/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
italienske mandelsmåkager
Fra : Marlene


Dato : 22-07-02 15:29

Er der nogen som kan hjælpe. Hvad er det nu de Italienske mandelsmåkager
hedder, og er der nogen som har en opskrift på dem.

Vi er helt vilde med dem, men man må da selv kunne bage dem.

Håber på hjælp.

Marlene



 
 
Nielsen (22-07-2002)
Kommentar
Fra : Nielsen


Dato : 22-07-02 16:01

Cantuccini

250 gram sukker
250 gram mel
½ tsk. bagepulver
1 nip salt
2 æg
1 æggeblomme
1 tsk. appelsinskal
200 gram ubehandlede mandler
75 gram pinjekerner

Bland mel og sukker sammen med bagepulver og salt.

Ælt æg, æggeblommer og appelsinskal i. Dernæst mandler og pinjekerner, som
gerne må være hele.

Lav tre aflange, ret flade stænger på en bageplade, pensl dem med æg og bag
dem ved 180 grader i 17-20 minutter. De skal helst få lidt farve.

Tag dem ud og skær dem med det samme i ca. 1 cm. tykke skiver og lad dem
køle af på en rist.

Opskriften giver ca. 50 stk.

Velbekomme


--
Nielsen

-------oooOOooo-------
http://outsearch.dk/opskrifter - velbekomme

"Marlene" <marnel@post11.tele.dk> wrote in message
news:3d3c16be$0$26836$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Er der nogen som kan hjælpe. Hvad er det nu de Italienske mandelsmåkager
> hedder, og er der nogen som har en opskrift på dem.
>
> Vi er helt vilde med dem, men man må da selv kunne bage dem.
>
> Håber på hjælp.
>
> Marlene
>
>



Peter W. Bosse (23-07-2002)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 23-07-02 07:08

"Marlene" <marnel@post11.tele.dk> skrev i en meddelelse...
> Er der nogen som kan hjælpe. Hvad er det nu de Italienske
> mandelsmåkager hedder, og er der nogen som har en opskrift på dem.
>
> Vi er helt vilde med dem, men man må da selv kunne bage dem.

Emnet har været oppe her flere gange..

Fx.. blev nedenstående pragtfulde opskrift incl. forklaring bragt her i
gruppen omkring d. 22-12-01.

Cantuccini er små hårde mandelkager fra byen Prato i Toscana. Man spiser
dem udstyret med et glas vin Santo, som man kan sidde og dyppe dem i.
Der findes mange hæderlige fabrikater i handelen, men som med de fleste
andre kager, (panettone undtaget), er de naturligvis bedst hjemmebagt.

Cantuccini:

½ kg sukker
½ kg mel
200-250 g smuttede mandler
4 æg
1 tsk fintrevet appelsinskal
lidt salt
evt. lidt vanille

Smut mandlerne, rist dem og hak dem groft, der må gerne være nogle hele
imellem. Pisk æggene og hæld dem sammen med sukkeret, saltet og
appelsinskallen op i en skål med melet. Rør dejen, til den bliver
smidig, og bland mandlerne i. Rul dejen til lange pølser med en diameter
på ca. 3 cm. Bages på en smurt plade i 15 min. Tag pladen ud og skær
pølsen på skrå i ca. 1 cm brede skiver. Fjern stykkerne lidt fra
hinanden og bag dem yderligere 15 min. Hold øje med dem, de brænder
meget nemt på.
Cantuccinierne bages i en forvarmet ovn ved 200°.
Brødrene Harders "Det Italienske Køkken".

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Evt.: Søg efter tidligere indlæg i dk.kultur.mad+drikke:
http://groups.google.com/groups?oi=djq&as_ugroup=dk.kultur.mad%2Bdrikke



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste