/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
½kg Kalkunlår
Fra : Annika Pedersen


Dato : 30-08-02 08:43

Så er jeg atter ideløs.
Vi har taget lidt over ½kg kalkunlår op til optøning, men hvad skal vi
lave med det - lave det som stegt kylling?? Det er lidt kedeligt, så
nogle der har en prisbillig ide, og som helst ikke er svær eller
langsommelig at lave?

--
Annika Pedersen & Chili
http://annika.dk
http://minihunden.dk

 
 
Vagn Torup & Rikke B~ (30-08-2002)
Kommentar
Fra : Vagn Torup & Rikke B~


Dato : 30-08-02 08:54


Annika Pedersen <newsgroup@annika.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:Xns927A62E439BC9AnnikaPNewsgroup@212.54.64.149...
> Så er jeg atter ideløs.
> Vi har taget lidt over ½kg kalkunlår op til optøning, men hvad skal vi
> lave med det - lave det som stegt kylling?? Det er lidt kedeligt, så
> nogle der har en prisbillig ide, og som helst ikke er svær eller
> langsommelig at lave?
>
> --
> Annika Pedersen & Chili
> http://annika.dk
> http://minihunden.dk

Hej Annika
Jeg ville vende dem i tandoori-krydderi og smide dem i ovnen. Det gør ikke
noget at de ikke får den korrekte varmegrad til tandoori, krydderiet smager
lækkert alligevel og det er da nemt.
Du kan også vælge at marinere dem i en blanding af soyasauce med chilli og
hvidløg ca. 45 min og så stege dem i ovnen. De 45 min. bruger du på at sætte
dig i sofaen med kaffen og slappe af med avisen eller et blad.
MVH Rikke

--
Du kan finde ideer til aftensmaden,
aktiviteter med ungerne, sparetips,
læse om hjemmefødsler og meget
mere på:
www.rikkebachmann.webbyen.dk




Annika Pedersen (30-08-2002)
Kommentar
Fra : Annika Pedersen


Dato : 30-08-02 18:28

> Jeg ville vende dem i tandoori-krydderi og smide dem i ovnen. Det
gør
> ikke noget at de ikke får den korrekte varmegrad til tandoori,
> krydderiet smager lækkert alligevel og det er da nemt.
> Du kan også vælge at marinere dem i en blanding af soyasauce med
> chilli og hvidløg ca. 45 min og så stege dem i ovnen. De 45 min.
> bruger du på at sætte dig i sofaen med kaffen og slappe af med
avisen
> eller et blad. MVH Rikke
>
Tak for ideen - er lige kommet ind ad døren, så aftensmaden bliver
vist lidt sen ;)
Vi var inde i en af byens lokale småbutikker, hvor vi så på nogle
"sovse" som skal blandet med lidt forskelligt - tog en med hjem hvor
de anbefaler bla. ca... et eller andet nødder og rød peber-strimler
som medingredienser - men tror nu det bliver din, da det lyder
dejligt let (med tandoori, som vi vist tilfældigvis ligger inde med)

--
Annika Pedersen & Chili
http://annika.dk
http://minihunden.dk

Vagn Torup & Rikke B~ (30-08-2002)
Kommentar
Fra : Vagn Torup & Rikke B~


Dato : 30-08-02 20:31


Annika Pedersen <newsgroup@annika.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:Xns927AC5F3F57F8AnnikaPNewsgroup@212.54.64.149...
> >
> Tak for ideen - er lige kommet ind ad døren, så aftensmaden bliver
> vist lidt sen ;)
> Vi var inde i en af byens lokale småbutikker, hvor vi så på nogle
> "sovse" som skal blandet med lidt forskelligt - tog en med hjem hvor
> de anbefaler bla. ca... et eller andet nødder og rød peber-strimler
> som medingredienser - men tror nu det bliver din, da det lyder
> dejligt let (med tandoori, som vi vist tilfældigvis ligger inde med)
>
> --
> Annika Pedersen & Chili
> http://annika.dk
> http://minihunden.dk

Hej Annika
Takker!
Du kan med fordel anvende opskrifter fra min hjemmeside til dage som denne.
De er alle ultranemme og ultrabillige. Jeg har nemlig hverken tid eller
penge!
MVH Rikke

--
Du kan finde ideer til aftensmaden,
aktiviteter med ungerne, sparetips,
læse om hjemmefødsler og meget
mere på:
www.rikkebachmann.webbyen.dk




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste