/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ben ?
Fra :
Gerner
Dato :
31-07-02 20:34
Kan man gøre andet ved revelsben (½ kg.) end at stege stykket i en ovn i 3/4
time ved 175° ?
--
Gerner
fuku wa uchi, oni wa soto
Keld Gydum (
01-08-2002
)
Kommentar
Fra :
Keld Gydum
Dato :
01-08-02 04:58
Gerner spørger ....
> Kan man gøre andet ved revelsben (½ kg.) end at stege stykket i en ovn i
3/4
> time ved 175° ?
Jeg steger dem i en stegegryde - tilsætter et stort løg i kvarte og
3-4 Laurbærblade - hælder vand på så de er dækket og lader
dem koge til de er møre - tilsæt en Bouillon-terning det hjælper
på kraften til skyen ...
Ved servering - jævnes skyen til sovs - de varme revelsben
serveres med Brun sovs Agurkesalat og friske hvide kartofler ...
Sådan tilberedte min Mormor Revelsben ...
Med venlig hilsen
Keld Gydum
Henrik (
01-08-2002
)
Kommentar
Fra :
Henrik
Dato :
01-08-02 10:08
Kog dem i ½-1 time i lidt vand med salt og peber, evt dagen før.
Smør dem med din bedste grill-marinde, og grill dem færdige udendørs, medens
du nyder et par pilsnere......
H
"Keld Gydum" <kg@lite.dk> wrote in message
news:3d48b202$0$1704$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Gerner spørger ....
>
> > Kan man gøre andet ved revelsben (½ kg.) end at stege stykket i en ovn i
> 3/4
> > time ved 175° ?
>
> Jeg steger dem i en stegegryde - tilsætter et stort løg i kvarte og
> 3-4 Laurbærblade - hælder vand på så de er dækket og lader
> dem koge til de er møre - tilsæt en Bouillon-terning det hjælper
> på kraften til skyen ...
>
> Ved servering - jævnes skyen til sovs - de varme revelsben
> serveres med Brun sovs Agurkesalat og friske hvide kartofler ...
>
> Sådan tilberedte min Mormor Revelsben ...
>
> Med venlig hilsen
> Keld Gydum
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408954
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.