/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Syltede ferskner ??
Fra : PREBEN JENSEN


Dato : 12-08-02 17:26

Vi er så heldig at have et dejligt ferskentræ som i år har givet mange
ferskner.
Nu ville jeg så gerne sylte nogen af dem ( hedder det det?)
er der nogen her der har en god opskrift. Jeg har søgt på nettet men fandt
ikke noget.

Med venlig hilsen
Gitte Jensen



 
 
Jørgen Hess (12-08-2002)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 12-08-02 20:00


"PREBEN JENSEN" <mix-matik@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:_kR59.98$BZ2.1542@news.get2net.dk...
> Vi er så heldig at have et dejligt ferskentræ som i år har givet mange
> ferskner.
> Nu ville jeg så gerne sylte nogen af dem ( hedder det det?)
> er der nogen her der har en god opskrift. Jeg har søgt på nettet men fandt
> ikke noget.
>
> Med venlig hilsen
> Gitte Jensen
>
>
Du kan godt lave fersken syltetøj, marmelade osv.
Men hvis du tænker på de der halve ferskner, som dem man køber på dåse,
hedder det henkogt fersken. Nogen mener måske det er gammeldags, det der med
at henkoge. Men hvis nu man har et træ, der bugner med fersken, eller pære,
eller blommer, eller kirsebær. Og man forestiller sig til vinter at spise
det med flødeskum, eller råcreme, eller fåremælk eller

200 g frosne hindbær, der lige smides i blenderen med
ca. 2 dl. fløde og
ca. 75 g florsukker.

Det er en af de desserter, hvor gæsterne lige må vente et øjeblik - og det
gør de gerne.

mvh
Jørgen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408954
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste