/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bagt kartoffel, scrambled eggs, og krydder~
Fra : Tulletine


Dato : 29-08-02 07:42

Hej,
Hele 3 spørgsmål:
Hvad er fordelen ved at bage sine kartofler stående i groft salt fremfor
at pakke dem ind i sølvpapir ?
Hvilket forhold skal man blande æg og mælk til scrambled eggs og skal
der andet i ?
Hvad skal jeg komme i alm. smør for at få en rigtig god kryddersmør
(ikke hvidløgssmør) ?
På forhånd 1000 tak og forsat god dag.
TulleTine

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


 
 
Trine Kornum Christi~ (29-08-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 29-08-02 07:54

"Tulletine" <Tulletine.news@kandu.dk> writes:

> Hvad skal jeg komme i alm. smør for at få en rigtig god kryddersmør
> (ikke hvidløgssmør) ?

I mange dagligvareforretninger, kan man købe sådan nogle små grønne
pakker med løsfrosne krydderiblandinger. Der er vis to at vælge
imellem og begge to er helt fantastiske til kryddersmør eller en
fyldig dressing.

Jeg kan desværre ikke huske hvem der laver dem, men de er ca. 2*5*8
cm.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland

WebWoman (29-08-2002)
Kommentar
Fra : WebWoman


Dato : 29-08-02 07:40

"Tulletine" <Tulletine.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:%fjb9.35913$ww6.2719692@news010.worldonline.dk...

> Hvad er fordelen ved at bage sine kartofler stående i groft salt fremfor
> at pakke dem ind i sølvpapir ?

Hvad er fordelen ved at pakke dem i sølvpapir? *S*
De bliver fugtige og mere kogt end bagt i sølvpapir.

Drop du bare både sølvpapir og salt. *S*

Mvh. Lisbeth



Renate Jacobsen (29-08-2002)
Kommentar
Fra : Renate Jacobsen


Dato : 29-08-02 08:13


"Tulletine" <Tulletine.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:%fjb9.35913$ww6.2719692@news010.worldonline.dk...

Hej TulleTine,

> Hej,
> Hele 3 spørgsmål:

-Ja, det går virkelig ikke.

> Hvad er fordelen ved at bage sine kartofler stående i groft salt fremfor
> at pakke dem ind i sølvpapir ?

Hmm, det ved jeg ikke, så derfor må du nøjes med to svar herfra.

> Hvilket forhold skal man blande æg og mælk til scrambled eggs og skal
> der andet i ?

Én spsk. mælk pr. æg.

> Hvad skal jeg komme i alm. smør for at få en rigtig god kryddersmør
> (ikke hvidløgssmør) ?

Tja, smag og behag er jo forskellig.
Om sommeren, bruger jeg følgende:

En smule finthakket (gennem hvidløgspresseren) chilli (Serano eller
habanero)
Frisk persille
Frisk basilikum
Frisk oregano
Gerne i rå mængder af det grønne.
salt
peber
evt. tørret, stærk paprika.....for farvens skyld.
Jeg plejer også at komme lidt hvidløg i, men det kan sagtens udelades.

Om vinteren, når der ikke er friske krydderurter, bruger jeg stort set det
samme blot med tørrede krydderurter.
Her bruger jeg gerne meget paprika.

> På forhånd 1000 tak og forsat god dag.
> TulleTine

Velbekomme.....

Mvh. Renate



Mae (29-08-2002)
Kommentar
Fra : Mae


Dato : 29-08-02 08:35

Hej..

Her et par opskrifter på kryddersmør (skal bruges 200 g frisk smør):

1:
soltørrede tomater
en håndfuld basilikumblade

2:
50 g sorte oliven uden sten
en håndfuld rosmarin

God fornøjelse

Ang. mælk i forhold til æg, mener jeg, at der skal ½ dl pr æg til scrambled
eggs....+ salt/peber og evt lidt ost

//Mae



Jan Bøgh (29-08-2002)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 29-08-02 18:53

"Tulletine" <Tulletine.news@kandu.dk> wrote in message
news:%fjb9.35913$ww6.2719692@news010.worldonline.dk...

> Hvilket forhold skal man blande æg og mælk til scrambled eggs og skal
> der andet i ?

Dette må vist være den ultimative side for scrambled eggs:
http://www.virtualcities.com/ons/0rec/04scramble.htm

vh
Jan


Jørgen Hess (29-08-2002)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 29-08-02 23:14


"Tulletine" <Tulletine.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:%fjb9.35913$ww6.2719692@news010.worldonline.dk...
> Hej,
> Hele 3 spørgsmål:
1 væk
> Hvilket forhold skal man blande æg og mælk til scrambled eggs og skal
> der andet i ?
3 væk
> På forhånd 1000 tak og forsat god dag.
> TulleTine
>
> --
> Leveret af:
> http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>
Bortset fra, at man ikke bruger mælk i røræg (Undskyld det danske ord), men
fløde eller vand eller blanding heraf. Fordi der ikke må komme for meget
mælketørstof i røræg.
Vand til hverdag, fløde når det skal være "fint", og selv om jeg normalt
afskyr smør til stegning er det det eneste rigtige til røræg. Uanset
krydderier, så salt først lige når det er ved at være færdigt.
mvh
Jørgen




Klaus Alexander Seis~ (30-08-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 30-08-02 04:58

Jørgen Hess skrev:

> smør til stegning er det det eneste rigtige til røræg.

Efter min mening smager det bedre med afsmeltet fedt fra stegning
af bacon (og så har svinefedt en sundere fedtprofil end smør).


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Nette (09-09-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 09-09-02 13:02


"Tulletine" wrote
> Hvad er fordelen ved at bage sine kartofler stående i groft salt fremfor
> at pakke dem ind i sølvpapir ?

Der er slet ingen grund til at bruge nogen af delene.
Sølvpapir sviner vores natur frygteligt til...Brug det med omtanke
Kartoflerne kan fint rengøres og lægges dirkte i ovnen uden at blive pakket
ind. Her har vi aldrig gjort andet.

> Hvad skal jeg komme i alm. smør for at få en rigtig god kryddersmør
> (ikke hvidløgssmør) ?

Persille?

Nette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste