/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fersk Laks
Fra : Klaus Petersen


Dato : 02-07-02 12:35

Hej NG.

Jeg har købt noget fersk laks. Nu mangler jeg bare en god opskrift.

Hvem kan hjælpe?



 
 
netper (02-07-2002)
Kommentar
Fra : netper


Dato : 02-07-02 13:01

"Klaus Petersen" skrev d. 02-07-02 12:35 dette indlæg :
> Hej NG.
>
> Jeg har købt noget fersk laks. Nu mangler jeg bare en god opskrift.
>
> Hvem kan hjælpe?
>
>
Hej klaus

Jeg kan hjælpe dig med et link så kan du selv vælge blandt de 200
opskrifter der er
http://www.dk-kogebogen.dk/katagorier.php?dyrdel=344

Mvh per

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Klaus Petersen (02-07-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Petersen


Dato : 02-07-02 13:53

Se det var noget jeg kunne bruge. Mange tak
Det gode er, at det er del op i røget og ikke røget.




mcloud (02-07-2002)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 02-07-02 13:16

"Klaus Petersen" skrev d. 02-07-02 12:35 dette indlæg :
> Hej NG.
>
> Jeg har købt noget fersk laks. Nu mangler jeg bare en god opskrift.
>
> Hvem kan hjælpe?
>
> hej Klaus




4 laksebøffer (ca 200g)
1 bdt dild
1 citron
Salt og citronpeber
1 tsk basilikum
1 tsk balsamico
1 dl hvidvin


Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad. Laksen
lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten af
dilden lægges ovenpå laksen. Citron og balsamico dryppes over laksen og
hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes med folie så det er helt tæt og
stilles i ovnen i 10 minutter på 250 grader, derefter 200 grader i 20
minutter. Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaise sauce eller
smørvendte kartofler og dampet fennikel.

dette er den bedste opskrift med laks efter min ringe mening
velbekommen
mvh mcloud



--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Klaus Petersen (02-07-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Petersen


Dato : 02-07-02 13:54

Den ligner meget een, som jeg også har fundet. Den ser nemlig god ud.




sune vuorela (02-07-2002)
Kommentar
Fra : sune vuorela


Dato : 02-07-02 15:21

On Tue, 2 Jul 2002 13:34:50 +0200, "Klaus Petersen"
<spektual@hotmail.com> wrote:

>Hej NG.
>
>Jeg har købt noget fersk laks. Nu mangler jeg bare en god opskrift.

Fenikkelknold - 1 eller 2
Masser af persille
Lidt smør
Tør hvisvin
Laks

Snit fenniklen i meget tynde skiver og bred det godt ud i et ildfast
fad.
Hak persille. Bland med lidt smør - sådan at man får en fedtet formbar
masse, der primært består af persille
Læg laks på fenniklerne og fordel den fedtede persille på laksen. Send
fisken ud og svømme i noget hvidvin. Put fisken i ovnen i 20-30
minutter

Go fornøjelse
--
Sune


rasmus carlsen (03-07-2002)
Kommentar
Fra : rasmus carlsen


Dato : 03-07-02 19:36

og har du lakserester kan du gøre sådan her:

Smør på panden ... rist grønne asparges i ca. 2 cm stykker ... en god skvat
balsamico rødvinseddike ... kog et øjeblik ... fløde og fiskefond ... og
evt. en meljænvning ... på med alle lakserestern ... server med pasta eller
kartofler efter 4 minutter.

ras



Trine Kornum Christi~ (07-07-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 07-07-02 18:27

"Klaus Petersen" <spektual@hotmail.com> writes:

> Jeg har købt noget fersk laks. Nu mangler jeg bare en god opskrift.

Lækkert. Hvis den er hel ville jeg pakke den ind i folie, naturligvis
efter den er blevet renset. Den skal så have en god time i ovnen ved
200 grader alt efter størrelse. Spises med aspargeskartofler,
hollandaisesovs og godt med agurkesalat. Hvis der er rester laver du
laksegratin dagen efter. Jeg kan næsten ikke beslutte mig for hvad der
er bedst.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland

Klaus Petersen (12-07-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Petersen


Dato : 12-07-02 14:23

> Lækkert. Hvis den er hel ville jeg pakke den ind i folie, naturligvis
> efter den er blevet renset. Den skal så have en god time i ovnen ved
> 200 grader alt efter størrelse. Spises med aspargeskartofler,
> hollandaisesovs og godt med agurkesalat. Hvis der er rester laver du
> laksegratin dagen efter. Jeg kan næsten ikke beslutte mig for hvad der
> er bedst.

Tak for din opskrift. Jeg besluttede mig for at lave Laks i bacon omsvøb med
nye kartofler og hvidvins-sauce - hvilket blev helt forrygende, selvom det
nok hører til de lidt fede retter.

Mmm.. man bliver jo næsten helt sulten af at tænke på det



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste