/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på en god hvidløgdressing
Fra : Kenneth Nielsen


Dato : 09-07-02 15:36

Hej!

Mon der er nogen der har opskrift på en god fedtfattigt hvidløgdressing,
gerne med en smag á la Jensen Bøfhus, den er jeg fuldkommen vildt med, har
aldrig fundet ud af hvad den indeholdt.

Håber nogen kan bidrage med det..

Med sommerhilse fra
Kenneth Nielsen



 
 
Tina Nilsson (09-07-2002)
Kommentar
Fra : Tina Nilsson


Dato : 09-07-02 16:21

Hej Kenneth,

Jeg har en opskrift på hvidløgsvinaigrette.

2 spsk citronsaft
3 spsk olivenolie
1 tsk dijonsennep
1 fed knust hvidløg
1 spsk hakket, frisk persille
i spsk hakket,frisk purløg
salt og friskkværnet peber

Hvis den skal være "cremefraiset" så prøv følgende

Fromage frais rørt med skummetmælk til lind konsistens, masser af hvidløg,
sød fransk sennep, salt og peber, evt persille lidt citronsaft og lidt
sukker.

Hilsen Tina

"Kenneth Nielsen" <bamsen17@hotmail.com> wrote in message
news:3d2af4ed$0$244$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Hej!
>
> Mon der er nogen der har opskrift på en god fedtfattigt hvidløgdressing,
> gerne med en smag á la Jensen Bøfhus, den er jeg fuldkommen vildt med, har
> aldrig fundet ud af hvad den indeholdt.
>
> Håber nogen kan bidrage med det..
>
> Med sommerhilse fra
> Kenneth Nielsen
>
>



Peter Græbe (09-07-2002)
Kommentar
Fra : Peter Græbe


Dato : 09-07-02 18:14

"Tina Nilsson" <tina_nilsson@subdimension.com> skrev:

> Jeg har en opskrift på hvidløgsvinaigrette.
>
> 2 spsk citronsaft
> 3 spsk olivenolie
> 1 tsk dijonsennep
> 1 fed knust hvidløg
> 1 spsk hakket, frisk persille
> i spsk hakket,frisk purløg
> salt og friskkværnet peber

Måske 2-3 fed knust hvidløg?
Det er i øvrigt ikke en vinaigrette du har beskrevet. Men den er
fristende!

> Hvis den skal være "cremefraiset" så prøv følgende
>
> Fromage frais rørt med skummetmælk til lind konsistens, masser af hvidløg,
> sød fransk sennep, salt og peber, evt persille lidt citronsaft og lidt
> sukker.

Hvis Joule ikke er noget problem får du fat i Mejeriet Thieses
prdoukter - de kan danne grundlag for de mest vidunderlige hvide
dressinger. Ovennævnte grundopskrift er o.k. (læg mærke til:
'frisk').

God appetit

--
Peter Græbe

Tina Nilsson (10-07-2002)
Kommentar
Fra : Tina Nilsson


Dato : 10-07-02 10:02





"Peter Græbe" <graebe@internet.dkX> wrote in message
news:tv5miu8dl8palhn0cuo2n4hhspk45ijsr5@4ax.com...
> "Tina Nilsson" <tina_nilsson@subdimension.com> skrev:
>
> > Jeg har en opskrift på hvidløgsvinaigrette.
> >
> > 2 spsk citronsaft
> > 3 spsk olivenolie
> > 1 tsk dijonsennep
> > 1 fed knust hvidløg
> > 1 spsk hakket, frisk persille
> > i spsk hakket,frisk purløg
> > salt og friskkværnet peber
>
> Måske 2-3 fed knust hvidløg?
> Det er i øvrigt ikke en vinaigrette du har beskrevet. Men den er
> fristende!
Undskyld mig, men hvad er forskellen ? Du kan sagtens skifte citronsaft ud
med eddike, men den er mere frisk med citron. Flere fed hvidløg...hmmm...
man skal jo også kunne smage de andre ingredienser i salaten. Det er jo en
smagssag, og alt afhængigt af hvad man bruger den til. Jeg syntes personligt
det er synd til denne dressing med mere hvidløg, skulle den smage af mere
hvidløg, ville jeg vælge at bruge en anden opskrift.
Hvis nogen vælger at kaste sig over opskriften så prøv at blende den med
persillen. Den bliver flot lysegrøn og smager pragtfuld til tomatsalat med
feta og oliven.

>
> > Hvis den skal være "cremefraiset" så prøv følgende
> >
> > Fromage frais rørt med skummetmælk til lind konsistens, masser af
hvidløg,
> > sød fransk sennep, salt og peber, evt persille lidt citronsaft og lidt
> > sukker.
>
> Hvis Joule ikke er noget problem får du fat i Mejeriet Thieses
> prdoukter - de kan danne grundlag for de mest vidunderlige hvide
> dressinger. Ovennævnte grundopskrift er o.k. (læg mærke til:
> 'frisk').
>
> God appetit
>
> --
> Peter Græbe



Klaus Alexander Seis~ (10-07-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 10-07-02 10:24

Tina Nilsson skrev:

>> Det er i øvrigt ikke en vinaigrette du har beskrevet.
>
> Undskyld mig, men hvad er forskellen ? Du kan sagtens skifte
> citronsaft ud med eddike, men den er mere frisk med citron.

Vinaigrette er pr. definition baseret på vineddike - deraf navnet.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408954
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste