/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
chokolade glasur
Fra : Mai-Brit


Dato : 13-07-02 10:22

Hej nyhedsgruppe!
hvis man vil lægge chokolade på en kage i stedet for glasur, hvordan
behandler man så chokoladen så den ikke går i stykker når man skærer af
kagen?
Mange sommerhilsner
Mai-Brit



 
 
Charlotte og Jesper (13-07-2002)
Kommentar
Fra : Charlotte og Jesper


Dato : 13-07-02 18:41

Hej
Man kan blande med blød nugat, det bliver smagen ikke dårligere af, og
konsitensen bliver fint blød.
VH
Jesper
"Mai-Brit" <mai-brit@besenet.dk> skrev i en meddelelse
news:agpgta$646$1@sunsite.dk...
> Hej nyhedsgruppe!
> hvis man vil lægge chokolade på en kage i stedet for glasur, hvordan
> behandler man så chokoladen så den ikke går i stykker når man skærer af
> kagen?
> Mange sommerhilsner
> Mai-Brit
>
>



Mai-Brit (13-07-2002)
Kommentar
Fra : Mai-Brit


Dato : 13-07-02 22:44


"Charlotte og Jesper" <erhardsen@mail.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3d306628$0$54728$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej
> Man kan blande med blød nugat, det bliver smagen ikke dårligere af, og
> konsitensen bliver fint blød.
snip

Tak Jesper
det lyder som en god ide. Har du et bud på blandingsforholdet?
Mange hilsner
Mai-Brit



vagn torup (14-07-2002)
Kommentar
Fra : vagn torup


Dato : 14-07-02 10:05

Hej
En chokoladeglasur lavet af flormelis og kakaopulver (altså den til voksne),
i målestok 2/3 flormelis og 1/3 kakao og så rør det så op med kaffe. Den
skal nok holde og smager hamrende godt.
MVH Rikke
"Mai-Brit" <mai-brit@besenet.dk> skrev i en meddelelse
news:agq6vt$6$1@sunsite.dk...
>
> "Charlotte og Jesper" <erhardsen@mail.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
> news:3d306628$0$54728$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Hej
> > Man kan blande med blød nugat, det bliver smagen ikke dårligere af, og
> > konsitensen bliver fint blød.
> snip
>
> Tak Jesper
> det lyder som en god ide. Har du et bud på blandingsforholdet?
> Mange hilsner
> Mai-Brit
>
>



Michael Sølvsten (15-07-2002)
Kommentar
Fra : Michael Sølvsten


Dato : 15-07-02 17:27

Her en en god chokoladeglasur:

1 dl. piskefløde
100 g mørk chokolade af god kvalitet
40 g blødt smør

Fløden opvarmes langsomt. Lige før den koger røres den hakkede chokolade i.
Når chokoladen er stivnet tilsættes smøret under piskning. Glasuren stilles
i køleskabet til den er helt afkølet og dermed mere fast. Smøres derefter på
kagen. God fornøjelse.

Michael


"Mai-Brit" <mai-brit@besenet.dk> skrev i en meddelelse
news:agpgta$646$1@sunsite.dk...
> Hej nyhedsgruppe!
> hvis man vil lægge chokolade på en kage i stedet for glasur, hvordan
> behandler man så chokoladen så den ikke går i stykker når man skærer af
> kagen?
> Mange sommerhilsner
> Mai-Brit
>
>



Mai-Brit (15-07-2002)
Kommentar
Fra : Mai-Brit


Dato : 15-07-02 20:01

tusinde tak Michael, denne version lyder også som en fornuftig løsning.
venlig hilsen Mai-Brit

"Michael Sølvsten" <solvsten@post7.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3d32f73a$0$80792$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Her en en god chokoladeglasur:
>
> 1 dl. piskefløde
> 100 g mørk chokolade af god kvalitet
> 40 g blødt smør
>
> Fløden opvarmes langsomt. Lige før den koger røres den hakkede chokolade
i.
> Når chokoladen er stivnet tilsættes smøret under piskning. Glasuren
stilles
> i køleskabet til den er helt afkølet og dermed mere fast. Smøres derefter

> kagen. God fornøjelse.
>
> Michael
>
>
> "Mai-Brit" <mai-brit@besenet.dk> skrev i en meddelelse
> news:agpgta$646$1@sunsite.dk...
> > Hej nyhedsgruppe!
> > hvis man vil lægge chokolade på en kage i stedet for glasur, hvordan
> > behandler man så chokoladen så den ikke går i stykker når man skærer af
> > kagen?
> > Mange sommerhilsner
> > Mai-Brit
> >
> >
>
>



Jakob Andersen (15-07-2002)
Kommentar
Fra : Jakob Andersen


Dato : 15-07-02 21:03

> 1 dl. piskefløde
> 100 g mørk chokolade af god kvalitet
> 40 g blødt smør
>
> Fløden opvarmes langsomt. Lige før den koger røres den hakkede chokolade
i.
> Når chokoladen er stivnet tilsættes smøret under piskning. Glasuren
stilles
> i køleskabet til den er helt afkølet og dermed mere fast. Smøres derefter

> kagen. God fornøjelse.
>

Man kan også lade den køle bare lidt af og så hælde den ud over kagen (lad
kagen stå på en rist så det overskydende chokolade kan løbe fra), det giver
et lidt glattere udseende.

Jakob



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste