/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Vildsvinekølle....
Fra :
Axelsen
Dato :
22-07-02 14:48
Hej NG....
Er der nogen som har erfaring med at stege en 2-3 kg vildsvinekølle i en
Webber grill ???
Jan Bøgh (
22-07-2002
)
Kommentar
Fra :
Jan Bøgh
Dato :
22-07-02 17:04
"Axelsen" <eng20@os.dk> wrote in message
news:3d3c0d12$0$13967$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> Hej NG....
> Er der nogen som har erfaring med at stege en 2-3 kg vildsvinekølle i
en
> Webber grill ???
Jeg har ikke - men det må være omtrent som at stege et hvilket som helst
andet stykke svinekød af samme størrelse.
Køllen skal nødvendigvis steges ved indirekte stegning, men hvor længe?
Efter min erfaring afhænger stegetiden af forskellige faktorer såsom
udendørstemperaturen, vindhastighed, kvaliteten af briketterne mv. Derfor
vil jeg anbefale at man anskaffer et elektronisk stegetermometer der har en
føler, der sidder i en lang temperaturbestandig ledning. De fås ganske
billigt i det lokale supermarked eller hos isenkræmmeren. Fidusen er at
displayet kan stå udenfor mens det på smukkeste vis overvåger den indre
temperatur i grisebassen.
mvh
Jan
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.