/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hjemme lavet is
Fra : Mads Husted


Dato : 27-06-02 15:50

Hej Ng

er der nogen der har en opskrift på en hjemme lavet is?



 
 
mcloud (27-06-2002)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 27-06-02 18:44

"Mads Husted" skrev d. 27-06-02 15:50 dette indlæg :
> Hej Ng
>
> er der nogen der har en opskrift på en hjemme lavet is?
>
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


mcloud (27-06-2002)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 27-06-02 18:46

"Mads Husted" skrev d. 27-06-02 15:50 dette indlæg :
> Hej Ng
>
> er der nogen der har en opskrift på en hjemme lavet is?
>
> hej Mads
håber du kan bruge dette

Hjemmelavet is

denne hjemmelavede lækre is vil dine gæster lovprise.
Ingredienser


4 æggeblommer
50 g sukker
3/4 liter piskefløde
75 g valnødder
100 mørk chokolade
dajm chokolade efter smag
100 g groft revet marcipan
Cocktailbær og rosiner kan tilsættes efter behag

Tilberedning
Æggene piskes luftige med sukkeret. Nødder, chokolade m.v. hakkes
groft. Marcipan rives groft. - nemmest hvis marcipanen fryses 1 times
tid først. Fløden piskes stiv, og vendes i æggemassen. Hakket chokolade,
nødder m.v. samt marcipanen vendes meget forsigtigt i isen, der sættes i
fryseren. Der skal ikke røres i ismassen under frysning. Kan evt.
serveres med lun jordbærsovs.

hilsen mcloud


--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Flemming (27-06-2002)
Kommentar
Fra : Flemming


Dato : 27-06-02 18:50

Hej Mads

> Tilberedning
> Æggene piskes luftige med sukkeret. Nødder, chokolade m.v. hakkes
> groft. Marcipan rives groft. - nemmest hvis marcipanen fryses 1 times
> tid først. Fløden piskes stiv, og vendes i æggemassen. Hakket chokolade,
> nødder m.v. samt marcipanen vendes meget forsigtigt i isen, der sættes i
> fryseren. Der skal ikke røres i ismassen under frysning. Kan evt.
> serveres med lun jordbærsovs.

Hvis du ligger rosinerne i lidt rom ca. 1 time bliver isen bestemt ikke
ringere men måske knap så børnevenlig
M.v.h. Gitte Jahns




Mads Husted (27-06-2002)
Kommentar
Fra : Mads Husted


Dato : 27-06-02 18:55


>
> Er der nogen der har en opskrift på en hjemme lavet is (uden æg)
>




Brizz (27-06-2002)
Kommentar
Fra : Brizz


Dato : 27-06-02 19:42

> > Er der nogen der har en opskrift på en hjemme lavet is (uden æg)

Hvis det er fordi du er bange for at blive syg så skal du jo selvfølgelig
bruge pastauriserede( måske staves det sådan) æg. Så er der ingen fare ved
det og det smager ens.
Brian



Emil (28-06-2002)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 28-06-02 02:50

On Thu, 27 Jun 2002, Brizz wrote:


>Hvis det er fordi du er bange for at blive syg så skal du jo selvfølgelig
>bruge pastauriserede( måske staves det sådan) æg. Så er der ingen fare ved
>det og det smager ens.

Næh, nej. Faren er nedsat - ikke fjernet!


m.v.h. Emil


Klaus Alexander Seis~ (28-06-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 28-06-02 05:34

Emil skrev:

>> [pasteuriserede æg]
>
> Næh, nej. Faren er nedsat - ikke fjernet!

Men producenten må vel på den anden side set ikke skrive at æggene
er salmonellafri med mindre det er korrekt.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Brizz (28-06-2002)
Kommentar
Fra : Brizz


Dato : 28-06-02 11:19

> Næh, nej. Faren er nedsat - ikke fjernet!

Ok men bliver du så også indenfor hele dagen alle ugens syv dage fordi det
er statistisk farligt at færdes i trafikken?
Den er så godt som væk den fare.
Brian



Mads Husted (28-06-2002)
Kommentar
Fra : Mads Husted


Dato : 28-06-02 11:32

jeg er ikke bange for salmonella og jeg laver hjemmelavet is med æg
jeg ville bare vide om der er nogen der har en opskrift på hjemmelavet is
uden æg



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste