/
Forside
/
Karriere
/
Uddannelse
/
Højere uddannelser
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Højere uddannelser
#
Navn
Point
1
Nordsted1
1588
2
erling_l
1224
3
ans
1150
4
dova
895
5
gert_h
800
6
molokyle
661
7
berpox
610
8
creamygirl
610
9
3773
570
10
jomfruane
570
Stor bøf
Fra :
Preben Riis Sørensen
Dato :
25-07-02 23:45
Kan nogen i denne gruppe be/af-kræfte at det skulle være muligt at spise
det, gennem tusind år eller mere permafrosne kød fra Mamutter? Og det kan
man selvfølgelig, men vil det være 'normalt' kød?
--
M.V.H.
Preben Riis Sørensen
preben@esenet.dk
Henning Makholm (
26-07-2002
)
Kommentar
Fra :
Henning Makholm
Dato :
26-07-02 00:07
Scripsit "Preben Riis Sørensen" <preben@esenet.dk>
> Kan nogen i denne gruppe be/af-kræfte at det skulle være muligt at spise
> det, gennem tusind år eller mere permafrosne kød fra Mamutter?
Hvad skulle problemet være?
> Og det kan man selvfølgelig, men vil det være 'normalt' kød?
Definer 'normalt' kød.
--
Henning Makholm "Luk munden og se begavet ud!"
Claus Rasmussen (
26-07-2002
)
Kommentar
Fra :
Claus Rasmussen
Dato :
26-07-02 17:22
Henning Makholm wrote:
> Scripsit "Preben Riis Sørensen" <preben@esenet.dk>
>
>> Kan nogen i denne gruppe be/af-kræfte at det skulle være muligt at spise
>> det, gennem tusind år eller mere permafrosne kød fra Mamutter?
>
> Hvad skulle problemet være?
Total nedbrydning af alle proteiner til ammoniakforbindelser. Kød kan
også fordærves i en dybfryser.
-Claus
Preben Riis Sørensen (
26-07-2002
)
Kommentar
Fra :
Preben Riis Sørensen
Dato :
26-07-02 23:10
Claus Rasmussen <clr@cc-consult.dk> skrev i en
news:ahrsv1$3ib$3@sunsite.dk...
> Henning Makholm wrote:
>
> > Scripsit "Preben Riis Sørensen" <preben@esenet.dk>
> >
> >> Kan nogen i denne gruppe be/af-kræfte at det skulle være muligt at
spise
> >> det, gennem tusind år eller mere permafrosne kød fra Mamutter?
> >
> > Hvad skulle problemet være?
>
> Total nedbrydning af alle proteiner til ammoniakforbindelser. Kød kan
> også fordærves i en dybfryser.
>
> -Claus
>
Det skulle være blevet stegt og spist, formodentlig uden væmmelse, som alt
muligt andet godt kød. Er det definition nok? Selv ville jeg betvivle at det
passer.
--
M.V.H.
Preben Riis Sørensen
preben@esenet.dk
Preben Riis Sørensen (
28-07-2002
)
Kommentar
Fra :
Preben Riis Sørensen
Dato :
28-07-02 00:57
Tilføjelse: Bøffen er mindst 10000 år gl.
--
M.V.H.
Preben Riis Sørensen
preben@esenet.dk
Søg
Alle emner
Karriere
Uddannelse
Højere uddannelser
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408937
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.