/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
marengs igen
Fra :
Anders Hansen
Dato :
30-08-02 06:37
Hej NG
Lige et lille spørgsmål til. Hvorfor er der nogen opskrifter på marengs,
hvor man skal putte en smule eddike i ?
Venligst Henriette
Inger Pedersen (
30-08-2002
)
Kommentar
Fra :
Inger Pedersen
Dato :
30-08-02 07:21
"Anders Hansen" <andersh@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:3d6f047f$0$186$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej NG
>
> Lige et lille spørgsmål til. Hvorfor er der nogen opskrifter på marengs,
> hvor man skal putte en smule eddike i ?
>
> Venligst Henriette
>
>
For at den ikke skal blive brun under bagningen, men forblive hvid.
Hilsen Inger
Anders Hansen (
30-08-2002
)
Kommentar
Fra :
Anders Hansen
Dato :
30-08-02 08:37
Tak
Henriette
"Inger Pedersen" <inger@pedersen.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3d6f0edb$0$150$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> "Anders Hansen" <andersh@privat.dk> skrev i en meddelelse
> news:3d6f047f$0$186$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Hej NG
> >
> > Lige et lille spørgsmål til. Hvorfor er der nogen opskrifter på marengs,
> > hvor man skal putte en smule eddike i ?
> >
> > Venligst Henriette
> >
> >
> For at den ikke skal blive brun under bagningen, men forblive hvid.
>
> Hilsen Inger
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.