/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
En god bøf
Fra : Thomas


Dato : 13-07-02 16:07

Hej

Nu må jeg altså have nogel gode fif til hvordan man steger en god bøf.

Kan man se på kødet om, det bliver sejt eller mørt. Her tænker jeg på
fedtmamorering, kødets farve, udskæring osv.

Eller afhænger bøffens kvalitet også af hvordan man steger kødet. Jeg har
nemlig fundet ud af at der var en mærkbar forskel i mørhed på stykke kød som
jeg delte i to. Det ene blev grillet på en udendørs grill, mens det andet
blev stegt på pande.

Kødet fra panden var som en skosål, mens det fra grillen var himmelsk.

Hvad gør jeg for altid at få møre bøffer ??



 
 
swarn (07-08-2002)
Kommentar
Fra : swarn


Dato : 07-08-02 08:17

"Thomas" skrev d. 13-07-02 16:07 dette indlæg :
> Hej
>
> Nu må jeg altså have nogel gode fif til hvordan man steger en god bøf.
>
> Kan man se på kødet om, det bliver sejt eller mørt. Her tænker jeg på
> fedtmamorering, kødets farve, udskæring osv.
>
> Eller afhænger bøffens kvalitet også af hvordan man steger kødet. Jeg
har
> nemlig fundet ud af at der var en mærkbar forskel i mørhed på stykke
kød som
> jeg delte i to. Det ene blev grillet på en udendørs grill, mens det
andet
> blev stegt på pande.
>
> Kødet fra panden var som en skosål, mens det fra grillen var himmelsk.
>
> Hvad gør jeg for altid at få møre bøffer ??
> Hej Thomas
Jeg gør sådan, at jeg varmer en pande godt op og så lægger jeg bøffen
på en tør pande for at lukke bøffen, og
så får den 1 min.på
hver side, så tager jeg den af og kommer fedtstof på og steger den 3
min. på hver side, de bliver gode hver
gang, håber du kan bruge det til noget Hilsen Hans Hvidovre
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Jan Bøgh (07-08-2002)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 07-08-02 11:08

"swarn" <swarn.news@kandu.dk> wrote in message
news:rI349.5294$G3.786177@news010.worldonline.dk...
> "Thomas" skrev d. 13-07-02 16:07 dette indlæg :

> > Hvad gør jeg for altid at få møre bøffer ??

Køber kvalitetskød og dropper udlevede slidte malkekøer.

> Jeg gør sådan, at jeg varmer en pande godt op og så lægger jeg bøffen
> på en tør pande for at lukke bøffen, og
> så får den 1 min.på
> hver side, så tager jeg den af og kommer fedtstof på og steger den 3
> min. på hver side, de bliver gode hver

1/3 salt før, 1/3 salt under og 1/3 salt efter stegningen er IMHO et
glimrende råd.

vh
Jan


swarn (07-08-2002)
Kommentar
Fra : swarn


Dato : 07-08-02 08:17

"Thomas" skrev d. 13-07-02 16:07 dette indlæg :
> Hej
>
> Nu må jeg altså have nogel gode fif til hvordan man steger en god bøf.
>
> Kan man se på kødet om, det bliver sejt eller mørt. Her tænker jeg på
> fedtmamorering, kødets farve, udskæring osv.
>
> Eller afhænger bøffens kvalitet også af hvordan man steger kødet. Jeg
har
> nemlig fundet ud af at der var en mærkbar forskel i mørhed på stykke
kød som
> jeg delte i to. Det ene blev grillet på en udendørs grill, mens det
andet
> blev stegt på pande.
>
> Kødet fra panden var som en skosål, mens det fra grillen var himmelsk.
>
> Hvad gør jeg for altid at få møre bøffer ??
> Først en varm tør pande,der lægger du bøffen på 1 min på hver side, så
tager
du bøffen af og kommer fetstof på,
der steger du så bøffen 3 min. på hver side så bliver den super god det
er
mit forslag, og det virker hver gang.
Hilsen Hans Hvidovre

>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


swarn (07-08-2002)
Kommentar
Fra : swarn


Dato : 07-08-02 08:17

"Thomas" skrev d. 13-07-02 16:07 dette indlæg :
> Hej
>
> Nu må jeg altså have nogel gode fif til hvordan man steger en god bøf.
>
> Kan man se på kødet om, det bliver sejt eller mørt. Her tænker jeg på
> fedtmamorering, kødets farve, udskæring osv.
>
> Eller afhænger bøffens kvalitet også af hvordan man steger kødet. Jeg
har
> nemlig fundet ud af at der var en mærkbar forskel i mørhed på stykke
kød som
> jeg delte i to. Det ene blev grillet på en udendørs grill, mens det
andet
> blev stegt på pande.
>
> Kødet fra panden var som en skosål, mens det fra grillen var himmelsk.
>
> Hvad gør jeg for altid at få møre bøffer ??
> Først en varm tør pande,der lægger du bøffen på 1 min på hver side, så
tager
du bøffen af og kommer fetstof på,
der steger du så bøffen 3 min. på hver side så bliver den super god det
er
mit forslag, og det virker hver gang.
Hilsen Hans Hvidovre

>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste