/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
protein-fedt energiprocent
Fra : Desilva


Dato : 14-08-02 13:41

Hvordan beregner man hvor stor en del af energien der kommer fra protein,
kulhydrat og fedt?
Kostsammensætningen er jo ikke optimal bare folk følger rådet om de 30%
fedt. Så vidt jeg har læst mig til er det ret vigtigt at 30% kommer fra
protein og 40% fra kulhydrater, men... hvorledes beregnr man sammensætningen
ud fra total energimængde og vægtfordelingen af de tre elementer?

Skal lige bemærkes fra starten at jeg ikke leder efter en slankekur. Min
vægt skal ikke ændres, men i forbindelse med træning søger jeg at opnå en
optimal kostsammensætning.





 
 
Hauge (14-08-2002)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 14-08-02 13:41

Hejsa

"Desilva" <a@a.a> wrote in message news:ajdiuu$2ntp$1@news.cybercity.dk...
> Hvordan beregner man hvor stor en del af energien der kommer fra protein,
> kulhydrat og fedt?

Hvis ikke andet, så har Føtex/Bilka en gratis fedt-beregner, den er ganske
praktisk og gratis.

Mvh Hauge



Desilva (14-08-2002)
Kommentar
Fra : Desilva


Dato : 14-08-02 14:09

Hauge wrote
> > Hvordan beregner man hvor stor en del af energien der kommer fra
protein,
> > kulhydrat og fedt?
>
> Hvis ikke andet, så har Føtex/Bilka en gratis fedt-beregner, den er ganske
> praktisk og gratis.

Tak for tippet, men det drejer sig egentlig mere om protein og kulhydrat. Er
det evt. samme regnestykke som for fedt?



Hauge (14-08-2002)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 14-08-02 14:27

Hejsa

"Desilva" <a@a.a> wrote in message news:ajdkjb$2pn4$1@news.cybercity.dk...
> Tak for tippet, men det drejer sig egentlig mere om protein og kulhydrat.
Er
> det evt. samme regnestykke som for fedt?

Den kan "beregne" mellem det hele

Mvh Hauge



Mark Beaumont (14-08-2002)
Kommentar
Fra : Mark Beaumont


Dato : 14-08-02 17:20

Desilva wrote:
> Hvordan beregner man hvor stor en del af energien der kommer fra
> protein, kulhydrat og fedt?

Energi udregnes i kilojoule (kJ) eller kilokalorier (kcal). 1 kJ svarer
til 0,24 kcal, og 1 kcal svarer til 4,2 kJ.

1 g protein eller 1 g kulhydrat giver 17 kJ (4 kcal)
1 g fedt giver 38 kJ (9 kcal).
1 g alkohol giver 30 kJ ( 7 kcal.)
1 g sukkeralkohol giver ca. 10 KJ (2,4 kcal)

Eksempel: 100 g æggeblomme Indeholder 16,4 g protein,
32,9 g fedt og 0,2 g kulhydrat.

Protein (16,4 g x 17 KJ/ g) = 278,8 KJ
Fedt (32,9 g x 38 KJ/ g) = 1250,2 KJ
Kulhydrat ( 0,2 g x 17 KJ/ g) = 3,4 KJ

I alt 1532,4 KJ

Energifordelingbliver så
(278,8 / 1532,4) x 100 = 18,2% energi fra protein
(1250,2 / 1532,4) x 100 = 81,6% energi fra fedt
(3,4 / 1532,4) x 100 = 0,2% energi fra kulhydrat

> Kostsammensætningen er jo ikke optimal bare folk følger rådet om de
> 30% fedt. Så vidt jeg har læst mig til er det ret vigtigt at 30%
> kommer fra protein og 40% fra kulhydrater,

Normalt anbefaler man en energifordeling på
Ca.10-15% fra protein
Min. 55-60% fra kulhydrat (max 10% fra sukker)
Maks. 30% fra fedt


> men... hvorledes beregnr man sammensætningen
> ud fra total energimængde og vægtfordelingen af
> de tre elementer?

Fedtenergiprocent :
fedt pr. 100g. * 38 / energi i kilojoule pr. 100g. * 100

Proteinenergiprocent :
protein pr. 100g. * 17 / energi i kilojoule pr. 100g. * 100

Kulhydratenergiprocent :
kulhydrat pr. 100g * 17 / energi i kilojoule pr. 100g * 100

Vh Mark



Desilva (15-08-2002)
Kommentar
Fra : Desilva


Dato : 15-08-02 16:30

> Protein (16,4 g x 17 KJ/ g) = 278,8 KJ
> Fedt (32,9 g x 38 KJ/ g) = 1250,2 KJ
> Kulhydrat ( 0,2 g x 17 KJ/ g) = 3,4 KJ

Takker mange gange. Det var præcis hvad jeg søgte.

Også tak til jer andre der har svaret



WebWoman (15-08-2002)
Kommentar
Fra : WebWoman


Dato : 15-08-02 00:42

"Desilva" <a@a.a> skrev i en meddelelse
news:ajdiuu$2ntp$1@news.cybercity.dk...

> Hvordan beregner man hvor stor en del af
> energien der kommer fra protein,
> kulhydrat og fedt?

Brug programmet Fatlow, der er formiddabelt til den slags beregninger du
efterlyser.

Kig på www.fatlow.dk

Mvh. Lisbeth





Anders H. Andersen (15-08-2002)
Kommentar
Fra : Anders H. Andersen


Dato : 15-08-02 21:59

On Wed, 14 Aug 2002 14:41:17 +0200, "Desilva" <a@a.a> wrote:

>
>
>Skal lige bemærkes fra starten at jeg ikke leder efter en slankekur. Min
>vægt skal ikke ændres, men i forbindelse med træning søger jeg at opnå en
>optimal kostsammensætning.

Det kommer jo også an hvilken form for træning der drejer sig om, hvis
det er cykling/løb eller anden kondition træning skal du nok have
flere kulhydrater end protein mens hvis det er træning som ligger mere
vægt på styrke end kondition har du sikkert brug for mere protein til
at opbygge muskler.

mvh
Anders

Desilva (16-08-2002)
Kommentar
Fra : Desilva


Dato : 16-08-02 15:33

> Det kommer jo også an hvilken form for træning der drejer sig om, hvis
> det er cykling/løb eller anden kondition træning skal du nok have
> flere kulhydrater end protein mens hvis det er træning som ligger mere
> vægt på styrke end kondition har du sikkert brug for mere protein til
> at opbygge muskler.

Det er naturligvis korrekt.
Jeg dyrker karate, og i den forbindelse skal der både bruges udholdenhed og
styrke.
Jeg vil egentlig tro at et almindeligt forhold mellem protein og kulhydrat
er passende..?
Måske en smule mindre fedt?



Anders H. Andersen (16-08-2002)
Kommentar
Fra : Anders H. Andersen


Dato : 16-08-02 19:20

On Fri, 16 Aug 2002 16:32:45 +0200, "Desilva"
<SPAMMOFF_alamyx@softhome.net> wrote:


>
>Det er naturligvis korrekt.
>Jeg dyrker karate, og i den forbindelse skal der både bruges udholdenhed og
>styrke.
Nu ved jeg ikke så meget om karate (jeg har set karate kid men
jeg kunne forstille mig at der også er brug for en hel del
eksplosivitet.

>Jeg vil egentlig tro at et almindeligt forhold mellem protein og kulhydrat
>er passende..?

En nem måde at ændrer sin kost sammensætning er at drikke noget
energidrik med protein og/eller kulhydrat.

>Måske en smule mindre fedt?
Hmm det ved jeg ikke rigtig, måske kun hvis du gerne vil smide et par
kilo. Min egen erfarning er at når man træner intensivt skal der nok
ryge et par kilo her og der.

Hvordan træner du udover at slå mursten over med den bare hånd ?

Det kan være at du kan fidne noget på www.motion-online.dk

mvh
Anders

Desilva (16-08-2002)
Kommentar
Fra : Desilva


Dato : 16-08-02 20:10

> Nu ved jeg ikke så meget om karate (jeg har set karate kid men
> jeg kunne forstille mig at der også er brug for en hel del eksplosivitet.

Ja. eksplosivitet er vigtigt. Særligt under wax OFF træning. Ved wax on, er
det lidt mere afslappet.
Er der nogen særlig kostsammensætning til udvikling af de hurtige
muskelfibre? Nah... vel...er der?

> En nem måde at ændrer sin kost sammensætning er at drikke noget
> energidrik med protein og/eller kulhydrat.

Jeg havde faktisk fået indtryk af at proteindrikkene var for sportsudøvere
hvad Nupo var for overvægtige. Noget dyrt stads, uden nogen virkelig effekt?

> >Måske en smule mindre fedt?

> Hmm det ved jeg ikke rigtig, måske kun hvis du gerne vil smide et par
> kilo. Min egen erfarning er at når man træner intensivt skal der nok
> ryge et par kilo her og der.

Jeg tænkte på at skrue op for protein og kulhydrat, men lade fedtmængden
blive hvor den er i min kost nu. Det vil ændre forholdet mellem de tre, uden
dog at indeholde mindre fedt.

> Hvordan træner du udover at slå mursten over med den bare hånd ?

Ja, som du ved... generel vedligeholdelse af hus og hegn og balanceøvelser i
små robåde...
Nah.. opvarming med stadigt større arm og bensving. Hoppen rundt.
Derefter træning af basis teknikker, dvs. slag og spark ud i luften.
Senere blandet teknik på skumgummi puder, og alm. frikamp med moderat
kontakt.
Meget højt aktivitetsniveau hele tiden. Styrkeøvelser som armstrækkere og
maverulninger, englehop oa. blandet lidt ind i det hele.
Hjemme går der ofte to timer med slag- og sparketræning på sandsæk, i højt
tempo.

Kan da lige tilføje at det er yderst sjældent at der i klub regi bliver
slået sten og brædder over. Det er primært til konkurencer og opvisninger.

> Det kan være at du kan fidne noget på www.motion-online.dk

Gode ide. Der kommer de vel også ind på ernæring.



Klaus Alexander Seis~ (16-08-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 16-08-02 20:43

Desilva skrev:

> Jeg havde faktisk fået indtryk af at proteindrikkene var for
> sportsudøvere hvad Nupo var for overvægtige. Noget dyrt stads,
> uden nogen virkelig effekt?

Der er sikkert adskillige fabrikater, men proteindrik benyttes meget
til ældre med nedsat appetit. Kroppen har brug for stort set samme
mængde protein (i forhold til kropsvægten) hele voksenlivet igennem,
men mange ældre har nedsat appetit og får derfor ikke den nødvendige
mængde protein hvis de blot spiser "normalt" og efter appetit. For
at sikre at de får protein nok, kan de derfor indtage en proteindrik
fx til morgenmaden eller som mellemmåltid.

Jeg kan ikke huske priserne, men proteindrik (som jeg kender den) er
noget forholdsvis dyrt stads. Et billigere alternativ er kærnemælks-
koldskål med æg (så får man osse listet en smule kalk indenbords ved
samme lejlighed).

Eller sagt på en anden måde: det virker, men er dyrt.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Rene' Hjorth (17-08-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 17-08-02 22:47

[Klaus Alexander Seistrup | Fri, 16 Aug 2002 21:42:49 +0200]

>Der er sikkert adskillige fabrikater, men proteindrik benyttes meget
>til ældre med nedsat appetit.

Jeps, faktisk ganske vigtigt at tænke på.

>Jeg kan ikke huske priserne, men proteindrik (som jeg kender den) er
>noget forholdsvis dyrt stads.

Ja, for pokker. Der ER dog alternativer, hvis man "kan selv"; hvis man
kigger i "bodybuildersektionen" hos f.eks. Matas, er det muligt at fra
Natur-Drogeriet finde en stør bøtte (500 gram) ren isoleret soyaprotein
til ca. kr. 75,-

Det er 80% proteinstof, nemt at blande i maden, og praktisk talt uden
smag.

>Et billigere alternativ er kærnemælkskoldskål med æg

Uhm, dét savner jeg


René
www.rene.hjorth.com & www.lowcarb.dk

Klaus Alexander Seis~ (18-08-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 18-08-02 06:07

René Hjorth skrev:

>> [proteindrik er] noget forholdsvis dyrt stads.
>
> Ja, for pokker. Der ER dog alternativer, hvis man "kan selv";
> hvis man kigger i "bodybuildersektionen" hos f.eks. Matas, er
> det muligt at fra Natur-Drogeriet finde en stør bøtte (500 gram)
> ren isoleret soyaprotein til ca. kr. 75,-
>
> Det er 80% proteinstof, nemt at blande i maden, og praktisk talt
> uden smag.

Helt enig, men mon ikke det er lidt i stil med skiveskåret brød?
De allerfleste kan sagtens finde ud af selv at skive brød, men mange
vælger alligevel at købe skiveskåret brød.

Det sikkert også en faktor at de fleste herhjemme vel ikke har
prøvet at blande deres egen protein- eller energidrik selv, og
derfor ikke tænker på at det er muligt.

>> Et billigere alternativ er kærnemælkskoldskål med æg
>
> Uhm, dét savner jeg

Det gør jeg ikke endnu - jeg nåede lige at få sommeren med inden
jeg gik på Atkins. Men næste sommer vil jeg givet savne det. Det
kunen være at produktudviklingsafdelingen skulle gå i tænkeboks
vinteren over og kreere en lowcarb-version af kærnemælkskoldskål.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Rene' Hjorth (20-08-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 20-08-02 19:56

[Klaus Alexander Seistrup | Sun, 18 Aug 2002 07:06:33 +0200]

>Det kunen være at produktudviklingsafdelingen skulle gå i tænkeboks
>vinteren over og kreere en lowcarb-version af kærnemælkskoldskål.

Easy: 1 dl. kærnemælk, 1 dl. hjemmelavet 24-timers yoghurt, 1 dl.
piskefløde, 2 dl. vand, vanillekorn, citronsaft og (godt) kunstigt
sødemiddel :)


René
www.rene.hjorth.com & www.lowcarb.dk

Klaus Alexander Seis~ (20-08-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 20-08-02 20:48

René Hjorth skrev:

>> en lowcarb-version af kærnemælkskoldskål.
>
> Easy: 1 dl. kærnemælk, 1 dl. hjemmelavet 24-timers yoghurt,
> 1 dl. piskefløde, 2 dl. vand, vanillekorn, citronsaft og
> (godt) kunstigt sødemiddel :)

Godt forsøg.

Slag på tasken, så vil den give 5-6 g kulhydrat pr. portion (2½ dl).
Lidt vel højt til induction, men det kan vel gå an på maintenance?

Hvis man kan lide kærnemælkskoldskål med æg, kan det måske bringe
kulhydraterne en smule ned.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Rene' Hjorth (20-08-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 20-08-02 22:44

[Klaus Alexander Seistrup | Tue, 20 Aug 2002 21:47:30 +0200]

>Godt forsøg.
>Slag på tasken, så vil den give 5-6 g kulhydrat pr. portion (2½ dl).

Nix, 4 g. pr. portion; ca. 8 g. alt i alt - 1 g. fra yoghurt, 4 fra
kærnemælk, 3 fra piskefløde; for meget til induction, ja, men ellers
helt OK :)

>Hvis man kan lide kærnemælkskoldskål med æg, kan det måske bringe
>kulhydraterne en smule ned.

Jeps (lidt).


René
www.rene.hjorth.com & www.lowcarb.dk

Klaus Alexander Seis~ (21-08-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 21-08-02 05:12

René Hjorth skrev:

>> Slag på tasken, så vil den give 5-6 g kulhydrat pr. portion (2½ dl).
>
> Nix, 4 g. pr. portion; ca. 8 g. alt i alt - 1 g. fra yoghurt, 4 fra
> kærnemælk, 3 fra piskefløde; for meget til induction, ja, men ellers
> helt OK :)

Okay, så er det fordi du regner med at størstedelen af laktosen er væk
i 24 timers-yoghurt, ikk'?

En dag ved lejlighed må jeg lige have kigget på hvilken rolle eddike-
og mælkesyre spiller i det humane stofskifte. De påvirker sikkert
ikke insulinproduktionen, men det foresvæver mig at de deltager i om-
dannelsen af fedtsyrer (når disse ikke går over ketoner).

Hvis der kun er 1 g kulhydrat pr. deciliter hjemmelavet yoghurt, så er
det lige før jeg kan knibe en lille portion ind i menuen engang
imellem - selv på induktion.

Næste udfordring: kammerjunker.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Rene' Hjorth (21-08-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 21-08-02 21:46

[Klaus Alexander Seistrup | Wed, 21 Aug 2002 06:11:31 +0200]

>Okay, så er det fordi du regner med at størstedelen af laktosen er væk
>i 24 timers-yoghurt, ikk'?

Præcist, der er ca. 1 g. tilbage pr. 1 dl.

>Hvis der kun er 1 g kulhydrat pr. deciliter hjemmelavet yoghurt, så er
>det lige før jeg kan knibe en lille portion ind i menuen engang
>imellem - selv på induktion.

Jeg spiser 2 dl. hver morgen, har en lille fiks yoghurtmaskine hvor jeg
laver 7 glas á 2 dl. af gangen.

>Næste udfordring: kammerjunker.

Easy...


René
www.rene.hjorth.com & www.lowcarb.dk

Jesper Jensen (21-08-2002)
Kommentar
Fra : Jesper Jensen


Dato : 21-08-02 22:52

On Wed, 21 Aug 2002 22:45:54 +0200, Rene' Hjorth <rhjorth@spamcop.net>
wrote:
>Jeg spiser 2 dl. hver morgen, har en lille fiks yoghurtmaskine hvor jeg
>laver 7 glas á 2 dl. af gangen.

Hjemmelavet eller en der er til at købe?
Hvis den er til at købe må du meget gerne skrive hvad den hedder.

Jesper.

Rene' Hjorth (22-08-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 22-08-02 11:31

[Jesper Jensen | Wed, 21 Aug 2002 23:52:17 +0200]

>Hjemmelavet eller en der er til at købe?
>Hvis den er til at købe må du meget gerne skrive hvad den hedder.

Den er til at købe; i udlandet har jeg set andre typer, men dette er den
som jeg har købt (og er glad for):

http://www.hjemmeproduktion.dk/Yoghurtapp.htm


René
www.rene.hjorth.com & www.lowcarb.dk

Jesper Jensen (22-08-2002)
Kommentar
Fra : Jesper Jensen


Dato : 22-08-02 22:54

On Thu, 22 Aug 2002 12:30:52 +0200, Rene' Hjorth <rhjorth@spamcop.net>
wrote:
>Den er til at købe; i udlandet har jeg set andre typer, men dette er den
>som jeg har købt (og er glad for):
>
>http://www.hjemmeproduktion.dk/Yoghurtapp.htm

Tak for svaret.
For lige at være helt sikker. Sørger maksinen for at yoghurten holdes
ved de 40 grader, således at man selv kan lave sin yoghurt (som bl.a.
Klaus beskrev) eller er det nødvendigt at købe den yoghurtkultur som
også sælges på siden?

Jesper.

Klaus Alexander Seis~ (23-08-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 23-08-02 04:59

Jesper Jensen skrev:

> er det nødvendigt at købe den yoghurtkultur som også sælges
> på siden?

Nej, du kan trygt købe et bæger yoghurt, tykmælk el.lign. og bruge
lidt heraf som starter.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Rene' Hjorth (23-08-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 23-08-02 16:42

[Jesper Jensen | Thu, 22 Aug 2002 23:53:35 +0200]

>For lige at være helt sikker. Sørger maksinen for at yoghurten holdes
>ved de 40 grader,

Ja (næsten) - forstået på den måde at der er et svagt varmelegme i den
der langtsomt hæver temperaturen til ca. 40 (som det bedst skal ske),
men hvis der er 30 grader i dit kokken, kan den godt gøre det lidt for
varmt for yoghurten...

Det eneste der så sker, er at din yoghurt skillet lidt - jeg kompenserer
lidt for det hele ved at komme lidt vand i maskinen for at "stabiliserer
varmen", bruger håndvarmt vand når det er kold i vejret, og koldt vand
når det er varmt i vejret.

>eller er det nødvendigt at købe den yoghurtkultur som
>også sælges på siden?

Nej, selvom jeg ikke er den store Arla-tilhænger, så er deres Yoghurt
naturel en utrolig god blanding af kulturer af flere generationer, så
den er både effektiv og cremet.

Så jeg bruger købeyoghurt, hver gang, det er lidt ødselt men jeg laver
yoghurt ca. 2 gange om ugen, og en liter købeyoghurt holder sig et par
uger, og ryger der en sjat i madlavningen når jeg næsten af få den
brugt.

Mange tager selv "fra" deres eksisternde yoghurt til den næste portion,
men det synes jeg ar for "bøvlet" da jeg i så fald den dag kun får ½
portion yoghurt til mig selv :)


René
www.rene.hjorth.com & www.lowcarb.dk

Klaus Alexander Seis~ (23-08-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 23-08-02 18:58

René Hjorth skrev:

> Mange tager selv "fra" deres eksisternde yoghurt til den næste
> portion, men det synes jeg ar for "bøvlet" da jeg i så fald den
> dag kun får ½ portion yoghurt til mig selv :)

Jeg er ikke helt enig - et enkelt af dine 2 dl-glas med yoghurt er
mere end rigeligt til at starte 7 glas op med. Dvs. at du kommer
til at lave yoghurt hver 6. dag fremfor en gang om ugen.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Rene' Hjorth (23-08-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 23-08-02 20:41

[Klaus Alexander Seistrup | Fri, 23 Aug 2002 19:57:41 +0200]

>Jeg er ikke helt enig - et enkelt af dine 2 dl-glas med yoghurt er
>mere end rigeligt til at starte 7 glas op med.

Jeps, men det var det jeg mente - dén dag (jeg spiser et glas om dagen)
får jeg kun ½ glas, og føler mig derfor snydt :)

Det har også noget at gøre med at jeg synes at yoghurten lavet på
"børnene" er en aaaaaanelse mindre perfekt...

Tip: Tilsæt reven citronskal og ca. 4 ml. flydende "Sød" for det kommer
i maskinen, så har du lækker (sød) citronyoghurt der kan spises direkte
fra glasset.


René
www.rene.hjorth.com & www.lowcarb.dk

Klaus Alexander Seis~ (23-08-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 23-08-02 21:26

René Hjorth skrev:

> Jeps, men det var det jeg mente - dén dag (jeg spiser et glas
> om dagen) får jeg kun ½ glas, og føler mig derfor snydt :)

De skulle have lavet maskinen med plads til 8 glas - et til hver dag
i ugen, og så et til starteren.

> Det har også noget at gøre med at jeg synes at yoghurten lavet
> på "børnene" er en aaaaaanelse mindre perfekt...

Ja, det kan jeg godt synge med på. Måske ikke så meget smagsmæssigt,
mere mht. konsistensen - jeg har ofte været ude for at yoghurten
bliver "lang" når den har været i omløb flere gange.

> Tip: Tilsæt reven citronskal og ca. 4 ml. flydende "Sød" for det
> kommer i maskinen, så har du lækker (sød) citronyoghurt der kan
> spises direkte fra glasset.

Det var en god idé. 4 ml til hele portionen (alle 7 glas), eller
pr. glas?


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Rene' Hjorth (23-08-2002)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 23-08-02 21:52

[Klaus Alexander Seistrup | Fri, 23 Aug 2002 22:25:54 +0200]

>Det var en god idé. 4 ml til hele portionen (alle 7 glas), eller
>pr. glas?

4-5 ml. til 1½ l. !

Flydende "Sød" (og cyklamat) skal underdoseres, men er i så fald også
perfekt.


René
www.rene.hjorth.com & www.lowcarb.dk

Klaus Alexander Seis~ (24-08-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 24-08-02 06:19

René Hjorth skrev:

>> 4 ml til hele portionen (alle 7 glas), eller pr. glas?
>
> 4-5 ml. til 1½ l. !

Okay.

> Flydende "Sød" (og cyklamat) skal underdoseres, men er i så
> fald også perfekt.

Jeg prøver at købe noget hjem i dag.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Anders H. Andersen (17-08-2002)
Kommentar
Fra : Anders H. Andersen


Dato : 17-08-02 11:49

On Fri, 16 Aug 2002 21:10:22 +0200, "Desilva"
<SPAMMOFF_alamyx@softhome.net> wrote:

>Er der nogen særlig kostsammensætning til udvikling af de hurtige
>muskelfibre? Nah... vel...er der?

Nææ det tror jeg ikke. Efter hvad jeg husker var der en god artikel om
at udvikling af hurtige muskelfiber på motion-online ved hjælp af
træning.
>
>Jeg havde faktisk fået indtryk af at proteindrikkene var for sportsudøvere
>hvad Nupo var for overvægtige. Noget dyrt stads, uden nogen virkelig effekt?

Det er noget dyrt stads, men det har helt sikkert en effekt. Jeg
bruger det kun i perioder med virkelig hård max træning som f.eks. 4-5
gange spinning på en uge. Der er ikke noget i protein pulver som man
ikke kan få i almindelig kost, med proteinpulver får man det bare mere
direkte end i kogt æg og lign.
>
>Jeg tænkte på at skrue op for protein og kulhydrat, men lade fedtmængden
>blive hvor den er i min kost nu. Det vil ændre forholdet mellem de tre, uden
>dog at indeholde mindre fedt.

Det lyder fint nok.
>
>> Hvordan træner du udover at slå mursten over med den bare hånd ?
>
>Ja, som du ved... generel vedligeholdelse af hus og hegn og balanceøvelser i
>små robåde...
He he very good Daniel San

>Hjemme går der ofte to timer med slag- og sparketræning på sandsæk, i højt
>tempo.
Det er vel også måden at træne eksplosivitet på, masser af temposkift.
>
>Kan da lige tilføje at det er yderst sjældent at der i klub regi bliver
>slået sten og brædder over. Det er primært til konkurencer og opvisninger.

Nej det høre nok mere til skrøne og klice' afdelingen.

mvh
Anders

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste