/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Mælk og kød
Fra : Henrik Vest


Dato : 28-07-02 18:43

Hej Gruppe

Vi er nogle stykker der har diskuteret det med at lægge kød i mælk, inden
det bliver kogt/stegt/grillet.

Vi mener at ideen med at lægge kødet i mælk er at mørne kødet - er det
korrekt og/eller er der andre fordele ?

Hvad er det, der gør at kødet mørnes ? Jeg kan se at der i "Den klassiske
køkkenskole" af Anne Willan nævnes syreholdige produkter, men mælk er da
basisk ?

Hvilke typer mælk kan bruges ?

Hvilke typer kød (Okse, kalv, gris, fjerkræ og vildt) kan bruges sammen med
mælk ?

Hvor længe skal kødet ligge i mælk ?



 
 
Lene (30-07-2002)
Kommentar
Fra : Lene


Dato : 30-07-02 21:15

Et andet godt tip er at lægge kødstykkerne lagvis med kiwifrugter. Så bliver
det garanteret mørt!

Hilsner fra Lene. (Kostvejleder).
"Henrik Vest" <hallo_derude@hotmail.comxx> skrev i en meddelelse
news:3d442caa$0$21749$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej Gruppe
>
> Vi er nogle stykker der har diskuteret det med at lægge kød i mælk, inden
> det bliver kogt/stegt/grillet.
>
> Vi mener at ideen med at lægge kødet i mælk er at mørne kødet - er det
> korrekt og/eller er der andre fordele ?
>
> Hvad er det, der gør at kødet mørnes ? Jeg kan se at der i "Den klassiske
> køkkenskole" af Anne Willan nævnes syreholdige produkter, men mælk er da
> basisk ?
>
> Hvilke typer mælk kan bruges ?
>
> Hvilke typer kød (Okse, kalv, gris, fjerkræ og vildt) kan bruges sammen
med
> mælk ?
>
> Hvor længe skal kødet ligge i mælk ?
>
>



Henrik Vest (31-07-2002)
Kommentar
Fra : Henrik Vest


Dato : 31-07-02 00:22


> Et andet godt tip er at lægge kødstykkerne lagvis med kiwifrugter. Så
bliver
> det garanteret mørt!

Men så tager kødet vel også smag ?

--
mvh
Henrik V. hallo_derude@hotmail.com



Lene (31-07-2002)
Kommentar
Fra : Lene


Dato : 31-07-02 10:55

Nej, kødet tager ikke smag.
Prøv at lægge kødet lagvis med kiwifrugter et par timer, og efterprøv om
kødet så er mørt nok.
Altså, hvis man lader blandingen ligge alt for længe kan det da godt være at
der kommer en eller anden afsmag. Jeg har ikke været ude for det.
Sommerhilsner fra Lene
>
> > Et andet godt tip er at lægge kødstykkerne lagvis med kiwifrugter. Så
> bliver
> > det garanteret mørt!
>
> Men så tager kødet vel også smag ?
>
> --
> mvh
> Henrik V. hallo_derude@hotmail.com
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste