/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lykke og glæde
Fra : Søren


Dato : 07-08-02 08:38

Hej

Den 21/7 spurgte jeg om hvor lang tid dej kunne langtidshæve i køleskab og
fik forskellige svar. Nu vil jeg da lige komme med mine egne erfaringer: Min
dej (40g gær, 17 Dl. vand, omkring 3 spsk salt, 2 kilo mel og 100 gram
opblødte hvedekerner) har jeg haft i køleskab i op til en uge uden
problemer, men dog uden den store forskel i dejens konsistens og i det bagte
resultat. Begge har været dejlige efter minimum 16 timer.

Igen tak for hjælpen - det lunede en nybagt bager (sorry

Søren





 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste