/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Er Parmasan en ost eller en ostetype?
Fra :
Anders H. Andersen
Dato :
26-08-02 20:25
Hej
I bogen Italienske oste af Rie Boberg bliver parmasan ikke direkte
omtalt som en ost men mere som en ostetype og Parmigiano Reggiano
bliver omtalt som den "rigtige oprindelige" parmasan ost.
Er det rigtig forstået?
mvh
Anders
Jan Bøgh (
27-08-2002
)
Kommentar
Fra :
Jan Bøgh
Dato :
27-08-02 18:02
"Anders H. Andersen" <aha@remove.spamfilter.dk> wrote in message
news:p4vkmu8eliig8ftei5hqjnbbbd37ns8beo@4ax.com...
> I bogen Italienske oste af Rie Boberg bliver parmasan ikke direkte
> omtalt som en ost men mere som en ostetype og Parmigiano Reggiano
> bliver omtalt som den "rigtige oprindelige" parmasan ost.
> Er det rigtig forstået?
Personligt opfatter jeg Parmesanost som Parmigiano Reggiano - men har da
godt nok bemærket at flere supermarkeder ynder at skrive parmesanost, når
der 'kun' er tale om en Grana. Men det betragter jeg som salgsfup. Man kunne
med rette skrive ost af parmesantype, men ikke kalde den for parmesan.
Der er forskelle på fremstillingsmetoden:
Grana / Parmesan
Lagring: 1 år / 2 år
der må bruges pasteuriseret mælk / upasteuriseret
og smagsmæssigt er der mere fylde og styrke i Parmesanosten.
mvh
Jan
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408954
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.