/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kalvebryst!
Fra : Karina Lund Andersen


Dato : 17-08-02 11:29

Hej

Jeg har et stykke snørret kalvebryst, som jeg gerne vil servere i
aften. Det vejer 767 g.

Er der nogen der ved hvordan jeg tilbereder et sådan stykke kød?

På pakken står der, at det skal krydres og brunes i en gryde......men
hvad skal jeg mere gøre ved det? Skal det i ovnen bagefter og hvor
længe eller skal jeg lade det stege færdig i gryden .....og hvor
længe?

Håber at der er nogen der kan hjælpe!!


M.v.h.

Karina Lund Andersen

 
 
Tina Nilsson (17-08-2002)
Kommentar
Fra : Tina Nilsson


Dato : 17-08-02 12:00

Hej Karina,

Du bruner kødet godt på alle sider i en gryde, Kryder med salt og peber og
kommer væske ved så det dækker 2/3 af kødet. Væsken kan være mørkt øl eller
rødvin blandet med lidt vand, afhængigt af tilbehøret. Du kan komme
persille(øl) ved stegen eller timian(rødvin) eller rosmarin ect.
Den skal simre et par timer og gerne trække i væsken 20 min efter den er
færdig. Væsken bruger du til sauce enten med fløde(øl) eller smør(rødvin)
pisket i.

Tilbehøret kan du varierer i en uendelighed......... ratatouille, stegte
gullerødder, salat ect. ect

God fornøjelse
/Tina
"Karina Lund Andersen" <karina@Xjaydee.dk> wrote in message
news:539slusimg2rc0oefdd5jg4nb4q1l8cgba@4ax.com...
> Hej
>
> Jeg har et stykke snørret kalvebryst, som jeg gerne vil servere i
> aften. Det vejer 767 g.
>
> Er der nogen der ved hvordan jeg tilbereder et sådan stykke kød?
>
> På pakken står der, at det skal krydres og brunes i en gryde......men
> hvad skal jeg mere gøre ved det? Skal det i ovnen bagefter og hvor
> længe eller skal jeg lade det stege færdig i gryden .....og hvor
> længe?
>
> Håber at der er nogen der kan hjælpe!!
>
>
> M.v.h.
>
> Karina Lund Andersen



Henrik (17-08-2002)
Kommentar
Fra : Henrik


Dato : 17-08-02 12:03


"Karina Lund Andersen" <karina@Xjaydee.dk> wrote in message
news:539slusimg2rc0oefdd5jg4nb4q1l8cgba@4ax.com...
> Hej
>
> Jeg har et stykke snørret kalvebryst, som jeg gerne vil servere i
> aften. Det vejer 767 g.
>
> Er der nogen der ved hvordan jeg tilbereder et sådan stykke kød?
>
> På pakken står der, at det skal krydres og brunes i en gryde......men
> hvad skal jeg mere gøre ved det? Skal det i ovnen bagefter og hvor
> længe eller skal jeg lade det stege færdig i gryden .....og hvor
> længe?
>
> Håber at der er nogen der kan hjælpe!!
>
>
> M.v.h.
>
> Karina Lund Andersen

Prøv en googlesøgning på "kalvebryst", eller kig på disse:

http://www.friland.dk/recipies/kalv/kalvpeberrod.html

http://www.salling.dk/internet%5Csalling%5CSalling.nsf/(type5)/$First?opendo
cument&Kalv

H.



Karina Lund Andersen (17-08-2002)
Kommentar
Fra : Karina Lund Andersen


Dato : 17-08-02 12:33


Mange tak for svarerne begge to.


Jeg tror at jeg vil prøve Tinas opskrift med rødvin.


M.v.h. Karina



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste