/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bacon
Fra : Kasper


Dato : 08-07-02 21:36

Hej.

Hvordan er det nulige jeg får super sprødt og super lækkert??
Og hvad kan i anbefale af mærker?

- Kasper



 
 
KA (08-07-2002)
Kommentar
Fra : KA


Dato : 08-07-02 22:24

Hej Kasper !

Alm. skiveskåret "pakke-bacon" ...
Jeg lægger det i en bradepande, beklædt med bagepapir...
og giver det en ca. 20 min. ved en 200 - 220 grader.
Herefter kommer det til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
*Sprødt hver gang *

MVH
Kirsten
http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And





KA (08-07-2002)
Kommentar
Fra : KA


Dato : 08-07-02 22:38

P.S.

Pas ENDELIG på at bagepapiret ikke kommer i berøring med "varme/grill
elementet" !

MVH
Kirsten
http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And





rasmus carlsen (08-07-2002)
Kommentar
Fra : rasmus carlsen


Dato : 08-07-02 23:27


"Kasper" <kasper@ostenfeld.dk> skrev i en meddelelse
news:agct53$1gtu$1@news.cybercity.dk...
> Hej.
>
> Hvordan er det nulige jeg får super sprødt og super lækkert??
> Og hvad kan i anbefale af mærker?


prøv en gang kalkunbacon ... der er gode sager!
ras



Nielsen (08-07-2002)
Kommentar
Fra : Nielsen


Dato : 08-07-02 23:37

Læg et stykke køkkenrulle på en tallerken. Læg bacon ovenpå i ET lag, og
endnu et stykke køkkenrulle ovenpå. Herefter i micro-ovnen til det er tilpas
sprødt - efter din smag.

Det er nemt - det sviner ikke - og det bliver rigtig lækkert. Velbekomme.

--
Nielsen

"Kasper" <kasper@ostenfeld.dk> wrote in message
news:agct53$1gtu$1@news.cybercity.dk...
> Hej.
>
> Hvordan er det nulige jeg får super sprødt og super lækkert??
> Og hvad kan i anbefale af mærker?
>
> - Kasper
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste