter

Vask og rens rødbederne. Kom rødbederne i kogende vand og kog dem i ca
30 min. til de er møre. Chok dem med koldt vand og pil dem. Skær dem i
fine tern og læg dem i en stor skål. Kog spagettisquashen i ca 30 min
flæk den og skrab kernerne ud. skrab kødet ud med en gaffel, så det
trevler. kom det ned til rødbederne. Dryp med citronsaft, olivenolie
tilsæt salt og peber, hvidløg og din friske krydderurt. Anret de lune
pandekager med fyldet og en lille skefuld yughurt/creme fraiche.
Severes med en stor skål salat

Det var det

Mvh

Winnie
Med venlig hilsen

Winnie Henriksen

Vanillepigen (06-09-2002)
Kommentar
Fra : Vanillepigen


Dato : 06-09-02 22:07

Winnie Henriksen wrote:

Tak!!



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste